تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865842401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حسن روحاني: امام حسين(ع) به تمام اهدافش در قيام عاشورا رسيد


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: حسن روحاني: امام حسين(ع) به تمام اهدافش در قيام عاشورا رسيد
حسن روحاني در حرم مطهر امام(ره) با اشاره به حوادث غزه گفت: با اطمينان مي گويم كه غزه پيروز است و اسراييل از هم اكنون شكست خورده است.
به گزارش ايسنا رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در سخنان چهارشنبه شب خود در حرم مطهر حضرت امام با اشاره به فجايع رژيم صهيونيستي در غزه گفت: آنچه در غزه در حال اتفاق افتادن است به ضرر اسراييل تمام خواهد شد; چرا كه اين مساله را بيشتر از هميشه اثبات مي كند كه اسراييل يك غده سرطاني در منطقه است. كشتن زنان و كودكان در غزه و محاصره آنجا و اين كه اجازه نمي دهد آب و غذا و دارو به غزه ارسال شود، حماقت اسراييل را مي رساند و موجب شكست اين رژيم نامشروع در افكار عمومي خواهد شد.
وي هم چنين گفت: حمله به مدرسه سازمان ملل در فلسطين جنايتي بود كه صداي سازمان ملل و بان كي مون را هم در آورد. اطمينان دارم كه نتيجه اين جنگ پيروزي غزه است; حتي غزه امروز هم پيروز است.
روحاني ادامه داد: زماني اسراييل چند كشور عربي را در عرض شش روز شكست داده بود، اما امروز دوازده روز است كه به غزه حمله مي كند و هنوز پيروزي نصيبش نشده است. امروز قلوب ملت هاي منطقه پر از كينه و نفرت عليه اسراييل است و اين رژيم با اين همه كينه هاي ملت هاي منطقه نمي تواند امنيت خود را در منطقه حفظ كند، اين رژيم راهي را انتخاب كرده است كه محكوم به شكست است; چنانچه امام راحلمان(ره) مي گفت خون بر شمشير پيروز است.
رييس مركز مطالعات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه با بيان اين كه گاهي مظلوميت برنده ترين تيغ عليه ظالمان مي شود به شهادت حاج آقا مصطفي در سال 56 اشاره كرد، گفت: در سال 56 كه اوج خفقان بود مرگ مشكوك يا شهادت حاج آقا مصطفي جامعه را به واكنش كشاند; مردم ديدند يك مرجع تقليد چندين سال است دور از خانه و كاشانه در غربت مانده است و حالا نزديكانش را به قتل مي رسانند و بدين ترتيب قيام ها آغاز شد و سرانجام به پيروزي رسيد.
روحاني گفت: گاهي خون كارآيي لازم را براي قيام دارد، بزرگترها به ياد دارند كه چه تهمت هايي عليه شهيد بهشتي وارد مي كردند، اما تنها شهادت ايشان بود كه توانست مظلوميت و عظمتش را نشان دهد.
وي درباره واقعه عاشورا نيز گفت: واقعه عاشورا در مدت زمان كمي اتفاق افتاد و ده تا يازده ساعت بيشتر طول نكشيد، اما اين حادثه كوتاه مدت بسيار عميق بود و بدون ترديد يك واقعه استثنايي در تاريخ است.
وي با بيان اين كه «هر حادثه اي در تاريخ يك پيام و يك ابلاغ پيام دارد» گفت: هر چه پيام يك واقعه تاريخي عميق تر باشد اهميت بيشتري در تاريخ مي يابد. بايد ديد پيام حادثه عاشورا چه بود و امام حسين به دنبال انجام چه رسالتي بود؟ در ابتدا بايد بدانيم كه حادثه عاشورا داراي پيامي مهم بوده است والا دليلي نداشت در روايات امامان شيعه اين قدر بر اهميت زيارت و ذكر مصائب آن حضرت تاكيد شده باشد.
روحاني تصريح كرد: شعاع پيام امام حسين در عاشورا بسيار وسيع بود; يكي از اهدافي كه امام در قيام خود به دنبال آن بود جلوگيري از انحرافي بود كه در حكومت ايجاد شده بود. در آن زمان شيوه خلافت در حال مبدل شدن به شيوه سلطنت بود. در دستگاه خلافت اساس كار شايسته سالاري و لياقت و تجربه و علم بود; در حالي كه سلطنت موروثي بود و معاويه با گذاشتن يزيد به جاي خود مي خواست خلافت را به سلطنت تبديل كند و يزيد نيز در ابتدا مي خواست با بيعت گرفتن از امام حسين(ع) مهر امضاي سيد جوانان بهشت و فرزند رسول خدا را براي اين تغيير و حكومت خود بگيرد.
رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: علت خروج امام حسين عليه حكومت، مشروعيت زدايي از حكومت بني اميه و يزيد بود و امام حتي قبل از خروج از مكه به اين هدف خود رسيد. با آغاز قيام خود مشخص كرد كه اين حكومت مشروعيت ندارد.
 جمعه 20 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن