واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نامه رؤساي دانشگاههاي ايران به دبيركل سازمان ملل متحد در حمايت از مردم بيگناه غزه؛ غزه هم اكنون تبديل به مكانى براى سرودن سوگنامهاي در رثاى حقوق بشر شده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
رؤساي دانشگاههاي ايران در حمايت از مردم بيگناه غزه به دبيركل سازمان ملل متحد نامهاي ارسال كردند.
به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نامه خطاب به بانكيمون دبيركل سازمان ملل متحد، آمده است: در زماني كه بسياري از كشورهاي جهان به ويژه ملتهاي اروپا و آمريكا در تعطيلات آغاز سال نو مسيحى به سر مى بردند، جنگندهها و تانكهاى صهيونيستى از زمين و هوا يورش ويرانگر خود را به غزه تنها ساعاتي پس از تصويب طرح حمله به اين منطقه فلسطيني آغاز كردند و مردم بي دفاع اين منطقه را به خاك و خون كشيدند.
خبر فاجعه خونبار نسل كشي مسلمانان فلسطيني در نوار غزه توسط رژيم صهيونيستي غاصب كه با هدف شكستن مقاومت و پايداري مردم فلسطين طراحي و به اجرا درآمده است، بيش از هر زمان ديگر درندهخويي و ددمنشي صهيونيستها را به نمايش گذاشت.
در ادامه اين نامه آمده است: سالهاست كه سكوت و حمايت مجامع بينالمللي و سران كشورهاي به ظاهر متمدن و طرفدار حقوق بشر، زمينهاي براي تجاوز و كشتار انسانها توسط استكبار جهاني و در رأس آن آمريكاي جنايتكار در سراسر جهان و رژيم نامشروع و اشغالگر صهيونيستي در فلسطين و نوار غزه، فراهم كرده است.
هماكنون نيز رژيم غاصب صهيونيستي با حمايتهاي همكيشان خود، روز به روز، بر جنايات وحشيانه خود در فلسطين و به ويژه نوار غزه ميافزايد.
در اين نامه آمده است: طبق ماده 9 اعلاميه جهاني حقوق بشر"هيچ كس را نبايد خودسرانه توقيف، حبس يا تبعيد كرد"، اين در حالي است كه رسانههاي پرتيراژ خبري جهان بارها از وضعيت اسفبار و تحت محاصره مسلمانان فلسطين و به ويژه نوار غزه و بسته شدن گذرگاههاي مرزي، اخبار و گزارشهاي متعدد ديداري و شنيداري براي جهانيان ارايه مينمايند كه متأسفانه سازمانهاي بينالمللي و دولتمردان كشورهاي به ظاهر پيشرفته، چشمان خود را بر اين جنايات ددمنشانه فروبستهاند.
محاصره انسانهاي آزاده و مسلمان در موطن مادري خود، تنها به جرم دفاع مشروع از ميهن، تلاش براي آزادي، رهايي از ذلت، پشتيباني از دولت قانوني و منتخب مردمي فلسطين، حتي حق حيات را از آنان گرفته است و اهالي ستمديدهي غزه، هر لحظه شاهد پرپرشدن عزيزترين كسان خود، به ويژه كودكان مظلوم، ميباشند.
در ادامه نامه خطاب به دبير كل سازمان ملل متحد، آمده است: روز دهم دسامبر هر سال به مناسبت سالگرد تصويب اعلاميه جهاني حقوق بشر، روز حقوق بشر ناميده شده است و شما به همراه همكاران و همفكران خود شصتمين سالگرد تصويب اعلاميه حقوق بشر را درحالي جشن گرفتيد كه بيش از يك سال است كه محاصره نوار غزه از سوي رژيم صهيونيستي، شرايط زندگي را براي بيش از 5/1 ميليون سكنه اين منطقه به حدي طاقت فرسا كرده، كه آنها مجبورند براي سير كردن شكم خود از علفهاي كنار خيابان تغذيه كنند. اين درحالي است كه كاميونهاي حامل مواد غذايي و نيازهاي اوليه براي مردم فلسطين، در انتظارصدورمجوز ورود به نوارغزه از سوي مقامات رژيم صهيونيستي هستند، اما به آنها اجازه تردد داده نمي شود؟
جامعه جهاني با تجربيات تلخ ناشي از جنگ جهاني دوم و مشاهده كشتار يك به ده غيرنظاميان؛ براي حمايت از قربانيان درگيريهاي مسلحانه كنوانسيونهاي چهارگانه ژنو را در سال 1949 به تصويب رساند. اين كنوانسيونها مشتمل بر چهار معاهده در زمينه حقوق مجروحان و قربانيان جنگهاي زميني و دريايي، اسراي جنگي و جمعيت غيرنظامي و مردم مناطق اشغال شده است. پرسش ما از شما اين است كه چرا رژيم اسراييل اين معاهدات را رعايت نميكند؟ آيا مردم غزه حق زندگي و حيات ندارند؟ آيا آنها نبايد آزادنه و در امنيت زندگي كنند؟ آيا طبيعيترين و ضروريترين حقوق آنها در اعمال حاكميت بر سرنوشت خود و بهرهمندي از صلح و آرامش و آسايش بايد نقض گردد؟ يا نه فقط براي اينكه به خواسته رژيم غاصب صهيونيستي و آمريكاي جنايتكار وقعي ننهاد و اراده خود را در برپا كردن دموكراسي مطلوب خود متجلي ساخت اينگونه بايد تنبيه شود و بهايي چنين گزاف بپردازد؟
كميسيون حقوق بشر در قطعنامه شماره3/2003 ميگويد: «وضعيت فلسطين اشغالي كه حق خود مختاري براي ملت فلسطين بر طبق مواد (مصرّح در) منشور سازمان ملل، قطعنامهها و اعلاميههاي وابسته به سازمان ملل متحد و مواد ميثاقها و قراردادهاي بينالمللي مربوط به حق خودمختاري به عنوان يك اصل بينالمللي و به عنوان حق همه ملل جهان تاكيد كردهاند كه اين حق در حقوق بينالملل يك شرط اساسي براي دست يافتن به صلحي عادلانه، پايدار و جامع در خاورميانه ميباشد». تنها طي چند روز و تا زماني كه ما اساتيد دانشگاههاي ايران مشغول تهيه اين نامه براي شما هستيم (Dec.28.2008) تنها حملات هواي رژيم صهيونيستي بيش از 300 كشته و 1000زخمى بر جاى گذاشته است.
غزه هم اكنون تبديل به مكانى براى سرودن سوگنامهاي در رثاى حقوق بشر شده است. اگر چه غزه بيش از 360 كيلومتر مربع مساحت ندارد، اما بيش از يك و نيم ميليون انسان را در خود جاى داده و صدها هزار انسان ساكن در اين منطقه، هفتهها و بلكه ماهها است جهان را به بازخوانى اعلاميه جهانى حقوق بشر فرا مىخوانند. سالهاست كه سكوت و حمايت مجامع بينالمللي و سران كشورهاي به ظاهر متمدن و طرفدار حقوق بشر دستآويزي براي استكبار جهاني و در راس آن آمريكاي جنايتكار و رژيم نامشروع و اشغالگر صهيونيستي در سرتاسر جهان به ويژه در فلسطين و نوار غزه شده است .
در ادامه اين نامه آمدهاست: جامعه بزرگ دانشگاهي ايران اسلامي، حمله و تجاوز ددمنشانه و وحشيانه رژيم غاصب صهيونيستي به مراكز علمي و فرهنگي غزه را محكوم ميكند. هتاكي به علم و فرهنگ و عالمان و دانشمندان، در كارنامه صهيونيستها سابقه طولاني دارد. عجز صهيونيسم در رويارويي فكري و انديشهاي با تفكر و انديشه اسلام؛ آنان را به هجومهاي وحشتناك، با حمله فيزيكي به محيطهاي مقدس فضاهاي فرهنگي و علمي برانگيخته است. رژيم خشن صهيونيستي نبايد و چنين حقي ندارد كه جوانان مستعد و متعهد فلسطيني را از حركت و جوشش فكري و علمي بازدارد.
دانشگاهيان ايران خواستار توجه بيش از پيش سازمان ملل متحد به اقدامات غير انساني، فاجعهآميز و هنجارشكنانه رژيم اسرائيل در غزه هستند. اذهان دانشگاهيان امروز مبهوت در پاسخ به اين سؤال هستند كه هماكنون مدعيان دروغين حقوق بشر و سازمانهاي مدافع حقوق انساني كجا هستند و چه ميكنند؟
در ادامه خطاب به دبيركل سازمان ملل متحد آمده است: شما نيز چون ما به خوبي از جناياتي واقفيد كه صهيونسيتها؛ در طي اين 60 سالي كه از تأسيس اين رژيم مي گذرد، بر مردم فلسطين روا داشتهاند. ما رؤساي دانشگاههاي ايران، خواهان آنيم كه سازمان ملل و شخص شما به عنوان بالاترين مقام اين سازمان، نقض آشكار قوانين و تعهدات بين المللي كه همانا عملكرد رژيم غاصب اسرائيل در سرزمينهاي فلسطيني است را محكوم كرده، از شما تقاضا داريم با استفاده از كليه اختيارات و امكانات خود رژيم صهيونيستي را وادار سازيد تا به كشتار و نسل كشي فلسطينيان خاتمه دهد. شهروند فلسطيني، بخشي از شهروند خانواده بزرگ سازمان ملل متحد است و هرآنچه را كه جنابعالي مسئوليت آن را به عنوان رهبري بزرگترين سازمان جهاني پذيرفتهايد براي همه شهروندان كشورهاي جهان، بايد محقق شود.
انتهاي پيام
جمعه 13 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]