واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: وضعيت آلودگي هواي تهران تا 48 ساعت آينده هشدار است / كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا در مرحله اجرا ضعيف ا ست
در پي اعلام كميته مهار و سازمان هواشناسي مبني بر پايداري جوي هوا و وضعيت هشدار آلودگي هوا و پايداري اين شرايط ظرف 48 ساعت آينده جلسه اضطراري آلودگي هوا با حضور نمايندگان ويژه دستگاه هاي دولتي برگزار شد. در جلسه كميته اضطراري آلودگي هوا تنها مسولين ذيربط تكاليف مدون شده و مقرر شده خود را بار ديگر مرور كردند.
![](http://www.social.yjc.ir/Images/email.gif)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، سرپرست معاونت عمران استانداري تهران از ابلاغ بخشنامه الزام معاينه فني خودروهاي دولتي و سازماني به تمام دستگاه ها خبر داد و گفت: با معاون اول رئيس جمهور نيز صحبت شده است تا بخشنامه اي نيز به منظور تكليف شدن و الزامي شدن معاينه فني خودروهاي دولتي و سازماني به دست نوشت ايشان به تمامي دستگاه ها ارسال شود تا كليه دستگاه ها طي يك ماه آينده خودروهاي خود را معاينه كنند.
درون پرور با اشاره به وضعيت هشدار آلودگي هواي تهران طي 48 ساعت آينده از دبيرخانه كميته اضطراري آلودگي هوا خواست نسبت به پخش و ارايه هشدارهاي لازم به صورت تيزر يا زيرنويس از صدا و سيما و رسانه هاي دولتي و جرايد اقدام شود.
سرپرست معاونت عمران استانداري تهران در ادامه به بحث رسيدگي به تردد خودروهاي تك سرنشين در محدوده هايي از شهر تهران گفت: اين طرح نيازمند مطالعات كارشناسي است و بايد در جلسات متعدد بررسي شود.
در ادامه ميرسليم نماينده مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز افزود: طرح سهميه بندي بنزين طرحي كارشناسي شده است كه ما با لغو اين طرح و عرضه بنزين آزاد در جايگاه هاي سوخت بر تاثير تردد خودروها در آلودگي هوا دامن زده ايم.
ميرسليم تصريح كرد: اجراي طرح سهميه بندي سوخت به صورت دايم و كامل تمامي محاسن و مواردي كه با جلوگيري از تردد خودروهاي تك سرنشين ايجاد مي شود را فراهم مي كند.
خير زاده مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست نيز ادامه جلسه با اشاره به برنامه جامع كاهش آلودگي هوا گفت: در برنامه جامع كاهش آلودگي شهر تهران هفت محور و برنامه تدوين شده كه اگر اين برنامه جامع مورد قبول است بايد بر اساس نقاط قوت و نقاط ضعف اين هفت محور برنامه هاي خاص و سياست هاي راهبردي اتخاذ شود.
وي با بيان اينكه در بحث كاهش آلودگي هوا بايد برنامه محور پيش برويم، اظهار داشت: بياييم طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران را بازنگري كنيم، نقاط ضعف و قوت آن را بررسي كنيم و از نقطه نظرات نظارتي استانداري تهران به منظور تحقق برنامه هاي جامع آلودگي هوا استفاده كنيم.
دكتر صدوق مدير كل محيط زيست استان تهران نيز با بيان اينكه شرايط پايداري در جو سبب شده است بر ميزان غلظت كليه آلاينده ها به غير از آلاينده ازن افزوده شود و غلظت آلاينده ذرات معلق فراتر از حد مجاز رسيده است، اظهار داشت: شاخص كيفيت هوا هم اكنون در شرايط هشدار است.
وي تصريح كرد: كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا در مرحله اجرا ضعيف است. بايد تمهيدات و ضروريات لازم در هنگام هشدار، اضطرار و بحران آلودگي هوا انديشيده شود تا دستگاه ها بدانند چگونه عمل كنند.
در ادامه نواب زاده نماينده وزارت كشور با اشاره به ماده هفت شرايط اضطراري آلودگي هوا و ماده شش آيين نامه اجرايي وضعيت هشدار آلودگي هوا خاطر نشان كرد: كليه دستورالعمل هاي دستگاه ها و شرايط خاص عملكرد ها از جمله تردد خودروهاي تك سرنشين، محدوده هاي طرح ترافيك و ... در اين دو ماده ديده شده است. بايد با برنامه ريزي مدون و سياست هاي خاصي براي اجراي آنها در شرايط اضطراري يا بحران آلودگي هوا در نظر گرفته شود.
نوروزي مدير عامل شركت معاينه فني خودروي تهران گفت: طي نه ماه گذشته سه هزار و 962 خودروي دولتي جهت معاينه فني مراجعه كرده اند و 50 درصد آنها مردود شده اند.
وي با بيان اينكه شاه كليد كاهش آلودگي هوا بهبود حمل و نقل عمومي كشور است، اظهار داشت: بايد به صورت جدي براي خودروي سواري محدوديت ايجاد كنيم تا بتوانيم به اهداف نهايي كاهش آلودگي هوا دست يابيم.
در اين جلسه مسولين وظايف خود را در مواقع اضطراري و بحران آلودگي هوا مرور كردند و مقرر شد دبيرخانه ظرف يك هفته آينده آئين نامه اجرايي آلودگي هوا را به دستگاه هاي دولتي ارسال كند تا دستگاه ها آمادگي خود را در اين مواقع اعلام دارد./ش
يکشنبه 8 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]