تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829386128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رژيم صهيونيستي بازنده محاصره غزه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رژيم صهيونيستي بازنده محاصره غزه
خبرگزاري فارس: حماس هرگز پرچم سفيد را به رژيم صهيونيستي نشان نخواهد داد.اقدامات دولت عبري باعث تثبيت موقعيت حماس در ميان مردم فلسطين مي شود مردمي كه معتقدند اگر نبود پايبندي حماس به مسئله فلسطين اشغالگران هرگز دست به چنين اقدامات وحشيانه اي نمي زدند.


امروز جامعه جهاني با چشم خود شاهد اقدامات وحشيانه و ددمنشانه اي است كه رژيم اشغالگر قدس بدان مبادرت مي ورزد. اين رژيم بعد از سلب حقوق سياسي تاريخي و قانوني مردم فلسطين اين بار ساده ترين حقوق انساني آنها را زير پا مي گذارد جامعه بين الملل كميته چهارجانبه بين المللي و نهادهاي وابسته به سازمان ملل متحد بيش از هر طرف ديگري ازجمله جهان عرب و حتي تشكيلات خودگردان از مقدار مواد غذايي داروي و سوخت موجود در نوار غزه آگاه است و مي داند كه «اسرائيل» كنترل تمامي چيزهايي كه وارد نوار غزه شده يا از آن خارج ميشود را در دست دارد و اين كنترل حتي كالاهايي را كه از طريق تونل هاي مخفي وارد نوار غزه مي شود و تامين كننده نيازهاي بازار محلي است را نيز دربرمي گيرد.

جامعه بين الملل به رهبري ايالات متحده و اتحاديه اروپا به رهبري مدعيان آزادي حقوق بشر و دموكراسي با وجود آگاهي از وضعيت نوار غزه سكوتي مرگبار را در برابر تجاوزات رژيم اشغالگر قدس به فلسطين و لبنان اتخاذ كرده اند و براساس قاعده «شتر ديدي نديدي» عمل مي كند. اربابان جامعه بين الملل در توجيه جنايت هاي نظاميان رژيم اشغالگر قدس عليه ملت فلسطين تداوم حملات موشكي فلسطينيان را بهانه مي كنند موشك هايي كه از آغاز شليك شان به سمت شهرك هاي همجوار نوار غزه تاكنون تنها چند كشته برجاي گذاشته است.

آمريكا و اسرائيل به خوبي مي دانند كه شليك موشك به سمت شهرك هاي صهيونيست نشين همجوار نوار غزه بهانه اي است كه دولت عبري در هر زمان بخواهد از آن استفاده مي كند؛ زيرا در شرايط كنوني حماس تمايلش را براي برقراري آتش بس و توقف حملات موشكي اعلام كرده است ولي باز هم تجاوزات رژيم صهيونيستي متوقف نشده است. مطمئنا هدف اشغالگران اين نيست كه روند شليك موشك هايي را متوقف كنند كه تنها تاثيري سياسي دارند و در جهت روحيه بخشي به مبارزان هستند؛ بلكه هدف متوقف ساختن مقاومت ملت فلسطين است.

پيش از هرچيز بايد به اين نكته مهم اشاره كنم كه اشغالگران قدس به دو دليل روند حملات خود به نوار غزه را تشديد بخشيده اند.

1 ـ رژيم صهيونيستي با اين اقدام قصد دارد تا به پرونده نوار غزه خاتمه بخشد تا اينكه تمام توجهش را منحصر به جبهه شمالي كند كه در حال حاضر جوي از تنش بر آن حاكم است و هر كدام از طرف ها نگران برنامه هاي طرف مقابل است. جبهه شمالي براي رژيم صهيونيستي بسيار خطرناك است و موجوديت اين رژيم را تهديد مي كند و از اين رو اشغالگران قدس بايد تمام فكر و توان خود را به كار گيرند تا موفق به رفع اين خطر شود. به اعتقاد دولت جعلي عبري نوار غزه تا حد زيادي باعث مشغوليتش شده و نگراني فراواني را نيز براي ساكنان مناطق اشغالي به دنبال داشته است و اگر نيروهاي امنيتي اش موفق به مهار گروه هاي مقاومت در نوار غزه شوند احتمالا مي تواند تمام توجهش را معطوف جبهه شمال كند.

2 ـ كنترل حماس بر نوار غزه منجر به قطع كمك هاي غذايي سياسي شد كه در قالب پروژه سازش اعطا مي شد پروژه اي كه رژيم صهيونيستي اميد داشت تا پس از اجراي آن به اهدافش در عادي سازي روابط با جهان عرب دست يابد. آمريكايي ها و صهيونيستي توجه خاصي به اين نكته دارند كه نوار غزه به دست رياست تشكيلات خودگردان بيافتد تا آنكه فرآيند سازش بدون هيچ مانعي ادامه يابد و به خاطر اختلاف فرهنگ هاي سياسي حاكم بر نوار غزه و كرانه باختري اين فرآيند به خطر نيافتد.

پايان دادن به پرونده نوار غزه براي رژيم صهيونيستي از حساسيت بسيار زيادي برخوردار بوده و هست و اين رژيم از تشديد اقدامات نظامي و افزايش حجم مصائب و مشكلات مردم فلسطين براي نابودي دولت غزه استفاده مي كند. به اعتقاد رژيم عبري اگر قدرت نظامي فايده بخش نباشد افزايش حجم مصائب ساكنان نوار غزه از طريق به راه انداختن كشتارهاي جمعي بستن گذرگاه ها و جلوگيري از بازگشت حجاج به نوار غزه باعث مي شود تا اهالي غزه خود عليه دولت شان شورش كنند؛ برنامه هاي اشغالگران قدس براي نابودي دولت هنيه تاكنون به نتيجه اي نرسيده و از اين رو دست به آخرين اقدام زدند و روند سوخت رساني به نوار غزه را متوقف كردند و برق اين منطقه را قطع نمودند.

مطمئنا اقدام اخير صهيونيست ها در قطع برق نوار غزه نيز به خاطر دلايل ذيل به هيچ نتيجه اي نخواهد رسيد:

الف ـ به اعتقاد بنده حماس درس هايي خوبي از گذشته گرفته و مطمئنا " انبارهايي با ظرفيت بالا ترتيب داده و آنها را با نيازهاي ضروري پركرده است. حجم اين انبارها به حدي است كه به اين جنبش اجازه مي دهد كه تا زمان به دست آوردن برگه هاي فشار لازم عليه رژيم صهيونيستي به روند مقاومت و ايستادگي خود ادامه دهد.

ب ـ اميد بستن به شورش و كودتاي مردم غزه عليه حماس يك خيال باطل است. اگر عامل فشاربر حماس يك گروه داخلي بود اين امكان وجود داشت كه برخي افراد دست به شورش بزنند و دولت غزه را متلاشي سازند؛ ولي فشاري كه امروز بر حماس مي آيد از سوي يك دشمن ددمنش خارجي است كه نتيجه اين امر مي تواند عامل وحدت فلسطينيان باشد نه تفرقه آنان. «اسرائيل» پيش از اين نيز سياست تعدي به جان شهروندان را به منظور تحقق اهداف سياسي در لبنان و فلسطين به كار گرفت؛ ولي اين امر هيچ نتيجه اي به دنبال نداشت.

پ ـ اقدام هايي كه رژيم صهيونيستي امروز بدان دست مي زند در واقع نقض ارزش هاي اخلاقي جهاني است كه در محافل بين المللي نيز قابل توجيه نمي باشد شايد برخي ها در سطح محافل جهاني گروه هاي فلسطيني و حملات موشكي آنها را مسئول قطع سوخت و برق مي دانند؛ ولي هيچ كس نمي تواند گرسنه نگاه داشتن مردم و جلوگيري از خروج افراد از كشور جهت درمان را توجيه كند.

امروز چهره هاي سياسي مختلف سازمان هاي حامي حقوق بشر سازمان ملل متحد و صليب سرخ فرياد مخالف با تداوم روند محاصره سرمي دهند؛ ضمن آنكه رسانه ها نيز نقش بارزي را در محكوم كردن اخلاق سياسي رژيم صهيونيستي ايفا مي كنند. درست است كه اشغالگران قدس اهميت خاصي و مسئله اخلاق نمي دهند؛ ولي جريان حوادث آن قدر شديد است كه صهيونيست ها تاب ايستادگي در برابر آن را ندارند. آيا رژيم صهيونيستي مي تواند در برابر تصوير كودكاني كه در بيمارستان هاي نوار غزه به سرمي برند تصوير زناني كه به خاطر كودكان مريض شان مي گريند و سالمنداني كه به خاطر بيماري زمين گير شده اند و نياز به درمان فوري دارند و همچنين فلسطينياني كه از سرما مي ميرند خود را بي اهميت نشان دهد.

ت ـ نوع سياست هاي رژيم صهيونيستي باعث مي شود تا كشورهاي عربي همپيمانش در تنگنا قرار گيرند در حال حاضر فرياد اعتراض ملت ها و رسانه ها بلند شده كه خواستار اتخاذ اقدامات لازم از سوي جهان عرب براي مقابله با روند محاصره هستند. حاكمان عرب در حال حاضر خود را در مقابل شكستن محاصره اقتصادي كه نه تنها در برابر حماس بلكه در برابر يك ميليون و نيم فلسطيني ساخته شده است مسئول مي بينند. محاصره اي كه رژيم صهيونيستي عليه نوار غزه آغاز كرده ديگر متوجه حماس نيست تا از سوي نظام هاي عربي مورد قبول واقع شود؛ بلكه اين بار بحث بر سر محاصره كودكان و زنان فلسطيني است. از سوي ديگر «اسرائيل» و نظام هاي عربي كه در انديشه حفظ موجوديت خود هستند نمي توانند به سادگي از كنار تظاهراتي كه در شهرهاي عربي عليه تداوم روند محاصره برگزار مي شود بگذرند.

ث ـ اميد بستن به نابودي حماس خيالي باطل و خام است. حماس هرگز پرچم سفيد را به رژيم صهيونيستي نشان نخواهد داد. چيزي كه امروز براي همگان روشن شده آن است كه اقدامات دولت عبري باعث تثبيت موقعيت حماس در ميان مردم فلسطين مي شود مردمي كه معتقدند اگر نبود پايبندي حماس به مسئله فلسطين اشغالگران هرگز دست به چنين اقدامات وحشيانه اي نمي زدند. حماس به خوبي مي داند كه از دست دادن حمايت جنبش هاي اسلامي و عربي تاثيري بس منفي بر موجوديتش خواهد داشت؛ همچنانكه بر جنبش اخوان المسلمين نيز تاثير منفي خواهد گذارد.

ج ـ اهالي غزه افرادي پايدار و استوار هستند و بارها طعم تلخ سختي هاي زندگي اقدامات وحشيانه دشمنان و خيانت دوستان را چشيده اند. بي ترديد فلسطينيان ساكن غزه در برابر مشكلات ايستادگي خواهند كرد. در اين دوره شايد شاهد گريه مردم باشيم؛ ولي مطمئنا غزه باز هم نماد رادمردي باقي خواهد ماند. اولمرت و همراهانش هرگز مرد اداره دولت نيستند. آنها يك بار خود را در باتلاق لبنان گرفتار ساختند و از بدشانسي شان امروز دوباره خود را گرفتار باتلاق غزه كرده اند و درنهايت مجبور به شكستن سد محاصره خواهند شد. روزهاي سختي در انتظار مردم غزه است ولي اين روزهاي سخت خيلي زود پايان خواهد يافت.

اهداف تشديد محاصره غزه

رژيم اشغالگر قدس از سال 1372 يعني از زمان امضاي توافق نامه صلح با سازمان آزاديبخش فلسطين در شهر اسلو تا زمان برگزاري كنفرانس آناپوليس ثابت كرده است كه هرگز به توافقات خود با گروه هاي مقاومت فلسطين پايبند نيست؛ بلكه با تشديد موج تجاوزات خود به دنبال آن است تا گروه هاي فلسطيني را به واكنش وادارد و از اين واكنش به عنوان بهانه اي براي تحقق اهداف تاكتيكي و استراتژيك خود استفاده و واقعيت هايي جديدي را در جغرافياي سياسي فلسطين خلق كند و امتيازات سياسي هرچه بيشتري از فلسطينيان به ويژه از گروه هايي بگيرد كه حاضر نيستند اسرائيل را به رسميت بشناسند.

شايان توجه است كه تداوم روند محاصره و موج تجاوزات وحشيانه نظاميان اشغالگر قدس به نوار غزه تمامي بهانه هايي كه دولت ايهود اولمرت از آن براي توجيه اقداماتش استفاده مي كند فاقد اعتبار مي سازد؛ زيرا آنچه اين دولت بدان مبادرت مي ورزد شديدترين شكل مجازات جمعي و آشكارترين نوع نقض حقوق بشر است حقوقي كه براساس آن يك ملت حق موجوديت دارد مي تواند در سرزمين خود زندگي كند سرنوشتش را به دست خود رقم بزند و استقلال داشته باشد.

تجاوزات اخير صهيونيست ها به نوار غزه با هدف تشديد چالش داخلي موجود در فلسطين صورت گرفت؛ زيرا «اسرائيل» از يك طرف فلسطيني خاص در مقابله با طرف ديگر حمايت مي كند. سياست راهبردي رژيم صهيونيستي از همان زمان تشكيل به ويژه بعد از امضاي توافق نامه اسلو در راستاي تخريب وحدت ملي فلسطينيان و ايجاد تفرقه ميان گروه هاي فلسطيني بوده است تا اينكه گروه هاي مذكور موفق به اجراي پروژه ملي فلسطين كه ناظر بر كسب آزادي و استقلال براي فلسطينيان است نشوند.

توجه به اين نكته ضروري مي نمايد كه ائتلاف كابينه رژيم صهيونيستي به خاطر شدت اختلافات سياسي در داخل كابينه احتمال عقب نشيني جنبش شاس از آن و تهديد فراكسيون بازنشستگان با شش كرسي براي خروج از دولت دچار تزلزل شده است؛ زيرا تشكيل دولت در رژيم صهيونيستي منوط به ايجاد يك ائتلاف سياسي است و سياستمداران صهيونيستي به خوبي از ماهيت ائتلافي دولت استفاده مي كنند تا به نوعي خود را از پايبندي به تصميمات بين المللي با توافقات صلح برهانند.

اين سئوال مهم مطرح مي شود كه اهداف اصلي اشغالگران از حمله به نوار غزه چيست در جواب بايد گفت:

1 ـ دولت اولمرت كه از هيچ سياست و موضعي شفاف در قبال آنچه به نام فرصت هاي پيشبرد روند صلح شناخته مي شود بهره مند نيست با تمسك به اين بهانه كه درصدد مقابله با تروريسم فلسطيني (مقاومت ) است مي خواهد تمامي بسترهاي صلح را از بين ببرد.

2 ـ تجاوزات مستمر به نوار غزه به رژيم صهيونيستي اين امكان را مي دهد تا به روند ساخت شهرك هاي صهيونيست نشين تداوم بخشد؛ زيرا ادامه تجاوزات باعث مي شود تا فكر رهبران و گروه هاي فلسطيني تماما معطوف به متوقف ساختن روند تجاوزات صهيونيستي و مقابله با پيامدهاي سياسي و انساني آن شود.

از سوي ديگر تداوم تجاوزات رژيم اشغالگر قدس باعث مي شود تا گروه مذاكره كننده تشكيلات خودگردان براي ادامه مذاكره در تنگنا قرار گيرد و در همين حين صهيونيست ها نيز از فرصت پيش آمده براي تداوم روند ساخت شهرك هاي صهيونيست نشين وارد آوردن تلفات جاني به فلسطينيان و مجازات شهروندان استفاده مي كنند.

3 ـ رژيم صهيونيستي با به شكست كشاندن طرح هاي امنيتي و اقتصادي دولت مشروع فلسطين در جهت گسترش نابساماني هاي امنيتي مي كوشد.

4 ـ دولت اولمرت درصدد است تا با افزايش اقدامات تروريستي و خشونت آميز خود عليه فلسطينيان كه ضعيف ترين طرف در معادله مناقشه اعراب و رژيم صهيونيستي هستند در اقدامات افراطي گرايانه خود گوي سبقت از تندروهاي صهيونيست در داخل و خارج مناطق اشغالي بربايد و بر شكستي كه در جنگ لبنان متحمل شده سرپوش بنهد.

5 ـ رژيم صهيونيستي درصدد است تا جنبش حماس را تضعيف نمايد و از سوي ديگر نمي خواهد دستاوردهاي مهم و استراتژيكي كه از راهگذار شكاف ميان فتح و حماس كسب كرده است از دست بدهد.

امروز ديگر بر همگان روشن است كه سياست آمريكا و رژيم صهيونيستي در قبال مسئله فلسطين دو روي يك سكه است و هدف استراتژيك واشنگتن و تل آويو تحميل صلح به منطقه مي باشد؛ البته اين صلح براساس ديدگاه صهيونيست ها است كه اساس آن نيز صلح در مقابل صلح و همچنين عقب نشيني از بخش كوچكي از اراضي اشغالي 67 جهت تشكيل كشور فلسطيني فاقد استقلال است. ضمنا در اين صلح جايي براي بازگشت آوارگان فلسطين به ميهن شان وجود ندارد و فلسطينيان بايد با قدس شرقي نيز خداحافظي كنند.

ديگر وقت آن رسيده است تا كشورهاي عربي و تشكيلات خودگردان اعتراف كنند كه رژيم اشغالگر قدس به دنبال صلح نيست و واشنگتن نيز به خاطر برقراري صلح هرگز حاضر نيست كه همپيمان بزرگش را تحت فشار قرار دهد. انتظاري كه امروز از عرب ها وجود دارد آن است كه در مواضع سياسي خود در قبال مسئله صلح با رژيم صهيونيستي تجديدنظر كنند. امروز تمامي گروه هاي فلسطيني به ويژه فتح و حماس وظيفه دارند تا به منظور اجراي برنامه ملي فلسطين با هم متحد شوند؛ چرا كه تداوم شكاف كنوني ميان دو گروه بزرگ و مهم فلسطيني به معناي تسليم شدن در برابر پروژه صهيونيسم در فلسطين است.
.........................................................................................
منبع: مركز اطلاع رساني فلسطين
انتهاي پيام/
 دوشنبه 23 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 311]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن