تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865910551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خاتمي:سكوت مجامع جهاني در مقابل جنايات صهيونيست‌‏ها، نشانه سقوط اخلاق انساني است


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: خاتمي:سكوت مجامع جهاني در مقابل جنايات صهيونيست‌‏ها، نشانه سقوط اخلاق انساني است


تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس موسسه باران‌‏‌‏گفت: سكوت مجامع جهاني و وجدان بشري در مقابل جنايت بزرگ صهيونيست‌‏ها، نشانه سقوط اخلاق انساني در دنياي‌‏كنوني و حذف اخلاق از عرصه روابط بين المللي است.

به گزارش"ايلنا"،سيد محمد خاتمي با بيان اينكه غزه نخستين نقطه جنايات صهيونيست‌‏ها نيست، اظهار داشت: بلكه ده‌‏ها سال است كه ملت مظلوم فلسطين يعني صاحب خانه تحت فشار و ستم چكمه پوشان تروريستي هستند كه با حمايت قدرت‌‏هاي بزرگ روي‌‏كار آمده‌‏اند و اكنون هم مورد حمايت آنان هستند.
وي افزود: صهيونيست‌‏ها ميليون‌‏ها نفر را از خانه خود بيرون كرده‌‏اند و ميليون‌‏ها نفر هم كه در خانه مانده‌‏اند در دست آنان اسير هستند.
رئيس‌‏جمهور سابق كشورمان‌ ‏گفت: تاكنون فلسطيني‌‏ها ده‌‏ها هزار شهيد تقديم كرده‌‏اند و هر روز شاهد جنايات متعدد صهيونيست‌‏ها هستيم.
خاتمي افزود: اما اينكه چرا قدرت‌‏هاي بزرگ در برابر اين جنايات سكوت كرده‌‏اند بايد بگوئيم چرا اين قدرت‌‏ها و مجامع بين المللي از اين رژيم تا بن دندان مسلح و اشغالگر حمايت مي‌‏كنند و وجدان بشري در برابر اين جنايات بزرگ تحرك لازم را از خود نشان نمي‌‏دهد.
وي گفت : بارزترين بروز بداخلاقي در دنياي كنوني وجود سيستم هايي است كه ستم را مورد حمايت و مظلوم را مورد فشار قرار مي‌‏دهد.
رئيس موسسه باران افزود: اما غزه داستان ديگري دارد و رژيم صهيونيستي كم نظيرترين جنايات را در آن مرتكب شده كه در گوشه و كنار دنيا ديده نشده است.
خاتمي با اشاره به صحنه‌‏هاي رقت بار جنايات صهونيست‌‏ها در غزه گفت: پس از ماه‌‏ها محاصره غزه كه مي‌‏خواستند ملت فلسطين را دچار مرگ تدريجي كنند، آنان مقاومت كردند آن هم در تنها نقطه‌‏اي از فلسطين اشغالي كه داراي حكومت مشروع دموكراتيك است و با آراي مردم روي كار آمده است.
رئيس‌‏جمهور سابق كشورمان افزود: با وجود اين فشارها متاسفانه بسياري از قدرت‌‏هاي‌‏منطقه‌‏اي براي اينكه اين محاصره تاثير بگذارد به نحوي با صهيونيست‌‏ها همكاري كرده‌‏اند ، اما بالاخره دل‌‏هاي آنها آرام نشد و با اين جنايت به كشتار مستقيم زنان و كودكان دست زدند، اما دنيا واكنشي نشان نمي‌‏دهد.
خاتمي‌‏گفت: بايد ‌اين موضوع را با عكس العمل شوراي امنيت در موضوعاتي كه مغاير با منافع قدرت‌‏هاي بزرگ است، مقايسه كرد.
وي افزود:‌متاسفانه كشورهاي عربي اسلامي و منطقه هم در مقابله با اين مسائل و به طور كلي با شيوه‌‏هاي رژيم صهيونيستي معامله‌‏اي كرده و خفت خريده‌‏اند و شرف و آزادگي خود را در معرض خطر قرار داده‌‏اند.
رئيس موسسه باران گفت:‌ اكنون دل‌‏هاي همه ما به علت آنچه در فلسطين روي مي‌‏دهد مجروح است وبه طور كلي براي سرنوشت انسان نگران هستيم.
خاتمي تصريح كرد:‌ وجدان‌‏هاي بيدار دنيا ، بويژه در جهان اسلام بايد تحرك بيشتري از خود بروز دهند و حكومت‌‏هاي مختلف را وادار كنند كه به طور جدي‌‏تر در مقابل اين جنايات بايستند و داد مردم مظلوم فلسطين را بگيرند.
وي با ستايش مقاومت مردم مظلوم فلسطين در دفاع از آرمانشان افزود:‌ اكنون هم مي بينيم كه با وجود مصائب بسيار، اين زنان و مردان غزه هستند كه بر مقاومت جانانه تاكيد مي‌‏كنند.
رئيس جمهور سابق كشورمان گفت:‌ اگر چه خيلي اميدوار نيستيم اما دولت‌‏ها و كشورهاي اسلامي اگر بخواهند مي‌‏توانند با فشارهاي بين المللي دشمن صهيونيستي را بر جاي خود بنشانند.
خاتمي در پايان ابراز اميدواري كرد: ملت ايران همچون گذشته نشان دهد در كنار مظلوم و مقابل ظالم ايستاده است.
پايان پيام

كد خبر: 465661
 دوشنبه 9 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن