واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون استاندار همدان:همدان رتبه برتر را در كشور در جذب اعتبارات عمراني كسب كرد
خبرگزاري فارس: معاون امور عمراني استاندار همدان گفت: استان همدان در زمينه جذب و هزينه اعتبارات عمراني در كشور به ترتيب داراي رتبه نخست و سوم كشوري است.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان سيدحسن موسوي ظهر امروز در شوراي برنامهريزي استان همدان اظهار داشت: استان همدان در خصوص جذب اعتبارات عمراني و هزينه آن در پروژههاي عمراني نسبت به كل اعتبار در شش ماهه سال جاري، داراي رتبه نخست كشوري است.
وي گفت: در جذب اعتبارات عمراني در هشت ماهه سال جاري نيز داراي رتبه نخست كشوري هستيم كه ميزان آن 58 درصد، يعني معادل 152 ميليارد تومان بوده است.
معاون عمراني استاندار همدان افزود: استان همدان با هزينه 72 درصد از اعتبارات تخصيص يافته، نيز رتبه سوم كشوري را دارد.
وي اضافه كرد: در خصوص پرداختي فراتر از كل اعتبارات ابلاغي نيز اين استان با 68 درصد پرداختي اعتبارات ابلاغ شده رتبه نخست كشور را به خود اختصاص داده است.
موسوي ادامه داد: كليه دستگاهها بايد تا پايان سال جاري نسبت به هزينه كل اعتبارات خود اقدام كنند تا وضعيت بودجه سال 88 تعيين تكليف شود.
وي با اشاره به اهميت نصب سيستم جامع كنترل و نظارت پروژههاي عمراني توسط دستگاههاي اجرايي، اظهار داشت: با راهاندازي اين سامانه ميتوان نسبت به ارائه بهروز اطلاعات پروژهها به مركز و همچنين مديريت و نظارت بر آنها، اقدام كرد.
معاون استاندار همدان گفت: آن دسته از دستگاههاي اجرايي كه هنوز اين سيستم را نصب نكردهاند، بايد حداكثر تا دهم ديماه نسبت به راهاندازي آن، اقدام كنند.
وي با بيان اينكه در ارتباط با اعتبارات خشكسالي، پيگيريهاي خوبي توسط استان صورت گرفته، يادآور شد: كل اعتبارات خشكسالي استان در بخشهاي مختلف آب، كشاورزي و بيمه مبلغ 86 ميليارد و 432 ميليون تومان بوده كه بيش از 5/3 درصد اعتبارات خشكسالي كشور را شامل ميشود.
موسوي ضمن اشاره به خدمات دولت نهم، افزود: متأسفانه برخي از مطبوعات با اعلام عقب ماندن دولت از برنامههاي چشمانداز خود، به سياهنمايي دولت ميپردازند.
وي اضافه كرد: اين مطالب از صحت و درستي برخوردار نيستند چرا كه براي مثال، ميتوان به جلو بودن استان همدان در بسياري از برنامهها و اهداف خود در دولت نهم اشاره كرد.
اين مسئول تصريح كرد: استان همدان در زمينههاي مختلف مثل مخابرات، برق، آموزش و پرورش، مراكز آموزش عالي و... يا از برنامه چهارم توسعه جلوتر است و يا اينكه مطابق با آن پيش ميرود.
وي خاطرنشان كرد: تا پايان سال چهارم توسعه بايد 45 هزار دانشجو وارد مراكز آموزش عالي ميشدند در صورتي كه در حال حاضر بيش از 60 هزار دانشجو در اين مراكز مشغول علمآموزي هستند.
موسوي با اشاره به لزوم افتتاح 30 پروژه به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب، خاطر نشان كرد: با اطلاعرساني مناسب، ميتوان در راستاي بيان فعاليتها و خدمات دولت نهم به مردم اقدامات لازم را انجام داد.
انتهاي پيام/ش20
پنجشنبه 5 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]