تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805474853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سفير ايران در بحرين: تهديد بستن تنگه هرمز يك تاكتيك نظامي است از نزديك شدن آمريكا به سوريه نگران نيستيم اوباما اشاره‌هاي مثبت ايران را دريافت كرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سفير ايران در بحرين: تهديد بستن تنگه هرمز يك تاكتيك نظامي است از نزديك شدن آمريكا به سوريه نگران نيستيم اوباما اشاره‌هاي مثبت ايران را دريافت كرده است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي

سفير جمهوري اسلامي ايران در بحرين تاكيد كرد: تهديد فرماندهان نظامي ايران مبني بر بستن تنگه هرمز تنها يك تاكتيك نظامي است كه در صورت احتمال حمله نظامي عليه كشورش ممكن است ناچار به انجام آن شود.

وي در خصوص دعوت بحرين براي تشكيل يك سازمان منطقه‌يي با مشاركت كشورهاي عربي، ايران، تركيه و اسراييل گفت: اصل ايده همكاري‌هاي منطقه‌يي خوب است، ولي درصورتي كه اسم رژيم صهيونيستي از آن حذف شود.

وي هرگونه نگراني ايران در قبال نزديكي بين سوريه و آمريكا در آينده را رد كرد و بر اهميت تغيير سياست‌هاي آمريكا در قبال ايران و سوريه با روي كار آمدن اوباما به عنوان رييس جمهور جديد اين كشور تاكيد كرد.

تشكيل سازماني منطقه‌اي متشكل از اسراييل به رسميت شناختن وجود اين رژيم است

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) حسين اميرعبداللهيان در گفت‌وگو با روزنامه "البلاد" در پاسخ به اين پرسش كه يك ماه پيش شيخ خالد بن احمد آل خليفه، وزير خارجه بحرين خواهان تشكيل يك سازمان منطقه‌يي مشتمل بر كشورهاي عربي، تركيه، ايران و اسرائيل شده بود، موضع ايران در قبال چنين سازماني چيست؟ گفت: تشكيل سازماني براي همكاري‌هاي منطقه‌يي ايده خوبي است، اما مشكل اصلي مشاركت دادن يك رژيم غاصب در اين سازمان است كه ما آن را به رسميت نمي‌شناسيم. ما تلاش‌هاي بحرين در راستاي صلح را دست كم نمي‌گيريم و دعوت بحرين را براي تشكيل سازمان منطقه‌يي ارج مي‌نهيم، زيرا ما به نزديكي هر چه بيشتر نيازمنديم، ولي چگونه يك سازماني با حضور اسرائيل شكل گيرد كه اراضي عربي را اشغال كرده و مردم فلسطين را در محاصره دارد.

سفير ايران در منامه افزود: تشكيل سازماني متشكل از اسراييل به رسميت شناختن وجود اين رژيم به شمار مي‌رود.

وي در پاسخ به اين كه ابتكار عمل‌هاي صلح و مذاكرات اعراب و اسراييل از سال‌ها پيش زير چتر اتحاديه عرب مطرح شده است و مذاكرات غيرمستقيمي ميان سوريه واسراييل از طريق تركيه انجام مي‌شود، اكنون صلح قبل از اين‌كه به عنوان يك راه حل در برابر فلسطيني‌ها واسراييل باشد، به عنوان يك ضرورت براي كل منطقه است، آيا به اين واقعيت معترف نيستيد؟ اظهار داشت: ما در قبال مساله فلسطين موضع آشكاري داريم. ايالات متحده آمريكا از دموكراسي‌سازي سخن مي‌گفت، ولي زماني كه حماس در (انتخابات مردم فلسطين) پيروز شد، آن را به رسميت نشناخت و اكنون شما آنچه را كه اسراييل بر سر مردم فلسطين در غزه مي‌آورد، مشاهده مي‌كنيد.

اميرعبداللهيان ادامه داد: بايد يك همه پرسي عمومي با مشاركت همه مردم فلسطين اعم از مسلمان، مسيحي و يهود براي تعيين سرنوشت‌شان برگزار شود.

ايران از همه احزاب و گروه‌هاي فلسطيني مدافع حقوق مردم فلسطين حمايت مي‌كند

سفير ايران در بحرين در پاسخ به اين‌كه اگر در پي عمليات دمكراسي‌سازي نيروهاي ديگري غير از حماس روي كار آيند، چه خواهد شد؟ آيا شما از آن حمايت مي‌كرديد؟ گفت: ما معتقد به اهميت مشاركت تمامي گروه‌هاي فلسطيني در اتخاذ تصميم‌گيري‌هاي سياسي فلسطين هستيم و همچنان كه گفتم، نپذيرفتن «حماس» پس از پيروزي آن در ساده‌ترين حالت آن نپذيرفتن روند دمكراسي‌سازي است و ايران تمامي احزاب و گروه‌هاي فلسطيني را كه از حقوق مردم فلسطين دفاع مي‌كنند، مورد حمايت قرار مي‌دهد.

پيام تبريك احمدي‌نژاد به اوباما ابتكار عملي مثبت و بي‌سابقه

اميرعبداللهيان درخصوص افق‌هاي جديد در روابط آمريكا با ايران با توجه به روي كار آمدن باراك اوباما گفت: دكتر احمدي‌نژاد پيام تبريكي براي باراك اوباما، رييس‌جمهور جديد آمريكا ارسال كردند و اين يك ابتكار‌عمل مثبت بوده است كه در طول 30 سال گذشته سابقه نداشته است.

ايران همواره بر انجام گفت‌وگوي بدون پيش‌شرط تاكيد داشته است
بوش و تيمش از فرصت‌هاي مذاكره با ايران به خوبي استفاده نكردند
اوباما اشاره‌هاي مثبت ايران را دريافت كرده و آن‌ را در دستور كار خود قرار داده

وي اضافه كرد: ما همواره بر اهميت انجام گفت‌وگوي بدون پيش‌شرط تاكيد داشتيم. در دوران رياست جمهوري بوش نيز اشاره‌هاي مثبتي از سوي ايران ارسال شد و ما در مذاكرات عراق آنها را آزموديم، اما بوش و تيم او در دوران رياست جمهوري‌شان از اين فرصت‌ها به خوبي استفاده نكردند. معتقدم كه رييس‌جمهور منتخب ايالات متحده آمريكا از اين اشاره‌هاي مثبت استفاده كرده و آن را در دستور كار خود قرار داده است.

سفير ايران در بحرين گفت: آنچه مهم است، تغيير سياست‌هاي آمريكا در قبال ايران در آينده است و ما منتظريم اين تغيير را ببينيم.

آمريكاييها با ورود به عراق مرتكب اشتباهات بسياري شدند
واكنش به هرگونه حمله‌اي به ايران، قاطع و سريع خواهد بود

وي در پاسخ به اين پرسش كه مسوولان و تحليلگران بسياري از گزينه نظامي عليه ايران صحبت كرده‌اند كه با توجه به بحران اقتصادي در ايالات متحده آمريكا و شكست‌هايي كه اين كشور در عراق با آنها مواجه است، چنين احتمالي بعيد به نظر مي‌رسد، آيا چنين امري انگيزهاي براي ايران نخواهد بود تا دامنه تهديدات خود عليه منطقه را گسترش دهد؟ گفت: من با نظر شما موافقم كه آمريكاييها با ورود به عراق مرتكب اشتباهات بسياري شدند، اما گزارشي كه هميلتون و ساير كشورها به آنها دادند در تصحيح اوضاع آنان در عراق كمك كرد. ما منافع خود در منطقه را مد نظر داريم، هم‌چنان‌كه روابط خود با همسايگان‌مان را مورد توجه قرار مي‌دهيم. مانورهاي نظامي كه برگزار مي‌كنيم از ويژگي دفاعي برخوردار است و معتقديم كه به نفع تمامي ملت‌هاي منطقه است. فرماندهان نظامي ايران تاكيد كرده‌اند كه در صورت هرگونه حمله‌ به كشورمان بطور قاطع و سريع دشمن متجاوز را هدف قرار خواهند داد، نه همسايگان‌مان را و ما در استراتژي دفاعي خود، دفاع از همسايگان‌مان را نيز دفاع از خود مي‌دانيم.

ايران در پي سيطره بر منطقه نيست

اميرعبداللهيان تاكيد كرد: از لحاظ برخورداري از سلاح هسته‌يي حسب نظر صريح مقام معظم رهبري آن را مخالف شريعت اسلامي مي‌دانيم. ما در پي سيطره نيستيم و براي كسي هم تهديد نمي‌باشيم، بلكه كساني كه از راه دوري به منطقه آمده‌اند، به دنبال سيطره برمنطقه‌اند، همان كساني كه ايران را تهديد به حمله نظامي مي‌كنند. ما معتقديم همزيستي و نزديكي بين مردم منطقه فرصتي به ايالات متحده آمريكا نخواهد داد تا بر آن سيطره يابد.

مسأله ابوموسي سوء‌تفاهم و مساله‌اي حقوقي است

وي در پاسخ به اين‌كه ايران بارها تهديد كرده است، تنگه هرمز را كه مالك آن نيست، خواهد بست ومسولان ايراني بسياري حق دولت امارات را در جزاير سه‌گانه تكذيب كرده‌اند و يا ساير تهديدها، آيا معتقد نيستيد كه چنين امري بيانگر حسن نيت ايران در قبال كشورهاي منطقه و تفكر نزديكي بين شما و كشورهاي خليج فارس نيست؟ پاسخ داد: حسن نيت بايد دو سويه باشد. تهديد به بستن تنگه هرمز يك موضع نظامي است و مسأله ابوموسي سوء‌تفاهمي بيش نيست. بهتر بود سوال خود را از كشورهاي منطقه مي‌پرسيديد كه 31 كشور در جنگ هشت ساله عليه ايران از صدام حسين حمايت مي‌كردند و يكي از هواپيماهاي (مسافربري) ايران كه در تابستان سال 1988 هدف قرار گرفت و تعداد زيادي از افراد بيگناه در آن به قتل رسيدند، از يكي از پايگاه‌هاي نظامي آمريكا در منطقه مورد هدف قرار گرفت، اما زماني كه صدام كويت را اشغال كرد، ما گذشته را فراموش كرديم و به اين كشور كمك‌ و حمايت‌هاي لازم را انجام داديم.

اميرعبداللهيان ادامه داد: مساله جزيره ابوموسي يك سوء تفاهم و مساله حقوقي است، ولي قدرت‌هايي كه از خارج از منطقه آمده‌اند، سعي دارند اين موضوع را سياسي كنند. همچنان‌كه اين مساله در قبال حجم مبادلات تجاري بين ايران و امارات متحده عربي، اهميت چنداني ندارد. سوء‌تفاهم در خصوص اين جزيره به يك مساله تاريخي و قديمي باز مي‌گردد كه با بر طرف شدن آن اين مساله نيز پايان مي‌يابد.

بستن تنگه هرمز يك تاكتيك نظامي است

سفير ايران در بحرين درباره تنگه هرمز گفت: برخي كشورهاي منطقه حق خود مي‌دانند براي دفاع از خود و يا به بهانه عدم توانائي دفاع از خود، نيروهاي بيگانه را به منطقه آورند، ما اين را مساله داخلي آنها مي‌دانيم، اما زماني كه ما مورد تهاجم قرار گيريم، نيز حق داريم از خود دفاع كنيم. بستن تنگه هرمز يك تاكتيك نظامي است كه احتمالا فرماندهان نظامي ايران در صورت لزوم و مورد تعرض قرار گرفتن كشورمان آن را بكار ببندند. هر چند كه چنين حمله‌اي را بعيد مي‌دانيم. كشورها براي دفاع از خود گزينه‌هايي دارند كه آنها را براي دفاع از خود بكار خواهند بست.

وي تاكيد كرد: ما با همسايگان خود روابط خوبي داريم اما برخي رسانه‌هاي گروهي هميشه در پي جنجال‌آفريني هستند و برخي قدرتهاي فرامنطقه‌اي در پي بزرگ جلوه دادن اين مسايل هستند تا از آنها بهره برداري كنند.

از گفت‌وگوي ميان سوريه و آمريكا نگران نيستيم

وي در ادامه اين گفت‌وگو با روزنامه‌ي بحريني در پاسخ به اين‌كه نمي‌ترسيد نزديكي روابط آمريكا با سوريه به حساب روابط شما با هم‌پيمان سوري شما و نفوذتان در لبنان گذاشته شود؟ اظهار داشت: ما با سوريه روابط خوبي داريم و به منافع آن كشور احترام مي‌گذاريم. ما با برادران سوري خود مواضع مشتركي داريم و در اين چارچوب با آنها همكاري مي‌كنيم. آمريكايي‌ها فرصت‌هاي زيادي داشتند كه از آن استفاده نكردند، آنها به ناچار بايد سياست خود را در قبال ايران و سوريه تغيير دهند.

وي گفت: همچنان‌ كه گفتم ما مخالف انجام مذاكرات بين كشورها نيستيم و از گفت‌وگوي ميان سوريه و ايالات متحده آمريكا نيز نگران نيستيم.

سفير ايران در منامه درباره پيشنهاد امضاي توافقنامه‌هاي نظامي بين ايران و كشورهاي همسايه ايران كه از سوي دكتر لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي در سفر اخيرش به بحرين مطرح شده است گفت: ما با برخي از كشورهاي همسايه خود در منطقه توافقنامه‌هايي در زمينه مسايل امنيتي و همكاري‌هاي امنيتي داريم و در طي برگزاري اجلاس وزراي كشور همسايگان عراق كه اخيرا در اردن برگزار شده بود، وزراي كشور ايران و بحرين با يكديگر ديدار و بر اجرايي كردن توافقنامه امنيتي فيمابين تاكيد كردند.

برخي كشورهاي منطقه همكاري‌هاي امنيتي را در مشاركت با طرف‌هاي فرامنطقه‌يي مي‌دانند

وي تصريح كرد: برخي از كشورها اهميت همكاري‌هاي امنيتي را در مشاركت با طرف‌هاي خارج از منطقه مي‌دانند وكشورهاي ديگري هم معتقدند همكاري امنيتي بايد ميان كشورهاي منطقه و بدون حضور طرف‌هاي خارجي انجام شود.

اميرعبداللهيان افزود: ما آمادگي هرگونه همكاري امنيتي با ساير كشورهاي منطقه را داريم و در خدمت به امنيت منطقه هستيم، هر چند كه چنين ديدگاهي آمريكايي‌ها را نگران مي‌كند.

مواد مخدر از طريق فرودگاه‌هاي افغانستان كه تحت نظر آمريكاست به اروپا و ساير نقاط ارسال مي‌شود

وي در خصوص همكاري در زمينه مبارزه با مواد مخدر، اظهار داشت: ما با افغانستان مرز مشترك داريم و از زمان ورود نيروهاي آمريكايي به افغانستان كشت ترياك ده‌ها برابر افزايش يافته است و طرف‌هاي خارجي در افغانستان فعاليت دارند و مواد مخدر را از طريق فرودگاه‌هاي اين كشور كه تحت نظر آمريكايي‌ها است به كشورهاي اروپايي و غيره ارسال مي‌كنند وكساني هستند كه در اين ميان سود مي‌برند، اما ايران به نوبه خود با قاچاق مواد مخدر به شدت مبارزه مي‌كند و شهداي بسياري را در اين راه تقديم كرده است.

اميرعبداللهيان در باره آخرين تحولات صادرات گاز ايران به بحرين گفت: ما آماده‌ايم در سال 2009 مراحل اجرايي اين پروژه را آغاز كنيم. حدود چهل روز پيش در سفر وزير نفت جمهوري اسلامي ايران به بحرين توافقنامه چارچوب همكاري‌ها در زمينه صادرات گاز بين دوكشور امضا شد و هيات‌هاي فني براي تداوم مذاكرات فني بين دو كشور رفت وآمد مي‌كنند.

وي گفت: هر دوكشور در زمينه صادرات گاز ايران به بحرين جدي هستند و روساي دوكشور براي تسريع در اين پروژه تاكيد كرده‌اند.

هفته فرهنگي بحرين در ايران برگزار مي‌شود

وي با اشاره به همكاري‌هاي فرهنگي ميان دو كشور گفت: يك سال پيش هفته فرهنگي ايران در بحرين برگزار شد و اميدواريم به زودي هفته فرهنگي بحرين در ايران برگزار شود. در زمينه تبادل هياتهاي رسانه‌اي سال جاري هيات‌هايي بين دوكشور مبادله گرديده است و اميدواريم در زمان وزارت خانم شيخه مي بنت خليفه در وزارت فرهنگ و اطلاع رساني تبادل فرهنگي فيمابين دوكشور تقويت شود، زيرا ايشان توجه ويژه‌اي به زمينه‌هاي فرهنگي دارند.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 4 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن