واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: حماس: طرح نظامى دشمن شكست خورده است ناكامى ارتش اسرائيل در ورود به شهر غزه
گروه بين الملل - در شانزدهمين روز تجاوز اسرائيل به نوار غزه، نظاميان صهيونيست در پيشروى به سوى شهر غزه در مقابل مقاومت نيروهاى فلسطينى در حومه اين شهر متوقف شده و ناكام ماندند. در منطقه شيخ عجلين كه مركز درگيرى ها بود نيروهاى مقاومت با شبيخون به اسرائيلى ها ضربات سختى را بر نظاميان اين رژيم وارد آوردند و مانع از پيشروى تانك ها و نيروهاى پياده نظام صهيونيستى شدند.
شاهدان از ورود خودروهاى زرهى رژيم صهيونيستى به محله شيخ عجلين در كمربندى شهر غزه و شليك تانك ها در محله تل الهوا در مركز اين شهر و محله زيتون خبر دادند كه به دليل مقاومت نيروهاى فلسطينى از پيشروى بازمانده اند. جنگنده هاى اين رژيم در اين حملات حدود ۶۰ هدف را در سراسر نوار غزه بمباران كرده اند اما ارتش رژيم صهيونيستى بدون اشاره به هدف قرار دادن اهداف غيرنظامى در اين حملات، تونل هاى قاچاق سلاح در جنوب غزه و همچنين يك مسجد را از جمله اين اهداف معرفى كرد. همچنين، شبكه تلويزيونى الاقصى اعلام كرد رژيم صهيونيستى شرق شهر غزه را هدف شليك موشك هاى زمين به زمين قرار داد. از سوى ديگر قايق هاى جنگى رژيم صهيونيستى به غرب غزه شليك كردند.
در مقابل گردان هاى القسام (شاخه نظامى حماس) يك تانك صهيونيست ها را كه به شرق جباليا وارد شده بود، منفجر كردند.
به گزارش الاقصى، در بمباران منطقه خزاعه در خان يونس تعدادى از فلسطينيان شهيد و مجروح شدند. صهيونيست ها همچنان منازل و مساجد باريكه غزه را هدف قرار داده اند. برپايه اين گزارش، گردان هاى القسام نيز اعلام كردند كه در درگيرى ها با نيروهاى صهيونيستى ۳۵ تن از سربازان اين رژيم از جمله يك فرمانده نظامى كشته شده است. با گذشت ۱۶ روز از تجاوز نظامى رژيم صهيونيستى به نوار غزه، تاكنون ۸۷۹ نفر شهيد شده اند كه ۲۷۵ تن از آنان كودك و ۹۵ نفر زن هستند. همچنين شمار مجروحان به بيش از ۳۷۰۰ تن رسيده است. درحالى كه رژيم اسرائيل در جنگ غزه با ناكامى مواجه شده، انتقادها از مقامات سياسى و نظامى اين رژيم افزايش يافته و كابينه اين رژيم نيز دچار شكاف و اختلاف نظر شده است. روزنامه صهيونيستى «ها آرتص» با هشدار نسبت به ادامه جنگ در غزه از ارتش اسرائيل خواست كه هر چه زودتر غزه را ترك كند زيرا در غير اين صورت با خطرات زيادى روبه رو خواهد شد.
هولوكاست در نوار غزه
خالد مشعل رئيس دفتر سياسى جنبش حماس رژيم صهيونيستى را به ارتكاب «هولوكاست» در نوار غزه متهم كرد. رئيس دفتر سياسى حماس خاطرنشان كرد: ارتش رژيم صهيونيستى به هيچ يك از اهداف نظامى خود دست نيافته است. وى افزود: من مى توانم قاطعانه بگويم كه طرح نظامى دشمن به طور كامل با شكست مواجه شده و به هيچ يك از اهدافش نرسيده است. خالد مشعل با تأكيد بر ادامه مقاومت مردم فلسطين در برابر تجاوز رژيم صهيونيستى گفت كه اين مقاومت تا تحقق پيروزى ادامه دارد.
همزمان با هشدارهاى مشعل چند تن از بازماندگان جنايات رژيم صهيونيستى عليه غزه از جنايات جديد آن رژيم در كشتار زنان و كودكان منطقه «العطاطره» و دريدن اجساد آنها توسط سگ هاى شكارى باراك، ليونى و اولمرت خبر دادند.
رويارويى در ميدان ديپلماسى
با تشديد حملات ددمنشانه ارتش صهيونيستى عليه زنان و كودكان، در ميدان ديپلماسى نيز يك رويارويى شديد ميان دولت هاى غربى با كشورهاى مخالف جنگ افروزى تل آويو آغاز شده است. پس از تصميم هوگو چاوز براى اخراج سفير اسرائيل، ديروز مهم ترين گام عليه جبهه مشترك اسرائيل - امريكا را رهبر مالزى برداشت. عبدالله احمد بداوى نخست وزير مالزى با ابراز اينكه حمايت از فلسطين وظيفه اى اخلاقى براى اوست خواستار تحريم كالاهاى اسرائيلى شد.
اوو مورالس رئيس جمهور بوليوى نيز با محكوم كردن جنايات رژيم صهيونيستى گفت: تأسف آور است كه سازمان ملل توان توقف خونريزى در غزه را ندارد. اين سازمان نماينده امپراتورى امريكا است. هوگو چاوز رئيس جمهورى ونزوئلا نيز در موضع جديد خود هنگام ارسال نخستين محموله بشر دوستانه براى فلسطينى ها گفت: از اينكه اسرائيل درخواست روز پنجشنبه سازمان ملل براى آتش بس در غزه را ناديده گرفته تعجب نكردم چرا كه پشت اسرائيل امريكا كمين كرده است. همچنين خبرها حكايت از آن دارد كه مقام هاى ارشد سعودى به ضديت خويش با جنبش مبارزاتى غزه ادامه مى دهند.
شيخ «عبدالعزيز آل الشيخ» مفتى آل سعود و رئيس هيأت علماى ارشد عربستان، تظاهرات مردمى در كشورهاى عربى و اسلامى براى يارى مردم بى دفاع غزه را كه به «روز خشم» معروف بود؛ «اقدامات هرج و مرج طلبانه و هوچى گرى» توصيف كرد كه به ادعاى وى هيچ خير و نتيجه اى ندارد. دولت سعودى در دو هفته گذشته هرگونه تظاهرات را منع كرده و برخى فعالان حقوق بشرى را نيز بازداشت كرده است. مفتى سعودى گفته است مردم جهان به جاى برگزارى مراسم و تظاهرات همبستگى،فقط براى مردم فلسطين دعا كنند. از طرفى مالك الشعار، مفتى طرابلس، يكى از مهم ترين شهرهاى لبنان، در همبستگى با مردم غزه، مسلمانان را به جهاد براى نجات غزه فراخواند. مالك الشعار، وحدت اعراب و مسلمانان را در مواضع براى مقابله با دشمنى كه رحمت و صلح را نمى شناسد، خواستار شد. وى تصريح كرد: ما امت جهاديم و باقى خواهيم ماند. از سوى ديگر سى . ان. ان گزارش داد جنگنده هاى اف-۱۶ رژيم صهيونيستى از حريم هوايى مصر براى بمباران مرز غزه استفاده كرده است.
در پاسخ به اقدامات مصر عبدالرحمن القرضاوى پسر شيخ يوسف القرضاوى مفتى اهل سنت جهان، خواستار كفش باران حسنى مبارك، رئيس جمهور مصر شد. عبدالرحمن همچنين در جديدترين شعر خود با عنوان «تسبيح رئيس جمهور» به تمسخر حسنى مبارك پرداخته و وى را ديكتاتورى مستبد خوانده است.
برخى سازمان هاى بين المللى نيز پس از سكوت چند روزه تهاجم وحشيانه اسرائيل به نوار غزه را محكوم كردند. سازمان ايسكو در بيانيه اى از سازمان هاى بين المللى خواسته است كه با اقدامى سريع جلوى حملات وحشيانه رژيم غاصب اسرائيل را گرفته و عاملان اين حملات را محاكمه كنند. كميته بين الملل صليب سرخ نيز اعلام كرد با ورود به سومين هفته تهاجم اسرائيل به غزه وخامت وضع مردم اين منطقه به طور فزاينده اى در حال افزايش است.
اين در حالى است كه دولت هاى اروپايى نيز به دنبال شدت گرفتن اعتراض هاى عمومى، تلاش هاى ديپلماتيك خويش در خاورميانه را افزايش داده اند. دبير كل ناتو در سفرى به خاورميانه و صلاح الدين البشير وزير امور خارجه اردن در اردن درباره تحولات غزه گفت وگو كردند. شفر پس از اردن عازم اسرائيل شد. از سوى ديگر اشتاين ماير وزير خارجه آلمان نيز با هدف آنچه جلوگيرى از تشديد درگيرى ها خواند عازم خاورميانه شده است.
تظاهرات ضد صهيونيستى از تل آويو تا واشنگتن
با ادامه كشتار فلسطينيان نوار غزه به دست صهيونيست ها، براى نخستين بار ساكنان تل آويو عليه جنايات رژيم صهيونيستى تظاهرات كردند. يهوديان خشمگين از اوضاع غزه درحالى شعار «جنگ بس است» سر دادند كه پيش از اين محافل خبرى اين رژيم اعلام كرده بودند در صورت شروع تظاهرات خيابانى در تل آويو، اولمرت همانند جنگ ۳۳ روزه قادر به ادامه نبرد نخواهد شد.
تظاهر كنندگان در تل آويو خواستار توقف كشتار و جنايات رژيم صهيونيستى در نوار غزه شدند. در اين راهپيمايى اعتراض آميز، پلاكاردهايى حمل مى شد كه بر روى آن عباراتى در محكوميت جنگ عليه مردم نوار غزه نوشته شده بود و راهپيمايان تصاويرى از كشتار مردم غزه را به نمايش گذاشتند. در فرانسه صدها هزار نفر جنايات اسرائيل در غزه را محكوم كردند كه اين تظاهرات در پاريس به درگيرى با پليس كشيده شد و ۱۸۰ نفر دستگير شدند. در سوئد معترضان پرچم هاى اسرائيل را به منظور نشان دادن خشم خود از حملات به آتش كشيده و به كنسولگرى امريكا در ادينبرگ در اسكاتلند كفش پرتاب كردند. در انگليس نيز تظاهرات صد هزار نفرى برگزار شد. در اسپانيا، ايتاليا، اسكاتلند، يونان، كانادا و آلمان نيز جمعيت عظيمى گرد آمده و خواستار متوقف شدن خونريزى ها شدند. در امريكا هم هزاران نفر در راستاى محكوم كردن جنايات رژيم صهيونيستى عليه مردم بى دفاع نوار غزه، در برابر كاخ سفيد در واشنگتن حمايت خود را از مردم فلسطين اعلام كردند.
در آسيا هم ۲۵۰ هزار نفر از مردم اندونزى به نشانه همبستگى با فلسطينى ها و محكوم كردن حملات رژيم صهيونيستى به غزه در جاكارتا تجمع كردند. در همين حال تظاهرات در تركيه همچنان ادامه دارد و هزاران تن از مردم اين كشور براى اعلام حمايت از مردم مظلوم غزه و ابراز انزجار از رژيم صهيونيستى عازم ارتفاعات جولان در كشور سوريه شدند.همزمان با موج اعتراض هاى بين المللى روزنامه فرامنطقه اى «اينترنشنال هرالدتريبون» در گزارشى نوشت: ادامه جنگ براى اسرائيلى ها نتيجه عكس داشته و قدرت حماس را افزايش مى دهد. اين روزنامه امريكايى نوشت: با ادامه جنگ در نوار غزه و با كشته شدن هر فلسطينى محبوبيت حماس و ساير گروه هاى جهادى در كشورهاى عربى افزايش مى يابد اما اين در شرايطى است كه وجهه رهبران عرب خدشه دار مى شود.
دوشنبه 23 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]