واضح آرشیو وب فارسی:موج: در منطقه9 ؛ نخستين همايش كاربرد ملاحظات زيست محيطي در محافل حسيني برگزار شد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي شهرداري منطقه9 با همكاري ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهر تهران و دانشگاه شهيد بهشتي و با مشاركت شوراي اسلامي شهر تهران، سازمان تبليغات اسلامي استان تهران و روابط عمومي امور مساجد تهران اقدام به برگزاري نخستين همايش كاربرد ملاحظات زيست محيطي در محافل حسيني در سالن اجتماعات مركز آموزش هاي اجتماعي اين منطقه كرد.
به گزارش موج به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه9، در اين همايش دكتر معصومه ابتكار رييس كميته محيط زيست شوراي شهر ، حجت الاسلام اميري معاون فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي استان تهران، مهندس علي رضا سرگل زهي شهردار منطقه،معاونان و مشاوران وي، ائمه جماعات مساجد و... حضور داشتند .
مهندس سرگل زهي ، شهردار منطقه در سخنان خود و با عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام سوگواري شهادت سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدا.. الحسين (ع) با اشاره به معضلات زيست محيطي موجود در شهر تهران، بر لزوم توجه به امور مرتبط با اين امر در تمامي ابعاد زندگي شهروندان تاكيد كرد و از روحانيون، ائمه جماعات و ديگر دست اندركاران و فعالان محافل حسيني خواست تا با بهره گيري از پتانسيل هاي موجود به ترويج فرهنگ زيست محيطي كمك كنند.
بر اين اساس در ادامه دكتر ابتكار ،عضو شوراي اسلامي شهر تهران و رييس كميته محيط زيست اين شورا برگزاري چنين نشست هايي كه به نام سالار شهيدان مزين و شاهد حضور جمع زيادي از شهروندان است را بسيار تاثيرگذار خواند و ضمن قدرداني از دست اندركاران برگزاري اين همايش، ابراز اميدواري كرد بتوان با همكاري هاي مستمر و استفاده از پتانسيل هاي موجود به دست يابي به الگوي رفتاري مناسب با اين حركت مذهبي كه با وسعتي قابل توجه و تاثيري شگرف همه ساله در حال برگزاري است دست يافت.
بنابراين گزارش رييس كميته محيط زيست شوراي اسلامي شهر تهران در ادامه از توجه ويژه ي دين مبين اسلام به حفظ طبيعت اشاره كرد، از اهميت پرهيز از رفتارهاي ناصحيح كه طبيعت را به مخاطره مي اندازد سخن به ميان آورد و به تبيين اجمالي برخي از اين عادات و آثار و تبعات زيست محيطي آن كه مستلزم بازنگري جدي است، پرداخت.
بخش ديگري از اين مراسم به سخنان حجت الاسلام اميري ، معاون فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي استان تهران اختصاص داشت.
وي با اشاره به نقش راهبردي سازمان تبليغات اسلامي در ساماندهي ، نظارت و حمايت تشكل هاي مردم نهادي كه به عشق سومين امام شيعيان جهان حضرت امام حسين (ع) فعاليت مي كنند، فعاليت هاي اين سازمان در اين زمينه به ويژه در طول 15 سال گذشته را تبيين كرد.
معاون فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي استان تهران همچنين با اشاره به اين امر كه از ميان 60 هزار هيئت شناخته شده در سطح كشور 17 هزار و 200 هيئت داراي شناسنامه، در استان تهران فعاليت مي كنند و از اين ميان سهم شهر تهران 9 هزار هيئت است، از تهيه ي منشوري در 16 بند با هدف اجراي فعاليت هاي مفيد فرهنگي و حذف خرافه پرستي و كجروي ها، سخن به ميان آورد.
وي همچنين بر لزوم توجه به امور زيست محيطي در روند انجام فعاليت ها در محافل حسيني، داشتن انگيزه زيبا در اجراي امور، لزوم توجه به فرهنگ سازي و تشريح برخي اقدام هاي مفيد انجام شده در اين زمينه(از سوي سازمان تبليغات اسلامي استان تهران)، ضرورت پرداختن به امور ايجابي به جاي سلبي در گام هاي نخستين انجام موضوعات مربوط به فرهنگ سازي، اجراي فعاليت هايي كه در آن ها شور و شعور هر دو پررنگ است و... تاكيد ورزيد.
از ديگر بخش هاي اين نشست مي توان به سخنراني مهندس مجابي(قائم مقام مركز مطالعات راهبردي شهر تهران)، مهندس فرهادي(مسئول بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي ايران) و مهندس شاه علي (مسئول آموزش سازمان بازيافت شهرداري تهران) پيرامون موضوعات مرتبط اشاره كرد.
يکشنبه 15 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]