واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس فراكسيون گردشگري مجلس:صنعت گردشگري پايدارترين صنعت در جهان است
خبرگزاري فارس: رئيس فراكسيون گردشگري مجلس گفت: صنعت گردشگري پايدارترين و پرسودترين صنعت در جهان است و اين امر بايد در همه لايههاي مديريتي كشور نهادينه شود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد نخستين اجلاس مديران صنعت هتلداري كشور در مشهد، اسدالله عباسي افزود: صنعت گردشگري در مقايسه با صنايعي مانند صنعت نفت و خودروسازي كه از پايداري و ماندگاري موردنياز برخوردار نيستند، از پايداري و فوايد فراواني براي كشورهاي فعال در اين صنعت برخوردار است.
وي گفت: صنعت گردشگري ارتباط مستقيم و تاثيرگذاري بر تامين مقوله امنيت ملي در ابعاد داخلي و بينالمللي دارد.
اين نماينده مجلس گفت: تشكيل فراكسيون گردشگري در مجلس با هدف حمايت كامل و همهجانبه از اين صنعت انجام شده است.
وي افزود: مجلس هشتم آمادگي كامل براي رفع موانع قانوني در توسعه صنعت گردشگري، رفع خلاهاي قانوني در اين باره و نيز تسهيل حضور بخش خصوصي در حوزه گردشگري را دارد.
وي با اشاره به ضرورت اجراي سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي و حضور فعال بخش خصوصي در صنعت گردشگري كشور گفت: بايد زمينه ايجاد علاقمندي سرمايهگذاران به ويژه در صنعت هتلداري و زيرساختهاي لازم براي اقامت گردشگران را فراهم كنيم.
عباسي گفت: آنچه كه انتظار سرمايهگذاران است، امنيت و تضمين سرمايه، حمايت دولت و پشتيباني از سرمايهگذاري و فعاليت بخش خصوصي است تا از اين طريق بتوان در فراهم آوردن زيرساختهاي لازم صنعت گردشگري در كشور اقدام شايستهاي انجام داد.
وي با اشاره به اينكه اشتغال از چالشهاي اساسي موجود در كشور است، اظهار داشت: توسعه صنعت گردشگري و ورود گردشگران خارجي به كشور موجب ايجاد اشتغال و فراهم آوردن زمينه لازم براي كسب درامد مطلوب افراد مختلف ميشود.
وي گفت: توسعه صنعت گردشگري همچنين از مهاجرت جلوگيري ميكند، بنابراين توجه به اين امر ميتواند از مهاجرت افراد در مناطق مختلف به پايتخت و شهرهاي بزرگ در استانهاي ديگر جلوگيري كند.
اين نماينده مجلس تصريح كرد: اگر موانع موجود بر سر راه توسعه صنعت گردشگري در كشور برداشته شود ميتوان راهكارهاي گشايش در اين صنعت را در قالب برنامهريزيهاي ميان و بلند مدت مورد توجه قرار داد.
رئيس فراكسيون گردشگري مجلس شوراي اسلامي افزود: بنابراين توسعه صنعت گردشگري موجب از ميان رفتن فقر و توسعه اقتصادي كشور ميشود.
وي با بيان اينكه طبق سند چشماندار 20 ساله كل كشور بالغ بر 30ميليارد دلار در بخش صنعت گردشگري كشور بايد سرمايهگذاري شود، گفت: 25 ميليارد دلار اين مبلغ بايد از سوي بخش خصوصي و بقيه از سوي دولت بايد تامين شود.
عباسي تاكيد كرد: با تعامل بيشتر دولت و مجلس ميتوان مشكلات و موانع موجود در اين عرصه را از سر راه برداشت و كشور را به جايگاه حقيقي خود در صنعت گردشگري جهان رساند.
انتهاي پيام/ص10
چهارشنبه 4 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]