واضح آرشیو وب فارسی:فارس: 16 دي، سالگرد شهادت شهيد علم الهدي و يارانش«تنها راه سعادت؛ ايمان، جهاد، شهادت» شعار شهيد علمالهدي بود
خبرگزاري فارس: شعار اهواز اين جمله شد كه شهيد سيد حسين علمالهدي آن را با خطي بسيار زيبا نوشت: «تنها راه سعادت: ايمان، جهاد، شهادت».
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، سيد حسين در سال 1337 در خانواده مجاهد بزرگ، آيت الله سيد مرتضي علمالهدي ديده به جهان گشود و از شش سالگي به فراگيري قرآن پرداخت.
وي كه بسيار اهل مطالعه بود، در دبيرستان با تشكيل انجمن اسلامي و سخنراني، فعاليتهاي خود را آغاز كرد و در سال 1356 در رشته تاريخ دانشگاه فردوسي مشهد تحصيلات خود را ادامه داد.
شهيد علمالهدي در دوران دانشجويي علاوه بر تحصيل در رشته تاريخ دانشگاه مشهد به تدريس نهجالبلاغه، عقايد و تاريخ اسلام ميپرداخت و
از مبارزان دوران ستمشاهي بود و در شهرهاي مشهد، كرمان و اهواز فعاليت سياسي انجام ميداد به طوري كه در سنين 14 تا 21 سالگي چند بار توسط رژيم ستمشاهي، زنداني و شكنجه شد.
از جمله اقدامات او در زمان طاغوت تشكيل سازمان موحدين بود، اين سازمان با هدف مبارزه مسلحانه براي سست كردن بنيانهاي رژيم منفور پهلوي، به دور از تئوريهاي گروهها و سازمانهايي كه مبناي علمي آنها از تئوريهاي ماركسيستي نشئت ميگرفت، برنامههاي خود را در تحقق بخشيدن فرامين حضرت امام (ره) تنظيم و حركتي نو را از اواخر سال 1356 شروع كرد.
شهيد علمالهدي قبل از پيروزي انقلاب دانشجوي دانشگاه مشهد بود كه به اهواز آمد. وقتي به اين شهر رسيد از اينكه روي ديوارهاي شهر شعاري بر ضد سلطه سياه شاه نوشته نشده بود، خيلي ناراحت شد و گفت: «مابايد اقدام كنيم».
آري نخستين شعار اهواز اين جمله شد كه سيد حسين آن را با خطي بسيار زيبا نوشت: «تنها راه سعادت: ايمان، جهاد، شهادت».
سال 56، همزمان با اوجگيرى انقلاب، زلزلهاى مهيب در طبس به وقوع پيوست و حضرت امام خمينى (ره) در پيامى كه از تبعيدگاه خود نجف اشرف صادر فرمودند، ملت ايران را به يارى زلزله زدگان فرا خواندند.
حسين و چند نفر از دوستانش كه به نمايندگى دانشجويان مسلمان و در رابطه نزديك با حضرت آيتالله خامنهاى به طبس آمده بود، در هدايت جريانات و نيز كمك به زلزله زدگان نقش بسيار مؤثرى را ايفا كرد.
شهيد علمالهدي پس از پيروزي انقلاب اسلامي عضو نخستين شوراي تشكيل دهنده سپاه پاسداران در خوزستان بود و قبل از شروع جنگ وقت خويش را صرف امور فرهنگي ميكرد.
وي از اوايل جنگ در اهواز مستقر بود و سازماندهي بسيجيان اعزامي از سراسر كشور به جبهههاي نبرد را به عهده داشت. پس از گذشت دو ماه از جنگ، نقطه حساس مرزي يعني هويزه را براي خود انتخاب كرد و براي تشكيل سپاه پاسداران و سازماندهي عشاير عازم اين منطقه شد. وي كه در آن زمان 23 سال بيشتر نداشت، فرماندهي سپاه هويزه را بر عهده داشت.
شهيد علمالهدي و جمعي از دانشجويان پيرو خط امام در حماسه هويزه مقارن با 16 دي 1359 به درياي تانكهاي دشمن كه آنها را محاصره كرده بودند، حملهور شد. وي پس از شهادت همرزمانش با فرياد اللهاكبر، آخرين گلولههاي باقيمانده آرپيجي را به سوي دشمن شليك و چند تانك مهاجم را منهدم كرد اما با تمام شدن مهمات و تنگتر شدن حلقه محاصره، مانند مولايش امام حسين (ع) به شهادت رسيد. روحش شاد.
انتهاي پيام/ر
يکشنبه 15 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]