تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831620895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك مدرس دانشگاه: مسوولان براي جلوگيري از اجرايي‌نشدن قوانين فكري اساسي كنند متضرران از اجرايي نشدن قانون بيمه شخص ثالث مي‌توانند شكايت كنند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يك مدرس دانشگاه: مسوولان براي جلوگيري از اجرايي‌نشدن قوانين فكري اساسي كنند متضرران از اجرايي نشدن قانون بيمه شخص ثالث مي‌توانند شكايت كنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اجتماعي

يك مدرس دانشگاه با تاكيد بر اين‌كه قوانين متروكه زيادي در كشور داريم از قواي سه گانه خواست كه براي جلوگيري از اجرايي‌نشدن قوانين فكري اساسي كنند.

پرداخت حق ديه مساوي در سوانح، فارغ از جنسيت و مذهب از زمان تصويب و ابلاغ، به يكي از پرحاشيه‌ترين مسائل حوزه بيمه، خصوصا بيمه شخص ثالث تبديل شده و درباره آن اظهار نظرهاي گوناگوني مي‌شود و در حالي از سوي مردم عنوان مي‌شود پس از ابلاغ قانون، شركت‌هاي بيمه از آن سر باز مي‌زنند، بيمه‌ها هم مي‌گويند پس از تدوين آيين نامه‌ها حق ديه مساوي با مردان تنها به زناني تعلق مي‌گيرد كه در زمان بيمه‌گزاري، حق بيمه مازاد سرنشين را پرداخت كرده باشند.

علي رسول زاده فرساد در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقي ايسنا، درباره اجرايي نشدن قانون بيمه اجباري شخص ثالث مبني بر پرداخت مساوي ديه بدون توجه به جنسيت و مذهب توسط شركت‌هاي بيمه، اظهار كرد: اگر شركت‌هاي بيمه حق بيمه را از زنان و اقليت‌هاي مذهبي به طور كامل دريافت مي‌كنند بايد خسارت نيز به آنها كامل پرداخت شود.

وي اجرايي نشدن قوانين را موضوع جديدي نخواند و گفت: متاسفانه قوانين متروكه زيادي داريم كه به هر دليلي در قوانين فعلي كشور ضمانت قطعي براي اجراي قوانين پيش بيني نشده است كه اين يكي از مشكلات بزرگ نظام حقوقي كشور است كه بايد در اين رابطه فكر اساسي شود.

اين مدرس دانشگاه افزود: قوانين با صرف هزينه‌هاي زياد كارشناسي و صرف وقت تصويب و به تاييد شوراي نگهبان مي‌رسد، اگر اجرا نشود به معناي هزينه كردن و استفاده نكردن و به نوعي بي تفاوتي و توهين به نمايندگان مجلس و قانون است.

رسول زاده فرساد با تاكيد بر اينكه تضمينات لازم براي اجراي قانون در كشور پيش بيني نشده است، افزود: نمايندگان مجلس بايد تضمينات لازم و محكم براي اجرايي شدن قوانين تصويب كنند كه در مواردي دولت، با وجود حق نظارت در مجلس از اجراي قوانين امتناع مي‌كند كه در اينجا راهكار چيست؟ و در برخي موارد از جمله قانون ماليات ارزش افزوده اجراي قانون را معلق مي‌كنند كه معلق كردن اجراي قانون خلاف قانون است.

وي درباره نقش قوه قضاييه در برخورد با اجرايي نشدن قوانين، گفت: قوه قضاييه به تنهايي نمي‌تواند كاري كند و نياز به قانون دارد و تنها مي‌تواند پيشنهاد دهد و در نهايت دولت اين پيشنهادات را به لايحه تبديل كند كه اين سوال وجود دارد كه آيا دولت مي‌تواند لوايح قوه قضاييه را جرح و تعديل كند؟ و آيا دولت مي‌تواند پيشنهادات قوه قضاييه را نديده گرفته و به مجلس تقديم نكند؟ كه اين موضوعات بحث حقوقي است كه هنوز در كشور ما حل نشده است كه ما در مورد لوايح قضايي بايد چه كار كنيم.

اين حقوقدان با تاكيد بر اين‌كه سه قوه درباره اجرايي نشدن قوانين و ضمانت‌هاي قطعي فكر اساسي كنند، درباره دلايل مقاومت در مقابل اجراي قوانين، افزود: انگيزه‌هاي مختلفي براي اجرايي نشدن قانون وجود دارد؛ گاهي دولت‌ها بر اساس مصلحت گرايي قانوني را اجرا نمي‌كنند زيرا فكر مي‌كنند با توجه به شرايط سياسي، اقتصادي، به خطر افتادن منافع برخي افراد، ناسازگاري با سياست‌هاي دولت اجراي اين قانون به مصلحت نيست.

رسول زاده فرساد درباره مشروط كردن پرداخت مساوي ديه به داشتن بيمه مازاد سرنشين توسط شركت‌هاي بيمه، گفت: شركت‌هاي بيمه قطعا نمي‌توانند قيد و شرطي اضافه به قانون بگذارند.

وي با بيان اينكه قانون بيمه اجباري دارندگان وسايل نقليه موتوري و ريلي در مقابل شخص ثالث قانون بسيار خوبي است كه ممكن است با چالش مواجهه شود اما در نهايت اجرا خواهد شد، گفت: قطعا قوانين در سير تكامل به جاي خواهد رسيد كه هيچ فرقي نبايد قائل شد. درست است كه در شرع اختلاف در پرداخت ديه آمد است اما مي‌توان از راهكار ديگر استفاده كرد.

انتهاي پيام
 جمعه 13 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن