تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865801242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هزار متر جاده کاملاً ایمن در کشور نداریم!


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: هزار متر جاده کاملاً ایمن در کشور نداریم!
رئیس سابق پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: یک کیلومتر راه کاملاً ایمن در کشور نداریم. تصادفات رانندگی مستقیماً جان شهروندان را هدف قرار داده و عوارض آن مانند آلودگی هوا نیز عامل ۲۰ درصد مرگ و میرها در تهران است. به گزارش انتخاب به نقل از روابط‌عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سرهنگ بازنشسته سید هادی هاشمی افزود: برای بررسی وضعیت ترافیک به یک تحلیل حرفه‌ای ترافیک نیازمندیم که البته آشنایی به فوت و فن زندگی در کلانشهری مانند تهران از دیگر الزامات یک تحلیل دقیق کارشناسی است.
وی که در حال حاضر به عنوان مشاور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران فعالیت می‌کند، عدم هماگنی و بیگانه بودن سیاست‌های شهرسازی با سیاست‌های ترافیکی از دوره‌های گذشته ‌را از مهمترین مشکلات ترافیک تهران دانست و گفت: در صورتی که زمینه‌های لازم فراهم شود، به جرئت می‌توانم بگویم مردم تهران آموزش‌پذیرترین و قانونمندترین مردم دنیا هستند.
خودروهایمان ناایمن و غیر استاندار است
هاشمی با تاکید بر اینکه البته در این میان گروه اندکی نیز در شهر به نوعی رفتار می‌کنند که گویی در جنگل زندگی می‌کنند، تأکید کرد: این گروه اندک هنگام رانندگی با خلق و خوی خاص نه تنها به حقوق هیچ کس احترام نمی‌گذارند، بلکه با رانندگی پر خطر خود جان دیگران را نیز به مخاطره انداخته و مورد تهدید قرار می‌دهند.
وی از وسیله نقلیه به عنوان یک رکن اصلی در ترافیک نام برد و اظهار کرد: متاسفانه خودروهایمان ناایمن و غیر استاندارد هستند و با توجه به اینکه خطای انسانی در رانندگی هیچ ‌گاه به صفر نمی‌رسد، در این میان خودروها می‌توانند نقش بازدارنده در کاهش تصادفات رانندگی و آثار و عوارض ناشی از آن داشته باشند که البته خودروهای ما به علت عدم ایمنی، فاقد این ویژگی هستند.
مشاور معاون شهردار تهران موبایل را به دلیل از بین بردن دقت در رانندگی عامل پیچارگی بسیاری از رانندگان دانست و تصریح کرد: راننده هنگامی که پشت فرمان می‌نشیند فقط باید یک تکلیف داشته باشد و آن هم رانندگی است و به جز هدایت خودرو هیچ مشغله فکری دیگری از جمله صحبت با موبایل نباید داشته باشد.
*یک کیلومتر راه کاملاً ایمن در کشور نداریم
وی با تأکید بر اینکه تصادف رانندگی زاییده لحظه‌هاست و چند لحظه تعجیل در رانندگی یا تاخیر در عکس‌العمل به موقع هنگام رانندگی باعث وقوع حوادث غیر قابل جبران می‌شود، اعلام کرد: متاسفانه بسیاری از رانندگان شخصیت رانندگی خود را متناسب با وسیله نقلیه‌ای که در آن می‌نشینند، تنظیم می‌کنند.
وی با اعلام اینکه راه‌های برون شهری دارای مشکلات عدیده‌ای هستند و در این بین حتی یک کیلومتر راه کاملاً ایمن در کشور نداریم، افزود: به عنوان نمونه در طول آزادراه رشت – قزوین یک جایگاه بنزین هم وجود ندارد در صورتی که برابر استانداردهای جهانی در آزادراه‌ها در هر ۵ کیلومتر باید یک استراحتگاه کامل و مجهز به همراه یک جایگاه سوخت پیش‌بینی شود.
مشاور معاون شهردار تهران توقف‌های دوبله از جمله پارک دوبله خودروهای پخش و توزیع اجناس و ارزاق فروشگاه‌های سطح شهر را از جمله آفت‌های ترافیک تهران نام برد و گفت: رانندگان این خودروها هیچ توجهی به حقوق دیگران نداشته و با توقف دوبله در مسیرهای پر رفت و آمد در حرکت روان ترافیک اختلال ایجاد کرده و ترافیک را تشدید می‌کنند.
۳۰ کارخانه سه شیفته آزبست تولید می‌کنند
هاشمی بی ‌احتیاطی و قانون‌شکنی را از جمله ویژگی‌های رانندگان بی ‌مبالات و لاقید که جان مردم برایشان هیچ ارزشی ندارد، دانست و اظهار کرد: متاسفانه همین رانندگان وضعیت را به جایی رسانده‌اند که امروزه تعداد پاهایی که در جریان تصادفات رانندگی در کشورمان قطع شده با تعداد پاهایی که در انفجار مین در افغانستان قطع شده، برابری می‌کند.
وی با تأکید بر اینکه در ۷ ماه ابتدای امسال در تهران یک روز هم هوای پاک نداشته‌ایم و در مقابل میزان برخی آلاینده‌ها در هوای شهر به ۳۰۰ برابر حد مجاز می‌رسد، تصریح کرد: از سال ۱۳۷۶ استفاده از آزبست در کشورمان ممنوع شده و می‌باید نسبت به حذف آن از صنایع اقدام می‌‌شد، در صورتی که میزان این آلاینده در حال حاضر در تهران ۳۰۰ برابر شهرهای اروپایی است.
مشاور معاون شهردار تهران با اعلام اینکه ۳۰ کارخانه در کشور به صورت شبانه‌روزی و سه شیفته در حال تولید محصولات حاوی آزبست هستند، اضافه کرد: این در حالی است که ما از کشورهایی آزبست وارد می‌کنیم که سال‌هاست استفاده از این ماده سمی را ممنوع کرده و در کشور خود دیگر از آن استفاده نمی‌کنند.
خودروسازان ساز خود را می‌زنند
هاشمی تعهد مردم و مسئولان به قوانین و مقررات را از جمله راهکارهای حل مشکل ترافیک بر شمرد و تاکید کرد: علاوه بر خودروی ایمن و استاندارد، معابر امن و مناسب، شهرسازی اصولی و متناسب، محیط سالم و آرام، قوانین بازدارنده و سخت‌یرانه و اعمال و اجرای این مقررات، از جمله ساز و کارهای حل مشکل ترافیک است.
وی با اشاره به اینکه تا وقتی قانون در کشور فصلی اجرا شود و خودروسازان ساز خود را بزنند حال و روز ما بهتر از این نخواهد بود، اظهار کرد: تا وقتی خودروسازان فردی را که با حذف قطعه حیاتی کنیستر در واقع مرتکب یک عمل غیر انسانی می‌شود به جای اینکه تنبیه کنند تشویق می‌کنند، وضعیت از این بهتر نخواهد شد.
مشاور معاون شهردار تهران با بیان اینکه زمان زیادی تا اواخر آبان و اوایل آذر که مجدداً تهران به دلیل پدیده وارونگی دما (اینورژن) به تعطیلی کشیده می‌شود باقی نمانده، تصریح کرد: متاسفانه باید بگویم تنها چیزی که متولیان محیط زیست به فکر آن نیستند، موضوع محیط زیست است.
رئیس سابق پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: متاسفانه هر روز بالغ بر۱۵۰ زن و مرد در تهران فوت می‌کنند‌ که حدود ۲۰ درصد از مجموع مرگ و میرهای مردم این کلان شهر ناشی از اثرات مستقیم و غیر مستقیم آلودگی هوا است.

۷ آبان ۱۳۹۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ویج]
[مشاهده در: www.iranvij.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن