تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826684543




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

الهام: به احمدي‌نژاد رحم كنيد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: الهام: به احمدي‌نژاد رحم كنيد
"شما هم يك مقدار بايد به آقاي احمدي‌نژاد رحم كنيد. شدت فعاليت‌هاي ايشان به گونه‌اي است كه زماني رهبري كار بعد از ساعت 9 يا 10 شب را به ايشان حرام كرده بودند. "


"غلامحسين الهام" سخنگوي دولت و وزير دادگستري در دانشگاه امام صادق(ع) در تهران، از دانشجويان خواست از افزايش فشارها و انتقادها عليه دولت دست بردارند و به "محمود احمدي نژاد" رييس جمهوري كه از فرط خدمت به مردم، با ضعف جسمي روبرو شده است، رحم كنند.
الهام در اين نشست كه به دعوت بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق(رع) برگزار شد، گفت: "شما هم يك مقدار بايد به آقاي احمدي‌نژاد رحم كنيد.
شدت فعاليت‌هاي ايشان به گونه‌اي است كه زماني رهبري كار بعد از ساعت 9 يا 10 شب را به ايشان حرام كرده بودند. "
الهام افزود: آقاي احمدي‌نژاد با ارتباط با مردم نشاط مجددي مي‌گيرد و در مورد طرح تحول اقتصادي، همان‌طور كه مي‌بينيد بسياري نتوانستند با وجود آن در قانون برنامه، آن را اجرا كنند؛ زيرا كسي جرأت انجامش را نداشته است و اين در حالي است كه بسياري به وي انتقاد كرده‌اند كه جهت موفقيت در انتخابات آتي نمي‌بايست چنين اقدامي انجام دهد، ولي بايد در جواب اينها گفت كه آيا بايد منفعت مردم را خرج انتخابات كرد؟

بازگشت به گفتمان انقلاب
سخنگوي دولت با بيان اينكه شاكلهي عملكرد دولت بازگشت به گفتمان انقلاب است، اظهار داشت:‌ حمايت رهبري يك حمايت اجرايي است و حمايت اجرايي از كاركردها و تقويت براي انجام ماموريت‌ها است كه اگر اين حمايت‌ها نباشد هيچ دولتي توفيقي براي كار پيدا نمي‌كند.
وي ابرازعقيده كرد: رهبري انقلاب به دولت‌هاي گذشته نگاه انتقادي داشتند و ديدگاه رهبري با گفتمان سازندگي و اصلاحات انتقادي بوده است و عدالت اساس و مبناي حكومت، امري بود كه مقام معظم رهبري در دولت سازندگي دنبال مي‌كردند.‌ مبارزه با فقر و فساد، ‌ثروت‌هاي بادآورده ، كساني كه دچار سكر قدرت شده‌اند، اصلاحات آمريكايي، اصلاحات اسلامي ، اين گفتمان انتقادي بود و رهبري تلاش بر اصلاح اين طرز فكرها را داشتند و جايي كه برخوردهاي قاطع پيش مي‌آمد راه را براي رويش‌ها باز مي‌كردند.
سخنگوي دولت با تاكيد بر اينكه در اين دولت حمايت مطلق است نه حمايت انتقادي، گفت: ولي همچنان انتقاد از آن رويكردهاي سكولاريسم و غير مبتني بر عدالت وجود دارد و در واقع رهبري انقلاب در پيشرفت مبتني بر عدالت تاكيد مي‌كند كه رويكرد ما هم در آينده بايد همين باشد و در واقع استمرار گفتمان انقلاب اسلامي و حكومت در خدمت عدالت، اين دستاورد ماست كه بايد حفظ‌شان كنيم.

وزارت دادگستري از «حيز وجود» ساقط شد
الهام در ادامه حضورش در جمع دانشجويان دانشگاه امام صادق در پاسخ به اين پرسش كه چرا در مبارزه با مفاسد اقتصادي خلاء قانوني داريم؟ و هم‌چنين در خصوص نيازهاي مالي قوه قضاييه و چند شغله بودنش گفت: درباره وزارت دادگستري بحث‌هاي مهم و جدي وجود دارد؛ بالاخص در اين ده سال اخير اتفاقاتي افتاد كه وزارت دادگستري از حيز وجود، ساقط شد كه احياي مجدد ظرفيت آن بايد در چارچوب وزارت دادگستري باشد.
وزير دادگستري با بيان اين كه وزارت دادگستري امري است كه مربوط به سه قوه است، اظهار كرد: سال گذشته قانون بودجه تصويب شد كه حقوق كاركنان دولت از طريق خزانه پرداخت شود تا تاخيري براي پرداخت حقوق كاركنان دولت به دليل مشكلات مالي پيش نيايد، اما قوه قضاييه اين مساله را نپذيرفت و گفت اين امر مخل امور قضايي است و چون اختيارات مالي با نظر قوه قضاييه قابل تفويض است هيچ وقت رييس قوه قضاييه اختيارات خود را تفويض نكرده است، البته مقام معظم رهبري مي‌گويند كه اين نحو ارتباط با دولت غلط است و بنابراين بايد وزارت دادگستري را در چارچوب قانون اساسي تعريف كنيد.
وي افزود: در ‌22 ماهي كه در وزارت دادگستري هستم 5 لايحه كليدي در دولت داشته‌ايم كه از جمله آن قانون مجازات اسلامي ، آئين دادرسي ديوان عدالت اداري، آئين دادرسي كيفري، لايحه حمايت از خانواده بود و هر كدام از اين لوايح ‌400 و ‌500 بند و تبصره داشتند. براي مثال در مورد قانون مجازات اسلامي كه به تاخير افتاد قوه قضاييه اقدام نمي‌كرد و مجلس هم زير بار تمديد نمي‌رفت و لايحه آن سه بار به مجلس رفت تا اين كه در مجلس هفتم تصويب شد و در حال حاضر لايحه عمده‌اي نداريم و در واقع لوايح خود را از طريق دولت پيگيري مي‌كنيم.

مبارزه با مفاسد به من مربوط نيست
وزير دادگستري درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي گفت: اين امر مربوط به ستاد مبارزه با مفاسد و در واقع مربوط به روساي قواست كه وزير دادگستري گاهي در جلسات آن دعوت مي‌شود، بنابراين مبارزه با مفاسد ارتباطي به وزير دادگستري ندارد و رشد بودجه عمراني و اجرايي قوه قضاييه در اين دولت خوب بوده است.
الهام درباره مشاغل خود نيز گفت: تمام مشاغل كليدي كه دارم را با راي سه قوه گرفته‌ام و اگر هم اشكالي دارد، اشكال آن متوجه سه قوه است و آيا اگر من از شوراي نگهبان بروم يك جوان بيكار جاي من مي‌نشيند؟ كه در مورد اين شغل هم دو قوه به آن راي داده‌اند و شما از آنها بخواهيد كه اين كار را نكنند.
وي افزود: در مورد وزارت دادگستري هم بايد گفت رييس قوه قضاييه من را به رييس‌جمهور و رييس‌جمهور هم به مجلس معرفي كردند و مجلس هم به بنده راي داد و در واقع آنها با هم به اين امر راي دادند و اين امر ارتباطي به من ندارد و اگر هم من اين مسووليت را نمي‌پذيرفتم آيا اين فرار از مسووليت نمي‌شد؟ و در واقع از نظر تعريف‌هاي حقوقي هيچ كدام از اين‌ها شغل محسوب نمي شود غير از وزارت دادگستري.
سخنگوي دولت درباره سوالي در خصوص شعارهاي دولت نهم مبني بر تلاش براي ريشه كن كردن فقر، تمركززدايي از تهران و صحبت‌هاي مشايي گفت: مردي و كاري حرف درستي است و من در تمام زندگي‌ام تلاش كرده‌ام كه به آن عمل كنم ولي نتوانستم، اگر شما مي‌توانيد به آن عمل كنيد. وقتي من در كاري هستم هر چه را كه دارم مي گذارم. بايد گفت كه چه حكومتي است كه مشكلاتي در آن نباشد و در واقع ما بايد راهكارهايي كه براي مقابله با اين امر وجود دارد را پيدا كنيم.
وي افزود: در حكومت اميرالمومنين هم خطاهايي وجود داشت مانند اين كه استاندارش خزانه را خالي كرد اما اين مهم است كه بايد ببينيم كه با اين خطا چگونه برخورد مي‌شود و حكومت نسبت به خطا بي تفاوت است يا قاطع. مسايل حوزه‌هاي نظارت، بايد آسيب‌شناسي شوند.
وي افزود: ما در حوزه‌هاي نظارت، مسايلي داريم كه بايد آسيب شناسي كنيم و درواقع خيلي از تخلفات خارج از سيستم است و مساله اشتغال نيست و اين با حقوق استخدامي و شغلي بيشتر مرتبط است و شايد آن شركت‌هايي كه شما مي‌گوييد به كاركنانش حقوق نداده‌اند خصوصي باشد و باتوجه به اين كه تنها با بودجه دولت نمي شود كشور را اداره كرد بايد بر اين امر نظارت كرد.
الهام در ادامه تصريح كرد: سيستم اداري ما پوسيده است و حركت دادن آن بسيار مشكل است و اصلاح اين سيستم كار سختي است كه بايد راه بيفتد.
سخنگوي دولت ادامه داد: دولت تمركز زدايي را در خود آغاز كرده و در كل كشور پخش شده است و روح تمركز زدايي را دولت از اينجا آغاز كرده است و سياستي مانند بنگاه‌هاي زود بازده براي به صحنه آوردن مردم است كه در اين خصوص بايد گفت اين سياست چقدر مورد نقد قرار گرفت و چقدر پتانسيل دولت صرف پاسخگويي به منتقدان شد و تمركززدايي در اين است كه امروز فضاي كار و فعاليت ايجاد كنيم.

مدرك گرايي ارزش نيست
الهام با بيان اين كه سفرهاي استاني كار را به سمت اشتغال پيش مي‌برد، گفت: عمده هزينه‌اي كه احمدي‌نژاد مي‌پردازد مربوط به شجاعت در نظام اداري است و از جمله تمركززدايي اين بود كه تمام دستگاه‌ها مجبور شدند كه املاك مازاد خود را بفروشند و درواقع بايد گفت كه سيستم نظارت سيستم پيچيده اي است.
الهام درباره مدرك كردان و مباحث مربوط به آن گفت: احمدي‌نژاد نه از مدرك كردان حرف زده و نه از آن حمايت كرده و نه به آن اعتبار داده و احمدي نژاد مدارك خريداري شده را كاغذ پاره مي‌داند و درواقع بايد گفت كه مدرك‌گرايي ارزشي ندارد و طبق گفته شهيد بهشتي مدرك كاشف از صلاحيت است نه صلاحيت.
وي افزود: احمدي‌نژاد مدير شناخته شده‌اي را پيدا كرده و اين اصرار بر اشتباه نيست و بايد گفت اين شيوه براي كردان قابل تحليل است آيا كردان در اين ‌30 سال مدير رده بالا نبوده؟ آيا در دانشگاه استاد نبوده؟ آن هم در جاي معتبري مثل دانشگاه آزاد اسلامي.

دولت و احمدي نژاد، مشايي نيست
الهام با بيان اين كه با گفتمان‌هاي خرد نبايد دولت را تحليل كرد، درباره سخنان مشايي در خصوص ملت اسراييل گفت: برخي مسايلي كه مطرح مي كنيم ارتباطي به كلان دولت ندارد و در اين خصوص رهبري گفتند اين حرف غلطي است كه آقاي مشايي هم آن را پذيرفت و در واقع توبه يعني برگشت و ملاك هم با برگشت است و اين كه همه دولت را به يك فرد ببنديد، روش درستي نيست و دولت و احمدي نژاد مشايي نيست و گفتمان انقلاب گفتمان ديگري است.
وي افزود: شما نقد و انتقاد كنيد اما نگاه بايد ارزيابي و براساس مباني گفتماني باشد.
در ادامه اين جلسه الهام در پاسخ به دانشجوي ديگري درباره شعار دولت در خصوص مستضعفان و هم چنين سفرهاي استاني گفت: اين حرف را قبول ندارم كه دولت به جايي مي رود كه حرفي دارد. شما بايد ببينيد ما چه وضعي را تحويل گرفتيم و شما انتقاد كنيد، اما نگاهتان واقع‌بينانه و اميدوارانه باشد نه با ياس.
وي افزود: درباره سفرهاي استاني بايد گفت كه حركت دراستان‌ها مراحل مختلفي دارد كه يكي از آنها كه به آن رسيديم اميد است و درواقع بايد با اميد حركت كرد و نگاه دولت غلط نيست و اين منابع در همه استان‌ها لحاظ مي‌شود و آيا كسي كه با اين پتانسيل و انگيزه كار مي‌كند آيا از آرمان نوكري مردم عدول كرده است و بايد بگويم اين كار با توجهات همه جانبه و برنامه‌ريزي درست انجام مي‌شود.
وي درباره سوالي در خصوص پول نفت گفت: پول نفت بايد صرف سرمايه‌گذاري و زيرساخت شود و شما در اين خصوص حجم هزينه‌هاي عمراني دولت را با دولت‌هاي قبل و هم چنين خرج اعتبارات جاري دولت با هزينه‌هاي عمراني آن مقايسه كنيد.
وي با بيان اين كه در كارهاي عمراني اين گونه نيست كه ميدان بدهيم بلكه مردم خودشان بايد در صحنه بيايند اظهار كرد: ‌37 ميليارد دلار كه از درآمد نفت براي كشور هزينه شد كل اين رقم در ‌8 سال براي فعاليت‌هاي عمراني اختصاص داده شد و از ‌197 ميليارد دلار درآمد نفتي ‌23 درصد آن صرف كارهاي عمراني شد.

مردم به كمك دولت بيايند
وي درباره جابه جايي مديران گفت: نگاه بايد متوجه اين مردم باشد و مردم نيز بايد به كمك دولت بيايند و موانع را رفع كنند.
الهام با بيان اين كه ‌92 درصد گازرساني روستاها در اين دولت انجام شده است، اظهار كرد: اين كه اين دولت قيمت‌ها را از روي زمين برداشت و زمين هاي ‌99 ساله را به صورت اجاره‌اي به مردم واگذار كرد يك انقلاب در امر مسكن بود و درواقع دولت منابع بانكي را تسهيل كرده و مرتب رصد مي‌كند.
وي در اين رابطه در خصوص صادرات و واردات ميوه و تره بار و خشكبار گفت: از سال ‌81 تا ‌83 ، ‌6/29 ميليارد دلار و از سال ‌84 تا ‌86 ، 6/75 ميليارد دلار واردات و صادرات داشتيم و واردات سيب هم ‌6 ميليون دلار و صادرات آن ‌311 ميليون دلار بود كه حال شما حجم واردات را با صادرات مقايسه كنيد. آيا اين روند مبارزه با فقر و توسعه كشاورزي نيست.
وي با بيان اين كه حجم صادرات نسبت به واردات در برنامه سوم ‌29 درصد و در برنامه چهارم ‌39 درصد بود گفت: حجم رشد بودجه اجرايي دولت در هر سال كاهش داشته و در واقع بودجه جاري پايين و بودجه عمراني افزايش پيدا كرده است و در واقع تغيير مديران هم در اين جهت است كه حوزه فعاليت در اين بخش‌ها فعال شود، اما حول نظام اداري مقاومت مي‌كند.

دولت به تنهايي نمي‌تواند موفق باشد
الهام با اشاره به اقدامات دولت چون توزيع سهام عدالت، كاهش نظام طبقاتي ، كاهش فاصله‌ها در پرداخت‌ها، و... اظهار كرد: مشكلات بايد در زمانش حل شود و بايد بگويم در سفرهاي استاني مردم با انگيزه بالايي احساس مي كنند كه تغييراتي ايجاد شده و در واقع بايد گفت كه دولت به تنهايي نمي‌تواند موفق باشد.
غلام‌حسين الهام، سخنگوي دولت در ادامه‌ نشست «كابينه‌ي احمدي‌نژاد در بوته نقد دانشجويي» كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) برگزار مي‌شد، در جواب به سوال يكي از دانشجويان حاضر در اين جلسه مبني بر اين‌كه چرا حلقه‌ي مشاوران دولت، حلقه‌ي محدودي است؟ گفت: بايد گفت كه ابلاغ مشاور به هر فردي را نبايد جدي گرفت.

حلقه‌ مشاوران احمدي‌نژاد باز است
به گزارش ايسنا ، وي افزود: مشاور واقعي بايد از ظرفيت‌هاي فكري موجود خوب استفاده كند كه در اين زمينه حلقه‌ي مشاوران احمدي‌نژاد باز است.
الهام گفت: خود شخص آقاي احمدي‌نژاد بالشخصه سرعت انتقال ذهني بالايي دارد؛ چه در ميان مردم و چه در ميان دولت و از مشورت افراد مختلفي هم در طرح‌هايي كه در نظر گرفته مي‌شود استفاده مي‌كند.
وي در جواب سوال يكي ديگر از دانشجويان درخصوص طرح تحول اقتصادي، گفت: در طرح تحول اقتصادي، از مجامع دانشگاهي استفاده شد. اين طرح محصول يك جلسه‌ي طولاني راهبردي است كه با حضور بسياري از مسوولان اقتصادي كشور برگزار شد.
سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي كه از وي درخصوص عملكرد دولت در زمينه‌ي فرهنگ پرسيده شد، گفت: در حوزه‌ي فرهنگ، مهندسي فرهنگي يك مقدار تغيير رفتار است كه بخشي از آن با كاركردها و نوع تعامل مردم با دولت صورت مي‌گيرد. اگر دولت مسرف باشد فرهنگ اسراف در جامعه رواج خواهد داشت. احمدي‌نژاد در دولت با تزريق روح اعتماد به نفس و شجاعت به دولت، اين روح و شجاعت را به مردم تزريق مي‌كند.
وي با تاكيد بر اصلاح زيرساخت‌ها گفت: آقاي احمدي‌نژاد درمورد اصلاح زيرساخت‌هاي دانشگاه تكاليف جدي بر عهده وزير علوم گذاشته است. همين وظيفه را وزارت آموزش و پرورش در تحول نظام درسي دنبال مي‌كند.
الهام گفت: برنامه‌ توسعه پنجم نيز فرهنگ اسلامي – ايراني را ترويج مي‌كند. در برنامه‌ريزي‌هاي كشور و هم‌چنين در تحقيقات ديني در حوزه‌ها نيز تلاش بسياري شده است ولي مي‌بايستي كه عمق و وسعت بيشتري داشته باشد. با توجه به اين‌كه كار فرهنگي ديربازده‌تر است.
وي در جواب به اين سوال كه آيا دولت براي دور بعدي كادرسازي كرده است؟ گفت: در حجم نيازهاي كشور ما نيازهاي واقعا مناسبي داريم ولي بايد آنها را شناخت و فعال كرد كه اين يك كار سختي است و براي به‌كارگيري آنها بايد مجلس را مجاب كرد ولي براي فعال كردن نيروها نيز به ابزارهاي گوناگوني نياز است.
الهام گفت: ما از سال‌هاي گذشته اين مشكل را در كشور داريم كه در طول يك دوره‌ي مديريتي طولاني، مديران را در تعداد اندكي از افراد محدود كرده‌ايم و به همين خاطر تغيير در نوع گفتمان كسي كه 16 سال سابقه‌ي وزارت داشته است، مشكل خواهد بود. اينها مانند كساني هستند كه از همان ابتدا جلوي تغيير مديران را در دولت نهم گرفتند كه در اين راه به دليل شجاعتي كه آقاي احمدي‌نژاد داشتند بسيار از سوي ايشان هزينه شد و همان‌طور كه مي‌دانيد اين ميزان استيضاح و سوال از وزرا سابقه نداشته است.
االهام افزود: ما هم‌چنان با مشكل كادرسازي مواجهيم كه يك راه آن تحزب است كه به نظر من اين در كشور ما جوابگو نمي‌باشد؛ زيرا باعث اختلاف در ميان افراد مي‌شود. ما بايد مبنا را در تشكل گفتماني و رابطه بگذاريم؛ زيرا ارتباط مبتني بر نگاه گفتماني باعث تقوا مي‌شود.

فرجام مبارزه با مافياي نفتي
در ادامه اين نشست، سخنگوي دولت كه با سوال يكي از دانشجويان حاضر در جلسه مبني بر چگونگي عقد قراردادهاي نفتي و نوع مديريت وزارت نفت مواجه شده بود، گفت: بايد با در اختيار داشتن نفت از استفاده‌هاي سياسي و اقتصادي آن بهره‌ي لازم را برد و نبايد اين‌گونه باشد كه از فوايد گوناگون آن استفاده نكنيم. در مورد مديريت اين وزارت هم بايد گفت كه اين‌گونه نيست كه تنها در يك زمينه‌ي خاص بايد مدير آن تخصص داشته باشد بلكه تصدي اين وزارت نياز به تخصص‌هاي گوناگون در اين زمينه دارد.
وي با اشاره به مبارزه با مافياي نفتي، ادامه داد: اگر بحث مبارزه با مافيا ادامه نداشت اين همه اعتراض به دولت نبود و برخي از اعتراضات كه در مورد آن در سطح جامعه صورت گرفت به دليل اين بود كه پا روي دم مافيا گذاشته شده بود. مبارزه با مافياي نفتي كار مداوم و فراگيري را مي‌طلبد. امروز در مجموعه مافياي نفتي، با وجود آقاي احمدي‌نژاد احساس ناامني وجود دارد.
الهام در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه چرا برخي از رفتارهاي دولت با گفتمان انقلاب اسلامي سازگار نيست؟ اظهار كرد: من نيز عدم صداقت را مهم‌ترين مشكل مي‌دانم. اگر كسي به عدم صدق آلوده باشد در اين گفتمان قرار ندارد. مهم‌ترين ركن پيروزي آقاي احمدي‌نژاد هم وجود صداقت در گفته‌هاي ايشان بوده است.
سخنگوي دولت گفت: ولي نبايد از رييس‌جمهور توقع عصمت و عدم اشتباه داشته باشيم؛ زيرا مي‌تواند يك فردي كه برگزيده‌ي شماست اشتباه هم بكند. آقاي احمدي‌نژاد را بايد بر اساس اصل صحت تحليل كنيم.

منظور از آوردن نفت بر سر سفره‌ مردم
وي اظهار كرد: برخي مواقع برداشت‌ها از يك حرف مي‌تواند اشتباه باشد؛ زيرا شايد كه منظور يك فرد از حرفي كه زده است چيز ديگري باشد ولي ديگران چيز ديگري برداشت كنند. منظور از آوردن نفت بر سر سفره مردم، پيشرفت مملكت بوده است؛ به گونه‌اي كه شيريني آن را همگان بچشند. ولي بايد گفت كه با كارهاي سنگين اجرايي شايد يك سري اشتباهات هم در اين ميان رخ بدهد.
الهام در پاسخ به سوالي كه از وي در مورد محل و سطح زندگي‌اش پرسيده شد، گفت: محل زندگي من در غرب تهران زير سايه‌ ورزشگاه آزادي است. همه‌ شما هم مي‌توانيد به آن‌جا بياييد. ماشين من يك پرايد است و خودم استاديار دانشگاه تهران هستم و داراي پايه‌ هشت يا نه با درآمد يك ميليون و صد و خرده‌اي هستم، زندگي خوبي دارم و فكر مي‌كنم با توجه به امروز و گذشته، فرد بي‌نيازي هستم كه اين همه تحت تاثير حضور همسرم مي‌باشم.
سخنگوي دولت افزود: دو بچه دارم كه نه مدرسه غيرانتفاعي رفته‌اند و نه دانشگاه آزاد. يك پسرم در دانشگاه امام صادق (ع) مشغول به تحصيل است و ديگري مدرك كارشناسي خود را از دانشگاه شريف گرفته است كه هيچ وقت براي وي از امتياز هيات علمي خود استفاده نكرده‌ام و هم‌اكنون نيز وي در مسكو مشغول تحصيل در مقطع كارشناسي است. يكي از آنها نيز متأهل است.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا در برخي مواقع شاهد عدم وجود فضاي آزاد در بيان نظرات دانشجويان هستيم؟ گفت: آقاي احمدي‌نژاد در سخنراني‌هاي خود همواره يك فضاي آزادي را براي بيان نظرات ديگران قائل هستند. در دانشگاه نيز فضايي بدتر از فضاي دانشگاه اميركبير نبوده است كه در آن هم ما شاهد دستگيري كسي از معترضين نبوديم. براي مثال من مي‌توانم بگويم كه در سفرهاي استاني، آقاي احمدي‌نژاد از تلاش‌هاي ما براي آزادي زندانيان جويا مي‌شود و هنگامي كه از آزادي آنها مطلع مي‌شود بسيار خرسند مي‌شود. اين در حالي است كه اين مسائل ارتباطي به ايشان ندارد ولي با همه‌ي احوال روحيه‌ ايشان به گونه‌اي است كه پي‌گير مشكلات مردم و حل آنها هستند. امروز رييس‌جمهور به دليل پايگاه مردمي خود در ميان آنان جايگاه دارد.

همسرم امتياز خاصي ندارد
در ادامه‌ اين نشست، سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي در رابطه با فعاليت‌هاي همسرش ـ فاطمه رجبي ـ گفت: بايد گفت حرف‌هاي خانم رجبي داراي اتهاماتي نيست. مجوز كتاب «احمدي‌نژاد، معجزه هزاره سوم» و كتاب بعدي، پوست ما را در وزارت ارشاد كند. ايشان فردي است كه براي عقيده‌اش كار مي‌كند و حتي حاضر به انجام عمليات شهادت‌طلبانه در راه عقيده‌اش است. ايشان در قبل از اصلاحات نيز مي‌نوشتند، الان نيز مي‌نويسند و براي فعاليت‌هاي خود منطق و مباني هم دارد و هيچ رانت و امتياز خاصي نيز ندارد.
الهام گفت: آقاي احمدي‌نژاد كجا آبروي رهبري را خرج كرده؛ حرفش هميشه اين است كه ما بايد سنگر رهبري باشيم. الان برخي دنبال اين بحث هستند كه سراغ رهبري بروند. خود آقا فرمودند كه شما{احمدي‌نژاد} را مي‌زنند ولي انقلاب، هدف است.
وي با بيان اين سوال كه در دوران اصلاحات فشارها بر رهبري چقدر بود؟ گفت: بالاتر از رهبري بحث به اسلام و سيدالشهدا هم رسيد . مي‌گفتند مي‌توان عليه خدا هم حرف زد. امروز احمدي‌نژاد مثل خاكريزي در جلو رهبري قرار گرفته است و ديگر فشارها بر نظام نيست منتها احمدي‌نژاد سمبلي شده كه باز هم به نظر من وي هدف نيست و هدف انقلاب است كه بايد به آن توجه كنيم. ايشان هميشه گفته ما خودمان را خرج رهبري مي‌كنيم و نبايد رهبري را خرج خودمان كنيم و خودمان براي رهبري هزينه مي‌شويم.

بين احمدي‌نژاد و مرجعيت مشكلي نيست
سخنگوي دولت در پاسخ به پرسشي درباره رابطه‌ مرجعيت با دولت گفت: راجع به مرجعيت در زمان انتخابات، استنباط اين بود كه موضع آقاي مكارم شيرازي و صافي گلپايگاني به آقاي احمدي‌نژاد نزديك بوده است و امروز همگان مي‌خواهند وجهه‌ آقاي احمدي‌نژاد را در نزد اين دو تخريب كنند. آقاي احمدي‌نژاد بيشترين ديدارها را در اين دولت با مراجع داشته است و بايد گفت كه اين مراجع نسبت به فضاي موجود اعتماد دارند كه نظراتشان را اعلام مي‌كنند و اگر اين‌گونه نبود ما شاهد اظهارنظرهاي ايشان در برخي موارد نبوديم.
الهام گفت: يك عده‌اي دارند فتنه مي‌كنند؛ همان كساني كه شوراي رهبري را در مقابل رهبري مطرح مي‌كنند ولي در اين ميان بايد گفت بين احمدي‌نژاد و مرجعيت هيچ مشكلي وجود ندارد.
سخنگوي دولت در جواب اين سوال كه آيا نامه‌ي آقاي احمدي‌نژاد به باراك اوباما حركتي نادرست نبوده است و از آن نزديكي به كسي كه نماينده‌ي تفكر صهيونيسم است برداشت نمي‌شود؟ گفت: آقاي احمدي‌نژاد در محو صهيونيسم آن‌قدر شفاف صحبت كردند كه مباني آنان را زير سوال برد كه به نظر من اگر روز قدس ما در خيل تظاهركنندگان حاضر نبوديم، ولي ماموريت‌مان را در اين خصوص در آن روز به انجام رسانديم. از نامه‌ي آقاي احمدي‌نژاد به اوباما نزديكي احمدي‌نژاد به فردي كه نماينده‌ي صهيونيسم است برداشت نمي‌شود. اين نامه تنها يك كلمه‌ي تبريك داشت و مباني‌اش تفاوتي با ديگر نامه‌ها نداشت و بايد گفت كه اين نامه يك تاكتيك سياسي بود براي تخريب فضايي كه جمهوري اسلامي ايران را ستيزه‌گر مي‌پنداشت. اوباما عددي نيست كه نظام ما به وي نيازي داشته باشد و اين نامه حركتي بود در جهت استفاده از شرايط پيش آمده در فضاي بين‌المللي در جهت نزديكي فضاي جهاني به صلح و سازش.
وي گفت: رانت در حكومت با اساس اين دولت سازگار نمي‌باشد و ما رانت در سياست را قبول نداريم. كسي در پناه حكومت نبايد به آلاف و الوف برسد و نبايد اخلاق كاخ‌نشيني پيدا كند.

قدرت براي عدالت
الهام در اين مراسم با بيان اينكه در مورد قدرت دو گرايش وجود دارد، اظهار داشت:‌ يك گرايش اين است كه قدرت را براي قدرت يا قدرت را براي خود مي‌خواهد و گرايش دوم هم اين است كه قدرت را براي عدالت جستجو مي‌كند.
وي درباره گرايش اول گفت: اين گرايش به معني اقتدارگرايي محض و سلطه محض انسان بر ديگران يعني همين استكبار ، فساد ، طاغوت و استعمار انسان‌هاست و در واقع همه را براي خود خواستن است و اينجا قدرت موضوعيت دارد و رسيدن به آن با همه‌ ابزاري مشروعيت دارد، اما اگر قدرت ابزار باشد و هدف عدالت باشد، قدرت براي عدالت مكتب علوي است.
سخنگوي دولت با بيان گوشه‌اي از زمان حكومت حضرت علي(ع) اظهار كرد: اميرالمومنين براي قدرت جدي است و حكومت ابزار عدالت است كه در آن حكومت، اگر اقتدار نباشد نمي‌توانيم حكومت را برقرار كنيم. لذا وقتي حكومت مستقر است حفظ آن براي حضرت علي(ع) جدي است.
وي ادامه داد:بنده اين تعبير را به شكل ديگري نقل كردم كه براي عده‌اي تعجب‌آور بود و آن تعبير هم آن بود كه "حفظ حكومت از جان امام زمان‌ مهم‌تر است " چون امام هم خود را فداي حكومت مي‌كند و حكومت همين ابزار برقراري دين و اسلام است. در واقع حكومت يك عقيده و يك جنگ جدي براي اقامه‌ي عدل است كه بايد براي كسب چنين اقتداري جدي بود و جلوي يك اقتدار منفي ايستادگي كرد.

اقتدار مبتني بر عدالت، يك تكليف مثبت است
الهام با تاكيد بر اينكه اقتدار مبتني بر عدالت، يك تكليف مثبت است و كساني كه در اين مسير حركت مي‌كنند شايسته حمايتند، گفت: در يك مسير مشروعيت براي زور است و ابزاري كه در آن دنبال مي‌شود اين است كه بايد كاري كنيم كه ديگران بدانند كه راهي جز تكيه بر ما ندارند و اين را يك نوع دموكراسي مي‌دانند كه ظاهر آن اقتدارگرايي از جنس اول است.
وي افزود: آنها مطرح مي‌كنند كه كسي كه مي‌تواند تهديدها را رفع كند ما هستيم و اين يعني فشار پنهان و اجبار معنوي و ناشناخته و از نظر آنها آرامش كاذب بر عدالت پردردسر ترجيح دارد.
وي افزود: چون اين فكر در جامعه غالب است اين امر با زور و توطئه همان تكرار مشروعيت براي زور است و كساني كه در اين مسير هستند دنبال چنين مشروعيت‌سازي هستند.
وي افزود: آنها مي‌خواهند ما تا اينجا برسيم كه آرمان‌ها و خط امام (ره)‌ تحقق‌پذير و كارآمد نيست و اگر آرمان‌هاي امام (ره)‌ را بپذيريم مانند امام حسين(ع) شهيد مي‌شويم و اگر در مسير گفتمان امام(ره)‌قدم برداريم نتيجه‌ي آن شهادت است و آنها تصور مي‌كنند چون مردم نمي‌خواهند در اين تهديد به سر ببرند نتيجه‌ي آن انحلال در عرصه‌ي جهاني مي‌شود.
وي با بيان اينكه امروز به تعبير آنها يك ابرقدرت وجود دارد و آن هم آمريكا است، گفت:‌ آنها مطرح مي‌كنند كه همه نوع قدرت نظامي ، اقتصادي، سياسي و همه نوع مقاومت در برابر آنها بي‌حاصل است و راه اين است كه ما تسليم اين نظام جهاني شويم. چرا بر سر اصول خود ايستادگي كنيم؟ و اينجايي كه از اقتدار دنبال مي‌شود در عمل به دنبال انحلال در يك نظام سياسي است و با اين برنامه‌ريزي پيچيده برگشت به آن فرهنگ را دنبال مي‌كند.
الهام با بيان اينكه آنها در اين مباني فكري‌شان در حوزه‌هاي سياسي،‌ اقتصادي و فرهنگي موفق شده‌اند، گفت:‌آنها مدت‌ها ما را در چنين مخمصه‌اي گرفتار كرده‌اند تا اينكه در سوم تير با آمدن دولت نهم اين رويكرد و گفتمان عوض شد و حادثه‌ي سوم تير آن رويكرد را به گفتمان انقلاب و امام (ره) برگرداند كه حمايت رهبري هم همين است.
 سه شنبه 3 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن