تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840115008




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حدادعادل: *درباره كانديدا شدن فكري نكرده‌ام *انتقال نرم قدرت از دستاوردهاي انقلاب است *دولت و مجلس در تصميم‌گيري‌ها بايد با هم يكي باشند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حدادعادل: *درباره كانديدا شدن فكري نكرده‌ام *انتقال نرم قدرت از دستاوردهاي انقلاب است *دولت و مجلس در تصميم‌گيري‌ها بايد با هم يكي باشند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس

دكتر غلامعلي حدادعادل در همايش 30 سال انقلاب اسلامي، دستاوردها، آسيب‌ها و فرصت‌ها گفت: به يك معنا سي سالگي يك انقلاب فرقي با 29 سالگي يا 31 سالگي آن ندارد و به معنايي مي‌توانيم از اين فرصت براي تفكر و تامل استفاده كنيم، در واقع رسيدن به يك دهه بعد از واقعه‌اي مي‌تواند يك جاافتادگي باشد.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجوان ايران(ايسنا)، رييس كميسيون فرهنگي مجلس افزود: در اين راستا و در اين ايستگاه 30 سالگي مي‌توانيم آگاهانه و عمدي تامل كنيم و نگاهي به پشت سر و پيشرو بكنيم كه كجا بوديم، ‌چگونه آمديم و چگونه بايد پيش برويم.

وي در ادامه با اشاره به خاطراتي از دوران قبل از انقلاب در دانشگاه صنعتي شريف گفت: نفس 30 سال دوام و بقاي انقلاب بسيار مهم است، يعني امروز وضع ما از حيث اعتماد به نفس از 30 سال گذشته و از اوايل انقلاب بيشتر شده است. آن زمان مي‌گفتند آمريكا از اين چيزها زياد ديده و حال بعد از 30 سال شاهد دوام اين انقلاب هستيم كه اين نيز نكته‌اي مثبت است هم براي موافقان و هم براي مخالفان.

وي ادامه داد: موافقان دلگرم هستند كه يك نيرو و حقيقت و سري وجود دارد كه آن رمز ماندگاري اين انقلاب است و اين مساله به آن‌ها قوت مي‌هد، مخالفان هم مي‌گويند لابد چيزي وجود دارد كه اين انقلاب دوام پيدا كرده، لذا به اين آساني نبايد آن را ناديده گرفت.

وي با بيان اين‌كه ماندگاري ما به ماندگاري بيشترمان كمك مي‌كند، گفت: وقتي معلوم شود اين ماندگاري ريشه‌اي دارد، نگاه مخالفان نيز نگاه ديگري مي‌شود، نكته ديگر اين‌كه اين انقلاب يك انقلاب صددرصد مردمي است، يعني اگر ما به عنوان يك ناظر بي‌طرف هم نگاه كنيم و بخواهيم اين انقلاب را توصيف كنيم مي‌بينيم اين انقلاب با كمك هيچ دولت خارجي و پشتيباني خارجي به وجود نيامده و اين مساله نياز به تئوري و تحليل هم ندارد.

وي ادامه داد: اين انقلاب يك انقلاب خودجوش مردمي بوده كه رهبري آن را هم مردم انتخاب كردند و يك حزب سياسي نبود كه آموزه‌هاي سياسي خود را از جايي بگيرد و يا يك بيانيه يا مانيفيست سياسي هم نبود كه از يك مكتب سياسي غيراسلامي گرفته شده باشد، بلكه انقلابي بود كه كاملا مردم آن را به وجود آوردند و رهبري آن را هم از خودشان انتخاب كردند.

وي خطاب به دانشجويان با بيان اين‌كه دانشجويان لازم است تصوري از حكومت شاه داشته باشند، گفت: ما هميشه فكر مي‌كنيم، شما هم مثل ما فكر مي‌كنيد همان گونه كه شما فكر مي‌كنيد، ما مثل شما فكر مي‌كنيم، فرق امثال بنده اين است كه ما بيش از نيمي از عمر فعلي خود را قبل از انقلاب گذارنده‌ايم. امثال ما از حكومت گذشته يك تصور عيني دارند، ولي شما چيزي را شنيده‌ و خوانده‌ايد. لذا در كنار مطالعات خود، اوضاع قبل از انقلاب را نيز از كارهاي واجب خود بدانيد.

وي با معرفي كتاب يادداشت‌هاي اعلم گفت: معتقدم در ميان همه اسناد به جا مانده از قبل از انقلاب، خاطرات اعلم از همه ذي‌قيمت‌تر، ‌عبرت‌آموز و مهم‌تر است و وضع شاه را خصوصا در جلد شش آن به خوبي در اواخر كار نشان داده است.

وي خطاب به دانشجويان گفت: بايد از گذشته انقلاب بدانيد و بدانيد مردم چه ديده بودند كه يك حكومت شاهي را سرنگون كردند.

نماينده مردم تهران يكي از دستاوردهاي مهم انقلاب را مردمي بودن آن دانست و گفت: در اين 30 سال موفق شديم پايه‌هاي اصلي حكومت را محكم كنيم و راه حركت در اين نظام مشخص شده و بن‌بستي از نظر نظري وجود ندارد و يك نمونه‌اي از حكومت ديني در دنيا به وجود آمده كه اين بسيار مهم است، چرا كه در غرب تصور مي‌كردند ديگر حكومت ديني وجود ندارد و راجع به انقلاب ما هميشه مثل قرون وسطاي خود فكر مي‌كنند.

وي گفت: حكومت ديني از نظر آن‌ها يك تصور مه و مبهمي از اسلام و تصوري از قرون وسطاي خود است و همين مساله باعث مي‌شود، در مورد انقلاب ما منفي فكر كنند.

حدادعادل گفت:‌ اين مهم است كه ما هنوز به درستي ماهيت اين انقلاب را به ديگران نشناخته‌ايم و البته دست‌هايي هم نمي‌خواهد اين اتفاق رخ دهد، مانند صهيونيست‌ها و نفوذي كه در آمريكا دارند.

وي تصريح كرد: از ديگر دستاوردهاي انقلاب، انتقال نرم قدرت است، يعني كسي رييس جمهور است ولي مردم در انتخابات بعدي مي‌توانند به كس ديگري راي ‌دهند، در واقع يعني يك نفر مي‌رود و يك نفر ديگر مي‌آيد.

وي ادامه داد: تنها كشوري هستيم كه در منطقه كه روساي جمهور فعلي و قبلي آن با هم و در كشور زندگي مي‌كنند، يك نفر رييس جمهور است و سه نفر رييس‌جمهور قبل نيز در كشور زندگي مي‌كنند. يعني روساي جمهوري سابق نيز در كشور ما هستند و در هيچ جاي دنيا اين‌گونه نيست.

وي ادامه داد: امروز به بركت انقلاب، انتقال نرم قدرت را تجربه مي‌كنيم و از اين مهمتر اين‌كه ما نمي‌توانيم نتيجه انتخابات بعدي را پيش‌بيني كنيم.

وي با اشاره به برخي از مشكلات موجود كشور نيز گفت: بايد همه چيز را براي اين انقلاب بخواهيم و انديشه كنيم و بحث داشته باشيم و اين انقلاب را حفظ نمايم.

حدادعادل گفت: 9 سال است كه در مجلس هستم، ولي يكي از مسائل اين كشور را اين مي‌دانم كه مجلس ما هويت سياسي و برنامه‌اي ندارد و بايد براي آن علاجي پيدا كنيم، يعني مشكل ما اين است وقتي مي‌گوييم مجلس، نمي‌دانيم راجع به چه كسي و چه چيزي صحبت مي‌كنيم فقط مي‌گوييم بايد مجلس تصميم بگيرد.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد: در مجلس يك اتاق فكر و عقبه و برنامه‌اي كه انديشه و دست نمايندگان را با يكديگر همسو كند، وجود ندارد. حال ببينيد چه اشكالاتي از اين پراكندگي‌ها به وجود مي‌آيد و تصميم‌گيري‌ها چه مي‌شود.

وي ادامه داد: در واقع كارهاي دولت و مجلس با هم انطباق ندارد، بايد در كشور در اين راستا ترتيبي دهيم و دولت و مجلس در تصميم‌گيري‌ها بايد با هم يكي باشند و اينگونه نباشد كه وقتي مجلس كاري مي‌كند دولت قبول نداشته باشد يا بالعكس. در واقع بايد يك عقبه مشترك واحد وجود داشته باشد، اين يك اشكال ساختاري است.

نماينده تهران ادامه داد: در واقع يك فراكسيون نيرومند و با انضباط كه از مباني درستي نشات گرفته باشد و نماينده بداند بايد به چه چيزي راي دهد و به چه چيزي نبايد راي دهد، نداريم. مثلا در بحث استيضاحي امروز امضاهاي زيادي جمع مي‌شود، ولي فردا مي‌بينيم تعداد امضاها كاهش يافته است، معناي اين مسائل چيست؟ جز اين است كه ريشه تصميم‌گيري ما عميق نيست، بايد در اين زمينه فكري كنيم.

حدادعادل در پايان گفت: ما تا وقتي مردم را داشته باشيم بيمه هستيم و نبايد مردم را از دست بدهيم حضور مردم و پشتيباني آن‌ها باعث مي‌شود استقلالي كه اين انقلاب به دست آورده محفوظ بماند. بايد با همت، پركاري، انديشه‌، خردمندي و صداقت با مردم برخورد كرد، اگر آن‌ها ما را صادق بدانند همچنان پشتيباني مي‌كنند، مهم اين است كه انقلاب را براي خود بخواهيم نه خود را براي انقلاب.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي همچنين در حاشيه همايش 30 سال انقلاب اسلامي در پاسخ به سوالي در خصوص انتخابات آينده و احتمال كانديداتوري خود در انتخابات رياست جمهوري آينده ضمن اعلام اينكه ‌در اين زمينه فكر نكرده است، گفت: فكر نمي‌كنم اتفاق خاصي بيفتد، به نظر من مهم‌تر از نتيجه‌ي انتخابات اين است كه هر كس كه پيروز مي‌شود بداند چه مي‌خواهد انجام دهد.

وي ادامه داد: اشكال ما در اشخاص نيست، بلكه بايد به فكر پالايش روش‌ها باشيم.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: به جاي اين‌كه مشكلات كشور را عمر و زيدي بدانيم، بايد پالايش روش‌ها را مطرح كنيم، اگر آن‌ها حل شود بسياري از مسائل حل مي‌شود.

وي همچنين در پاسخ به سوال ديگري در خصوص اين‌كه اولويت‌هاي رييس جمهور آينده چه بايد باشد، ابراز داشت: مهم‌ترين مساله، مساله اقتصادي است و براي اين مساله همه بايد كمك كنند بايد بدبيني‌ها با يكديگر را كنار گذاشت و هر كس حرف حساب مي‌زند، حرف او را قبول كنيم و خودمان هم فكر حسابي داشته باشيم.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس همچنين در ارزيابي از بحث دولت ملي نيز گفت: اين مساله از حرف‌هايي است كه روزنامه‌اي است و معلوم نيست از كجا درآمده است. در واقع تعريفي از دولت ملي نشده است و اين اصطلاحاتي است و حرف‌هايي است كه بعضا عنوان مي‌شود.

وي همچنين در ارزيابي از بحث تحول اقتصادي تصريح كرد: اجراي اين طرح وابسته به اين است كه تحول اقتصادي چه باشد، مسلما اين نظام يارانه‌اي موجود معيوب است و در اين‌كه بايد تحول اقتصادي شود شكي نيست، ولي به چه شيوه‌اي بخواهيم آن را جراحي كنيم اين مساله است.

وي افزود: همه خواهان تحول هستند و اين مساله شجاعت مي‌خواهد و در كنار اين شجاعت درايت نيز لازم است.

انتهاي پيام
 دوشنبه 2 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن