تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865098282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استاندار فارس: بايد طعم خوش انقلاب را به نوجوانان و جوانان بچشانيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاندار فارس: بايد طعم خوش انقلاب را به نوجوانان و جوانان بچشانيم
شيراز - استاندار فارس گفت: بايد طعم خوش انقلاب را به نوجوانان و جوانان كه در جريان انقلاب نبوده اند بچشانيم.


به گزارش خبرنگار ايرنا ، مهندس سيد محمد رضا رضازاده سه شنبه در همايش روابط عمومي ها و كميته تبليغات و اطلاع رساني ستاد سيمرغ استان فارس افزود: 30 سال پيش در تاريخ معاصر دنيا اتفاق بزرگي افتاد كه مسير زندگي جامعه ما و بشريت را تحت تاثير جدي خود قرار داد كه اين اتفاق انقلاب اسلامي ايران بود.
وي اظهار داشت: 30 سال از انقلاب اسلامي ايران گذشته و آنهايي كه امروز 30 ساله هستند در آن زمان تازه به دنيا آمده بودند و آنهايي هم كه 40 سال دارند در آن زمان نوجوان بودند و شناخت كاملي از انقلاب ندارند.
مهندس رضازاده ادامه داد: امروز در جامعه ما درصد قابل توجهي از مردم كساني هستند كه در روزهاي انقلاب نبودند و نمي توانند شناخت خوبي از انقلاب داشته باشند.
وي اضافه كرد: امروز 30 سال از انقلاب مي گذرد و رسالت سنگيني بر دوش ما هست كه بايد در جهت معرفي انقلاب به نسل هاي ديگر تلاش كنيم و اتفاقات و دستاوردهاي انقلاب اسلامي را به طور واضح بيان كنيم.
استاندار فارس گفت: اگر نگاهي به سال هاي پيروزي انقلاب اسلامي تا كنون بيندازيم مي بينيم كه دستاوردهاي زيادي داشته است.
رضازاده گفت: انقلاب اسلامي را نمي توان با آمار و ارقام و عملكردها به جهان امروز معرفي كرد زيرا آثاري را كه انقلاب اسلامي در افكار و انديشه انسان ها گذاشته و راهي را باز كرده كه تا هميشه ادامه خواهد داشت.
وي ادامه داد : امروز نگاه مردم ما تغيير كرده است و استقلال و آزادي را راحت به زبان مي آورند و جامعه ما يك جامعه اي است كه روي پاي خودش ايستاده و همه اين ها از دستاوردهاي انقلاب اسلامي است در صورتي كه قبل از انقلاب اسلامي اوضاع جامعه به گونه اي بود كه كساني كه جامعه ما را اداره مي كردند خود تصميم نمي گرفتند و مسيرشان نيز متكي بر فرهنگ مردم نبوده است.
رضازاده افزود: در زمان قبل از انقلاب جايگاه مردم ما در دنيا بسيار پايين بود اما امروزه شرايط دنيا به گونه اي شده كه تمام مردم مسلمان دنيا نگاهشان به ايران است و قلب هاي مردم مسلمان دنيا توسط انقلاب اسلامي ايران تسخير شده است.
وي اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب از همه دولت ها حمايت مي كردند ولي حمايتشان از دولت نهم بيشتر بوده است و دليل آن هم اين است كه اين دولت پايبنديش ارزش هاي انقلاب اسلامي بيشتر مي باشد و شعارش هم ما مي توانيم است.
رضازاده ادامه داد: روابط عمومي ها نبايد با آمار و ارقام كار اطلاع رساني را انجام دهند بلكه بايد به گره زدن عملكردها با انقلاب اسلامي آنها را به جامعه انتقال دهند و با اطلاع رساني درست به جامعه اميد دهند.
وي اضافه كرد: در نظام ما توسعه ملاك نيست بلكه توسعه مهم است كه عدالت را به همراه داشته باشد.
رييس ستاد سيمرغ استان فارس گفت: ما در زمينه هاي مختلف طي چند سال گذشته موفق بوديم و در زمينه مخابرات تعداد تلفن هاي نصب شده 73 برابر شده ، توليد انرژي دو برابر شده ، تعداد روستاهاي داراي برق 10 برابر شده و تعداد روستاهاي داراي گاز از يك روستا به 65 روستا رسيده است.
مهندس رضازاده اظهار داشت: در دولت نهم فعاليت هاي زيادي انجام شده كه از جمله آن بيكاري در استان فارس در بهار 84 حدود 3/15 درصد بوده كه اكنون به حدود 7/9 درصد رسيده است.
وي ادامه داد: در دوره خدمتگذاري دولت نهم به دليل پايبندي به ارزش ها در زمينه هاي مختلف دستاوردهاي عظيمي را داشتيم و بيان روشن دستاوردهاي انقلاب اسلامي وظيفه اي روابط عمومي هاي سازمان ها و ادارات است.
وي اضافه كرد: عموم روشن و آگاه هستند و خيلي از سياه نمايي ها روي افكار مردم تاثير نمي گذارد اما ما بايد تلاش هاي انجام شده را بيان كنيم.ك/2
7378 / 675
 سه شنبه 3 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن