واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: قانون ماليات بر ارزش افزوده به نفع همه كشور است/ عمده سامانههاي طراحيشده از سوي وزارت بازرگاني در حال عملياتي شدن است
رييسجمهور درباره آخرين وضعيت اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده اظهار كرد: اين قانون كار نو اقتصادي و مالياتي است كه بار عمده آن بر دوش مردم است؛ لذا كساني كه در عرصههاي مختلف اقتصادي فعال هستند بايد ساماندهي شوند تا بتوان اين قانون را سامان داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، دكتر محمود احمدينژاد روز سهشنبه در حاشيه سومين اجلاس وزراي امور اقتصادي و دارايي سازمان همكاريهاي اقتصادي اكو با اشاره به اين كه بخش كوچكي از اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده بر عهده دولت است، اعلام كرد: دولت در واقع با مديريت و اجراي اين قانون از آن پشتيباني ميكند.
وي با اشاره به اين كه كشورهاي دنيا به طور معمول دو تا پنج سال وقت براي آمادگي و سازماندهي اين قانون زمان ميگذارند تصريح كرد : مسير تصويب اين قانون در كشور ما طولاني و يكسال فرصت داده شد تا بخشهاي گوناگون سازوكارهاي مناسب را براي اجراييكردن اين قانون ارائه دهد.
احمدينژاد اضافه كرد: فرصت يك ساله داده شد تا بخشهاي مختلف با همكاري سازمان امور مالياتي نسبت به رفع ابهامات اقدام كنند، كه تا كنون موارد بسيار زيادي بررسي شده است.
احمدينژاد قانون ماليات بر ارزش افزوده را قانون خوبي دانست و آن را به نفع همه كشور عنوان كرد و افزود: اين قانون در واقع به چرخه اقتصادي و حركت كالا از توليد تا مصرف سامان ميدهد.
رييسجمهور درباره نقش نظام توزيع در طرح تحول اقتصادي نيز گفت: بخش توزيع امروز سهم زيادي در اشتغال و اقتصاد كشور ايفا ميكند؛ لذا جامعه اصناف و توزيعكنندگان خودشان علاقهمند هستند اين نظام به صورت مناسب سامان يابد.
وي هزينههاي ناشي از اين بخش را كه امروز هم به توزيعكنندگان و هم به مصرفكنندگان تحميل ميشود، زياد دانست و تصريح كرد: اين هزينهها براي افزايش و توسعه بخش توليد است كه بايد اين هزينهها را به مقدار زيادي جبران كنيم.
رييسجمهور اضافه كرد: در همين راستا وزارت بازرگاني 33 سامانه تعريف كرده كه عمده اين طرحها در حال عملياتي شدن هستند.
احمدينژاد اظهار كرد: با وجود اين كه همه اين امور با حضور و مشاركت فعال اصناف در حال انجام است اما اجراييشدن آن به يك زمان سه تا پنجساله نياز دارد.
رييسجمهور در پاسخ به اين پرسش كه چه راهكايي براي برونرفت از بحران جهاني مالي ارائه ميكنيد؟ نيز تصريح كرد: پايه همه راهكارها شناخت علت بحران است و ما بايد به طور اجمال به توانمنديها و داشتههاي خودمان بنگريم.
احمدينژاد با اشاره به اين كه مسائل اقتصادي، سياسي، فرهنگي و اجتماعي جدا از هم نيستند، توضيح داد: هر كدام از اين مسائل جلوهاي از يك جامعه انساني است، بنابراين با توجه به ارزشها و البته نيازهاي خودمان برنامه اقتصادي را تنظيم ميكنيم.
رييسجمهور همچنين با اشاره به اين كه ما از جهانيشدن استقبال ميكنيم، تصريح كرد: اين كه در حال حاضر برخي كشورها به دنيا تحميل ميكنند، جهاني شدن نيست بلكه سودجوييهاي آنها به نام جهانيسازي است.
وي تاكيد كرد: بايد مراقب باشيم تا اين كشورها با دستهبنديهاي جديد جهانيسازي را به ما ارائه نكنند.
رييسجمهور در پايان خاطرنشان كرد: خوشبختانه الان در ميان كشورهاي جهان حركت خوبي آغاز شده و موج جديدي به راه افتاده است كه البته ادامه خواهد يافت.
سه شنبه 3 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]