تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816274482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در جهت ارتقاي تعليم و تربيت؛حوزه هاي علميه با وزارت آموزش و پرورش همكاري مي كنند


واضح آرشیو وب فارسی:موج: در جهت ارتقاي تعليم و تربيت؛حوزه هاي علميه با وزارت آموزش و پرورش همكاري مي كنند
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ مديركل برنامه ريزي و كتب درسي وزارت آموزش و پرورش گفت: حوزه هاي علميه با وزارت آموزش و پرورش در جهت ارتقاي تعليم و تربيت همكاري مي كنند.
به گزارش خبرنگار موج، حجت الاسلام علي ذوعلم مدير كل برنامه ريزي و كتب درسي وزارت آموزش و پرورش و دبير ستاد همكاري هاي اين وزارت خانه با حوزه هاي علميه ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: همكاري حوزه هاي علميه و آموزش و پرورش مي تواند براي دستگاه تعليم و تربيت كشور بسيارمفيد و موثر باشد.
وي تصريح كرد: با توجه به نقاط مشتركي كه حوزه و آموزش و پرورش در تربيت نسل آينده جامعه دارند، فكر همكاري هاي اين دو نهاد از سال ها قبل مورد توجه وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وي ابراز داشت: اولين تفاهم نامه بين حوزه علميه و وزارت آموزش و پرورش در دولت نهم و در زمان وزارت آقاي مظفر امضاء شد.
وي افزود: در دولت هفتم، اين ضرورت احساس شده بود كه بايد پيوندي بين حوزه هاي علميه و وزارت آموزش و پرورش صورت گيرد، اما قرارداد بسته شده در زمان دولت هفتم، تا زمان روي كار آمدن دولت نهم فعال نشد.
ذوعلم گفت: در تيرماه سال 85، ستادي براي ايجاد همكاري بين حوزه و وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفته شد كه اين ستاد ساختاري كاملاً انعطاف پذير و كم هزينه اي داشته و در سطح بخش هاي مختلف حوزه و آموزش و پرورش، كميته هايي متشكل از كارشناسان و صاحب نظران براي همكاري با اين ستاد و براي نياز سنجي و ظرفيت سنجي تشكيل شده است.
وي اظهار داشت: كميته هاي شكل گرفته با ارتباط متقبال با يكديگر و بدون سرمايه گذاري ستاد، امكانات حوزه و آموزش و پرورش را بررسي و با پيداكردن راه كارهاي مناسب نوع همكاري آن دو را مشخص مي كنند.
وي تصريح كرد: گسترش حضور كيفي و علمي فضلاي حوزه علميه در سطح مدارس كشور براي تبليغات ديني، تقويت حضور صاحب نظران حوزه در همايش ها و هم انديشي فرهنگيان، برگزاري دوره هاي ويژه براي دبيران دوره هاي متوسطه و راهنمايي از جمله همكاري هايي است كه در اين تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفته است.
وي ابراز داشت: در همين راستا و با توجه به اهميت همكاري ميان حوزه و وزارت آموزش و پرورش، به شوراي عمومي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شده تا روز 20 ارديبهشت ماه را روز پيوند آموزش و پرورش و حوزه علميه نام گذاري كنند، كه اين پيشنهاد در حال بررسي است.
وي با اشاره به اين كه بيش از 3 هزار فرهنگي روحاني در آموزش و پرورش فعاليت مي كنند، افزود: اين تعداد از طلاب، همانند ديگر متقاضيان ورود به آموزش و پرورش بوده و از هيچ گونه سهميه برخوردار نبوده اند.
دبير ستاد همكاري هاي اين وزارت خانه با حوزه هاي علميه گفت: ستاد همكاري وزارت آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه با هدف تعميق تعليم و تربيت ديني با نگاهي علمي و رويكردي تربيتي، گسترش پيوند و نهاد مقدس آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه جهت ارتقاء كيفيت تعليم و تربيت، بهره مندي از توانمندي هاي مراكز و موسسات حوزوي سراسركشور در راستاي تامين نيازهاي آموزش و پرورش و گسترش فرهنگ و همكاري و تعامل فيمابين دستگاه هاي فرهنگي و تربيتي ايجاد شده است.
وي در پايان اعلام كرد: تدوين كتب درسي، به ويژه در حوزه علوم انساني، ديني، قرآني، عربي، نقد و بررسي رشته علوم و معارف اسلامي، همچنين كتب و مجلات آموزشي، اجراي پروژه هاي تحقيقاتي و مطالعاتي مورد نيازو هدايت پايان نامه ها و رساله هاي پژوهشي در راستاي اهداف و برنامه هاي مشترك، تاسيس و راه انداري مدارس وابسته به حوزه از جمله عرصه هاي همكاري حوزه و وزارت آموزش و پرورش مي باشد.
 يکشنبه 15 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن