تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816460963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آموزه هاي عاشورا درس آموز امروز و فردا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: آموزه هاي عاشورا درس آموز امروز و فردا


تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: روز عاشورا و در مجموع واقعه كربلا موضوعي است كه از زمان وقوع آن در سال 61 هجري قمري تاكنون همواره مورد توجه، تحليل و نظر متفكران اعم اسلامي و غيره اسلامي قرار داشته و همگي بر بي همانندي آن صحه گذاشته اند.

شهرت اين روز نه فقط به خاطر درگيري عده اي قليل در برابر سپاهي مسلح و فجايع اتفاق افتاده در آن روز و از بعد درگيري نظامي است بلكه ماندگاري آن تا به امروز براساس آموزه هايي است كه اين واقعه بزرگ و بي نظير در طول تاريخ به مسلمانان مي آموزد.
به عقيده بسياري از انديشمندان اسلامي واقعه عاشورا يك رخداد صرف مذهبي نيست؛ بلكه بايد آن را در بعد كلان سياسي، اجتماعي، مذهبي، فرهنگي و اخلاق بشري ملاحظه كرد كه در بطن خود صيانت اخلاق، نفس و شرافت بشر را نهفته دارد.
قيام عاشورا كه شايد بتوان آن را به دو بخش قبل و بعد از واقعه روز دهم محرم سال 61 هجري قمري تقسيم كرد زلزله‌اي مخرب بود كه به ظاهر از سوي قدرتمداران حريص و طماع آن ايام توفاني كوچك وخرد مي نمود كه با خشونت هرچه تمامتر سركوب مي شد، سبب ويراني كاخ حكام دين‌نما و صاحبان زر و زور شد.
پيام عاشورا در واقع مانند قانون و منشوري باطني و هستي بخش جامعه ديني است و اجراي اين منشور بيمه كننده جامعه در برابر تجاوز و جور و ظلم است.
عاشورا را نبايد در يك برهه و دوره خاصي خلاصه كنيم و آن را براي عصري بدانيم كه زمان آن گذشته بلكه براساس آموزه هاي كربلايي "كل يوم عاشورا كل ارض كربلا" ، براين باور هر زميني كربلاست و هر روز عاشورا كه نبايد از محتواي پيام آن غافل ماند.
آنچه كه از رفتارها و گفتار رهبران اين واقعه در مي يابيم اين است كه آنان اين گونه رفتار نكردند كه برايشان عزاداري و مجالس ماتم برپا شود و از اين راه نامشان پرآوازه گردد بل با اندكي مطالعه در احوال زمان و مكان وقوع اين احوالات در مي يابيم كه فلسفه اي بس عجيب و بزرگ در پس پرده وجود دارد .
اگر هدف اين بوده باشد، بايد گفت، در طول تاريخ قتل عام هاي دهشتناك و نسل كشي‌هاي بسياري انجام شده كه بروز خشونت در آنها از حيث كميت و كيفيت كمتر از فاجعه عاشورا نبوده است اما چرا هيچ يك به مانند اين واقعه گيرايي و ماندگاري در بين همگان نداشته اند.
آنچه مسلم است اين كه هدف امام (ع) و ياران وي از قيام كربلا ايجاد راهبردي موثر براي ادامه راه پيامبر گرامي اسلام (ص) با شيوه فدا كردن خويش و در معرض آسيب قرار دادن پيكرهايشان است طوري كه شاهدان و تاريخ نويسان از نقل آن بر خود مي لرزند و ايستادن در برابر چنين وقايعي چيزي فراتر از شجاعت و ايثار مي نمايد.
وفاداري ، شجاعت ، ايثار و از خودگذشتگي از رايجترين آموزه هايي است كه به وفور در لحظه لحظه روزهاي قيام كربلا مي توان يافت و از آن عبرتها گرفت .
اما به استناد تاريخ و نظر انديشمندان اين قيام در بخش نخست قيام حسيني و پس از واقعه عاشورا نهضت زينبي دين اسلام را از تحريف و دستبرد نااهلان به دور داشت و موجب تقويت دين الهي شد.
بر اين اساس قيام امام(ع) از آغاز تا نتيجه فلسفه اصلاح امور امت اسلام را در پي داشت تا از دستبرد، تحريف، شرك بارگي و بدعت‌هاي آن روز و ساير روزگاران مصون بماند.
پس اگر امام حسين (ع) اين قيام خونين را رهبري نمي‌فرمودند ساختار حكومت در نظام اسلامي به دليل فساد حاكمان و رواج فرهنگ تزوير دچار انحراف و مسخ مي‌شد و معلوم نبود كه از اسلام چه برجاي مي‌ماند.
"خداوردي اسدي "
 دوشنبه 16 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن