تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805441440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تشكيل كارگروه تعيين مصاديق جرائم رايانه‌اي


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: تشكيل كارگروه تعيين مصاديق جرائم رايانه‌اي
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مقرر كردند تا كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه براي جرايم رايانه‌اي تشكيل شود و رياست آن به عهده دادستاني كل كشور باشد.


به گزارش خبرنگار فضاي مجازي خبرگزاري فارس، نمايندگان در جلسه علني روز چهارشنبه در ادامه بررسي جزئيات لايحه جرايم رايانه‌اي و مواد باقيمانده آن از جلسه گذشته را تصويب كردند.
بر اساس ماده 22 اين لايحه كه به تصويب نمايندگان رسيد، قوه قضائبه موظف است ظرف يك ماه از تاريخ تصويب اين قانون، كارگروه (كميته) تعيين مصاديق محتواي مجرمانه را در محل دادستاني كل كشور تشكيل دهد.
وزير يا نماينده وزارتخانه‌هاي آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوري اطلاعات، دادگستري، اطلاعات، علوم، تحقيقات و فناوري، فرهنگ و ارشاد اسلامي، رئيس سازمان تبليغات اسلامي، رئيس سازمان صدا و سيما، فرمانده نيروي انتظامي، يك نفره خبره در فناوري اطلاعات و ارتباطات به اينتخاب كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي و يك نفر از نمايندگان عضو كميسيون قضايي و حقوقي به انتخاب اين كميسيون و تاييد مجلس شوراي اسلامي، اعضاي كار گروه تعيين مصاديق مجرمانه را تشكيل خواهند داد.
رياست اين كار گروه به عهده دادستان كل كشور خواهد بود.
جلسات كار گروه ياد شده، حداقل هر 15 روز يكبار و حضور هفت نفر عضو، رسميت مي‌يابد و تصميمات اين كار گروه با اكثريت نسبي حاضران معتبر خواهد بود.
اين كار گروه همچنين موظف است به شكايات راجع به مصاديق پالايش (فيلتر) شده رسيدگي و نسبت به آنها تصميم‌گيري كند. راي كار گروه قطعي است. همچنين اين كارگروه موظف است هر 6 ماه گزارشي در خصوص روز پالايش محتواي مجرمانه را به روساي قواي سه گانه و شوراي عالي امنيت ملي تقديم كند.
بر اساس ماده 23 اين قانون، ارائه دهندگان خدمات ميزباني موظفند به محض دريافت دستور كارگروه (كميته) تعيين مصاديق مذكور در ماده فوق يا مقام قضايي رسيدگي كننده به پرونده مبني بر وجود محتواي مجرمانه در سامانه‌هاي رايانه‌اي خود از ادامه دسترسي به آن ممانعت به عمل آورند. چنانچه عمدا از اجراي دستور كارگروه (كميته) يا مقام قضايي خودداري كنند، منحل خواهند شد در غير اين صورت، چنانچه در اثر بي‌احتياطي و بي‌مبالاتي زمينه دسترسي به محتواي مجرمانه مزبور را فراهم كنند، در مرتبه نخست به جزاي نقدي از 20 ميليون ريال تا 100 ميليون ريال و در مرتبه دوم به 100 ميليون ريال تا يك ميليارد ريال و در مرتبه سوم به يك تا سه سال تعطيلي موقت محكوم خواهند شد.
ارائه دهندگان خدمات ميزباني موظفند به محض آگاهي از وجود محتواي مجرمانه مراتب را به كارگروه (كميته) تعيين مصاديق اطلاع دهند.
همچنين بر اساس ماده ديگري كه به تصويب نمايندگان رسيد، هركس بدون مجوز قانوني از پهناي باند بين‌المللي براي برقراري ارتباطات مخابراتي مبتني بر پروتكل اينترنتي از خارج ايران به داخل يا برعكس استفاده كند، به حبس از يك تا سه سال يا جزاي نقدي از 100 ميليون ريال تا يك ميليارد ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
نمايندگان همچنين براي برخي از جرايم رايانه‌اي مجازات حبس از 91 روز تا يك سال يا جزاي نقدي از 5 ميليون ريال تا 20 ميليون ريال يا هر دو مجازات را درنظر گرفتند.
توليد يا انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده‌ها يا نرم‌افزارها يا هر نوع ابزار الكترونيكي كه صرفا به منظور ارتكاب جرايم رايانه‌اي به كار مي‌روند، فروش يا انتشار يا در دسترس قرار دادن گذر واژه يا هر داده‌اي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده‌ها يا سامانه‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي متعلق به ديگري را فراهم مي‌كند، از جمله جرايمي است كه مجازات‌هاي ياد شده براي آن درنظر گرفته شده است.
انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز، شنود غيرمجاز، جاسوسي رايانه‌اي و تخريب و اخلال در داده‌ها يا سيستم‌هاي رايانه و مخابراتي از ديگر جرايمي است كه براي مرتكبان آن مجازات حبس و جزاي نقدي درنظر گرفته است.
همچنين چنانچه مرتكب اعمال يادشده را حرفه خود قرار داده باشند، به حداكثر هر دو مجازات مقرر در اين قانون يعني جزاي نقدي 20 ميليون ريال و حبس تا يكسال محكوم خواهند شد.
 چهارشنبه 11 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن