تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866268494




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آليا:حسادت، علت پروژه عبور از احمدي نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: آليا:حسادت، علت پروژه عبور از احمدي نژاد
فاطمه آليا اظهار داشت: عده اي از روي حسد، كينه يا هواي نفس پروژه عبور از احمدي نژاد را در دستور كار دارند و با بي بند و باري در حرف زدن، تمام همت خود را كه بايد صرف خدمت رساني به مردم شود، صرف تخريب و تضعيف منتخب ملت مي كنند.


نماينده تهران و عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: عده اي از روي حسد، كينه يا هواي نفس پروژه عبور از احمدي نژاد را در دستور كار دارند و با بي بند و باري در حرف زدن، تمام همت خود را كه بايد صرف خدمت رساني به مردم شود، صرف تخريب و تضعيف منتخب ملت مي كنند.

به گزارش بازتاب آنلاين فاطمه آليا نماينده تهران در سخناني در جلسه علني روز يكشنبه مجلس شوراي اسلامي افزود: نكته ديگر بيان قدرشناسي ملت بزرگ از خدمات رياست جمهور و دولت خدمتگزار است كه به تعبير رهبر عاليقدر با تلاش و مجاهدت بي وقفه در پي تحقق عملي شعارهاي مهر ورزي و خدمت به بندگان خدا، پيشرفت و عدالت گستري همت گماشته است.
آليا گفت: بركات سفرهاي استاني و تدابير منتهي به كاهش قابل توجه قيمت مسكن و نيز اهتمام به تحول اقتصادي و رفع مشكلات محرومان و مستضعفان بر مقبوليت و محبوبيت رييس جمهوري افزوده است.
نماينده مردم تهران در بخش ديگري از سخنانش گفت: امروز كه غزه كربلاست و فلسطينيان در آتش خونخواران رژيم صهيونيستي مي سوزند و شلاق مي خورند، اين طنين نطق آتشين و دلنشين زينب است كه جهاني شده است و در اعماق وجود نيك انديشان رسوخ كرده، كه اي يزيد، اي بوش، اي ليوني، اي هند جگرخوار زمان، تو مكر و حيله خود را به پايان و كوشش خود را به انجام رسان، اما به خدا سوگند كه نام ما را از صفحه روزگار نتواني زدود و به گرد همت و مقاومت ما نخواهي رسيد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: امروز سران رژيم صهيونيستي اسراييل و دولتمردان نادان آمريكايي و برخي سران خودفروخته عربي در محكمه وجدان بشريت محكوم هستند.
آليا تصريح كرد: امروز شوراي امنيت سازمان ملل متهم است، مدعيان دروغين دفاع از حقوق بشر، و برخي مدعيان مسلماني كه سياست خفقان را در پيش گرفته اند، متهمند و اين ملت ها هستند كه بيدار شده و فرياد عدالت خواهي سر مي دهند.
«امروز هولوكاست مستند و واقعي در غزه در حال وقوع است، البته مقاومت حماس به عنوان جنبشي فلسطيني پيروز است و با قدرت شكست ناپذير ايمان در برابر صهيونيست هاي بزدل مجهز به مدرن ترين تسليحات، بمب هاي فسفري و متكي به زرادخانه هاي آمريكايي ايستاده و برتري دارد، حتي 325 كانتينر سلاح و تجهيزات جنگي اخير حاميان آمريكايي نيز در مقابل سلاح دين و ايمان و مقاومت عاجز است.»
آليا با اشاره به اينكه اين مقاومت، معجزه شعار حسيني هيهات من الذله است، اضافه كرد: اينك بيش از 800 شهيد و 4 برابر آن مجروح و معلول كه اكثر آنها كودكان و زنان بي دفاعند سندي زنده مبني بر جنايات جنگي عليه بشريت است.
وي خاطر نشان كرد: در اين مقطع وظيفه دادستان ديوان كيفري بين المللي (آي سي سي) است كه بر اساس مقدمه اساسنامه و نيز مواد 6 تا 9 آن، موضوع را بررسي كند و به محاكمه اشغالگران صهيونيستي به جرم محاصره ناجوانمردانه غزه و ممانعت از ارسال دارو، سوخت و غذا به غيرنظاميان بپردازد.
اين نماينده مجلس با بيان اينكه در عرصه صلح طلبي و عدالت خواهي جمهوري اسلامي ايران در مقابل ملت ها سربلند است، گفت: چرا كه در جريان حملات وحشيانه و خشونت عليه زنان و كودكان توسط صهيونيست ها پيام حركت بخش رهبر معظم انقلاب حماسه جهاني دفاع از حقوق بشر را با بصيرت بخشي به ملت ها رقم زده است و طي اين فراخوان، در ايران و جهان آزادانديشان اعم از پير و جوان، عرب و عجم، شيعه، سني، يهودي و مسيحي بر عليه ظلم بسيج و منسجم شده و همگرايي مستحكمي در عرصه بين المللي پديد آمده است.
وي يادآور شد: در پي فرمان معظم له، ديپلماسي پارلماني فعال شد و مكاتبات، مطالبات و رايزني ها با شخصيت هاي موثر كشورها انجام شد و رياست مجلس و نائب رييس آن نيز اقدامات مفيدي به عمل آورد.
نماينده تهران در مجلس گفت: همچنين رياست جمهوري با اعزام 22 نفر از اعضاي هيات دولت به عنوان سفيران صلح به كشورهاي جهان در زمينه دفاع از مظلوم نقش آفريني كرد كه همگي شايسته تقدير و تشكر است و برخي آثار آن از جمله اقدام انقلابي رييس جمهور انقلابي ونزوئلا مشهود است.
اين نماينده ادامه داد: پيشنهاد مي شود شوراي عالي انقلاب فرهنگي هشتم دي ماه روز صدور فرمان رهبر معظم انقلاب در دفاع از ملت مقاوم و بي دفاع غزه را روز ملي حمايت از حقوق بشر نام گذاري كند.
آليا همچنين به اتمام زمان رياست جمهوري بوش اشاره كرد و گفت: سه شنبه آينده 20 ژانويه زمان پايان حكمراني احمقانه و ننگين بوش تجاوز گر است، او منتظر باشد كه در اين روز با گراميداشت اقدام منتظر الزيدي قهرمان، با لنگه كفش هاي مردم صلح طلب تا زباله دان تاريخ بدرقه و سپس محاكمه شود.
نماينده مردم تهران افزود: به جاست اگر ميادين شهرهاي جهان وعده گاه بدرقه كنندگان تاريخي بوش شود تا عبرتي باشد براي جانشين او آقاي اوباما كه اگر تغيير وعده داده شده انتخاباتي را در سياست هاي داخلي و خارجي محقق نكند به زودي به همين سرنوشت گرفتار خواهد شد.
آليا گفت: در عرصه داخلي ابلاغ سياست هاي كلي برنامه پنجم از اهميت ويژه اي برخوردار است، چرا كه دومين گام در جهت نيل به اهداف چشم انداز بيست ساله با رهيافت پيشرفت و عدالت در همه زمينه ها به ويژه در موضوع فرهنگ، زنان، خانواده، سلامت، ايجاد صندوق توسعه و تلاش براي تغيير ساختار سازمان ملل متحد و محروميت زدايي و موارد مهم ديگر است كه اميد است با همكاري دولت و مجلس، قانون كارا و موثري تقديم مجلس شود.
 يکشنبه 22 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن