تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا به سعادت كسى كه عمرش طولانى و كردارش خوب باشد. چنين كسى عاقبتش خوب است؛ ز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860729866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاكيد امامان جمعه بر زنده نگه داشتن پيام عاشورا


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: تاكيد امامان جمعه بر زنده نگه داشتن پيام عاشورا
گروه خبر- آيين عبادي سياسي نماز جمعه اين هفته نيز در سالگرد شهادت امام زين العابدين(ع) با حضور پرشور نمازگزاران در شهرهاي مختلف خراسان شمالي برگزار شد.

به گزارش بهروز خبرنگار ما، امام جمعه بجنورد ضمن توصيه نمازگزاران به رعايت تقواي الهي و تسليت فرا رسيدن سالگرد شهادت امام چهارم سيدالساجدين امام سجاد(ع) گفت: بزرگ ترين انحراف در تاريخ اسلام بر اثر غصب خلافت و انزواي اهل بيت عصمت و طهارت(ع) به وجود آمد و اثر و نتيجه آن نيز تاكنون برجاي مانده است.

آيت ا... مهمان نواز افزود: زنده نگه داشتن ارزش هاي اسلامي بر عهده همه كساني است كه خود را پيرو امام حسين(ع) مي دانند.

وي تصريح كرد: نبايد ارزش هاي اسلامي به فراموشي سپرده شود و نبايد در برابر حوادث و وقايع بي تفاوت بنشينيم و بگوييم به ما چه مربوط است.وي اضافه كرد: اگر اكنون نيز در برابر ناهنجاري هاي كافران و منافقان برنخيزيم و عرصه را به دشمن واگذار كنيم، همان وضعيت زمان امام حسين(ع) پيش مي آيد.

وي با اشاره به 24 دي ماه سالروز انتصاب رهبر فرزانه انقلاب به امامت جمعه تهران گفت: نماز جمعه يكي از برنامه هاي مهم اسلام است كه نبايد نسبت به آن بي تفاوت بود و با حضور چشمگير و روزافزون، براي اداي اين آيين عبادي- سياسي روز به روز بر شكوه آن افزود.

وي عنوان كرد: آيا هجوم رژيم صهيونيستي و قتل عام مردم غزه، تنها در همان محدوده باقي خواهد ماند و بي تفاوتي كشورهاي عربي و مهر سكوت آن ها منجر به عواقب بيشتر اين هجوم حتي به خود كشورهاي عربي و جهان اسلام نخواهد بود؟

آيت ا... مهمان نواز با محكوم كردن جنايات صهيونيست در نوار غزه گفت: اين جنايات نبايد ادامه پيدا كند و بايد در برابر ظلم شجاعانه ايستاد.

به گزارش ستاد نماز جمعه جاجرم امام جمعه اين شهر گفت: ما شيعيان بايد سيره اخلاقي امام حسين(ع) را در زندگي عملي كنيم.

حجت الاسلام موسوي با تسليت سالگرد شهادت امام سجاد(ع) افزود: ملت ها و دولت ها بايد به اسرائيل فشار بياورند تا دست از كشتار بردارد چرا كه به سازمان امنيت اميدي نيست.

وي اضافه كرد: مردم غزه به طور قطع پيروزند زيرا حق بر باطل پيروز است.

وي اظهار داشت: تنها راه حفظ قيام حسين(ع) زنده نگه داشتن حماسه كربلا و ارزش هاي آن است. گزارش اردكام خبرنگار ما از مانه و سملقان حاكي است امام جمعه موقت آشخانه با دعوت مردم به رعايت تقواي الهي و پرهيز از گناه گفت: امام حسين(ع) يك آرمان خواه بزرگ است و با تشخيص شرايط سياسي و اجتماعي عصر خود دقيق ترين وعالمانه ترين روش را برگزيد و تا لحظه آخر از مقاومت و ايستادگي عقب نشيني نكرد.

حجت الاسلام خضري افزود: ما معتقديم عاشورا منشاء تحولات عدالت خواهانه است و منشاء انقلاب اسلامي ايران عاشوراي حسيني است.

وي تصريح كرد: بحران غزه جدا از مسائل ديني و قومي، از جمله مسائل بين المللي است كه در آن نقض صريح حقوق بشر، حقوق اساسي و اصول كلي حقوق عمومي و كنوانسيون ژنو به چشم مي خورد.

وي بيان كرد: حمله به غيرنظاميان جنايت عليه بشريت است و آن چه در نوار غزه به دست صهيونيست هاي وحشي انجام مي شود كربلاي جديد است.

به گزارش محموديان خبرنگار ما از سنخواست امام جمعه اين شهر با توصيه نمازگزاران به رعايت تقواي الهي گفت: يكي از حقوق برادر مسلمان راهنمايي خالصانه اوست.

حجت الاسلام ايرواني با تسليت سالگرد شهادت امام سجاد(ع) افزود: 3 خطبه بسيار مهم و بيدارگر اين امام بزرگوار در كوفه، شام و مدينه مقدمه قيام عليه يزيد را فراهم كرد.

وي با اشاره به بيانات مدبرانه مقام معظم رهبري بيان كرد: پيروزي اسلام و حماس قطعي است و تنها ننگ بي تفاوتي براي كشورها و سران عرب باقي مي ماند.

به گزارش مهربان خبرنگار ما از فاروج امام جمعه اين شهر با تسليت سالگرد شهادت امام سجاد(ع) گفت: شيعيان آن حضرت بايد پيرو فرامين امام سجاد(ع) باشند.

حجت الاسلام شريعتي نژاد با اشاره به اهميت انتقال پيام عاشورا افزود: امروز پيام عاشورا براي مصيبت زدگان غزه حياتي است و اين عزيزان بدانند خون بر شمشير پيروز است و همه انسان هاي خون آشام و مستبد نابود خواهند شد.

به گزارش رحماني خبرنگار ما از راز و جرگلان امام جمعه شهر راز با اشاره به تقواي الهي و تسليت ايام سوگواري سالار شهيدان و ياران باوفايش و شهادت امام زين العابدين(ع) گفت: قيام امام حسين(ع) و ياران باوفايش باعث زنده ماندن اسلام در جهان شد و اين امام بزرگوار در اين قيام درس آزادگي، انسانيت، جوانمردي و اجراي امر به معروف و نهي از منكر را به انسان ها آموخت.

حجت الاسلام منصوري افزود: بايد از عاشورا درس عبرت بگيريم. وي با بيان اين كه جنايات اسرائيل غاصب و همدستانشان را در غزه محكوم مي كنيم اضافه كرد: نسل كشي مسلمانان در غزه تكرار تاريخ و وقايع عاشوراست.

وي افزود: در 19 دي ماه سال 56، مردم قم عليه نظام ستم شاهي قيام كردند و سردمداران آن رژيم، اين قيام را به خاك و خون كشيدند و باعث شهادت جمعي از مردم اين شهر شدند.

به گفته وي پايه و اساس پيروزي انقلاب اسلامي از همين نقطه شروع شد.

گزارش شريفان خبرنگار ما از اسفراين حاكي است امام جمعه اين شهر بعد از توصيه خود و نمازگزاران به رعايت تقواي الهي گفت: پيام عاشورا و شهادت امام حسين(ع) و يارانش و اسارت اولاد ايشان دوري جستن از خطا و لغزش هاست.

حجت الاسلام يونسعلي گرمابي افزود: معصيت و نافرماني از دستورات الهي آفاتي بسيار زشت است و پيروي كردن از دستورات خداوند انسان را در حيات و بعد از مرگ سرافراز و سربلند مي كند.

وي گفت: امسال عزاداري بسيار خوبي در سراسر كشور به خصوص اسفراين برگزار شد.
 شنبه 21 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن