واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: استاندار تهران: طرح جامع آب تهران كمبود آن را مرتفع نمي كند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: استاندار تهران با بيان اينكه طرح جامع آب تهران جوابگوي كمبود آب نيست، گفت: چنانچه استان تهران با همين روند فعلي اداره شود، سدهاي ماملو، لتيان و كرج مشكل كمبود آب را مرتفع نكرده و بايد به فكر انتقال خط آب به يك پهنه جديد براي استان باشيم.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، مرتضي تمدن در زمينه بررسي وضعيت تامين آب شرب و كشاورزي شهر و شهرستانهاي استان تهران كه در اداره آب و فاضلاب منطقه اي تهران برگزار شد، با بيان اينكه بحث نان و آب در اولويت برنامه هاي استانداري قرار گرفته، ابرازداشت: با توجه به كاهش نزولات جوي با تهديد جدي در زمينه كمبود آب مواجه هستيم و در حال حاضر بالغ بر 70 درصد موجودي ما در بخش آب توسط بخش كشاورزي مصرف مي شود.
وي اظهارداشت: بايد به فكر مرزهاي بيرون استان تهران براي تامين آب باشيم كه اين منطقه بايد توسط كارشناسان بررسي شود.
استاندار تهران بحث پديده فرو نشست دشت ها را بسيار جدي تلقي كرد و گفت: كلا موجوديت ما در آن بخش مورد تهديد قرار گرفته و علاوه بر مشكل كم آبي، ايجاد زلزله و تكان هاي اينچنيني نيز بسيار پر خطر است.
تمدن اذعان داشت: بحث فرو نشست دشت ها در شهريار، هشتگرد و حد فاصل تهران تا كرج نشان دهنده آن است كه مخازن به شدت داراي مشكل شدند.
وي با خاطرنشان كردن اينكه با توجه به اين مسايل بحران آب يك تهديد جدي است، بيان كرد: در وضع كنوني هيچ جاي دنيا با منابع خود اينگونه عمل نمي كند چرا كه آب شيرين يك مساله جهاني است.
تمدن افزود: ما بهترين نوع آب شرب را براي شستن ظرف و لباس به راحتي هدر مي دهيم و آب گران قيمت ناياب را تبديل به فاضلاب مي كنيم.
استاندار تهران بسته بندي شدن آب شرب را راه حلي مناسب در جهت جلوگيري از كمبود آب عنوان كرد و اذعان داشت: آنقدر بايد قيمت آب بسته بندي شده براي شرب را كاهش دهيم تا تمامي مردم بتوانند به سهولت از آن استفاده كنند.
وي گفت: معتقدم دست اندركاران كشور بايد الگوي مصرف بهينه را ايجاد كنند كه تاكنون من الگوي اينچنيني را در وزارت نيرو نديدم و اين در حالي است كه سرمايه بخش خصوصي نيز براي اين مهم محقق است.
استاندار تهران با بيان اينكه مساله ذكر شده يكي از مسايل مورد توجه دولت است، ابرازداشت: از ديگر نكاتي كه دولت به آن توجه ويژه دارد، اين است كه قيمت تمام شده آب بايد از مردم دريافت شود.
تمدن تصريح كرد: برنامه اين قيمت تمام شده در پروسه زماني مشخص بايد به انجام رسد.
وي افزود: مطلوب است قيمت تمام شده آب، برق، گاز و تلفن در جهت رفع مشكلات و مصرف بهينه از منابع طبيعي از مردم دريافت شود.
استاندار گفت: دولت يارانه ها را به دو بخش يارانه نقدي و بخش اجتماعي هدايت مي كند.
تمدن دلايل دريافت قيمت تمام شده آب از مردم را جلوگيري از مشكلات مالي شركت هاي آب منطقه اي، شفاف كردن وضع درآمد و هزينه ها و رفتن به سمت الگوي بهينه مصرف معرفي كرد./05
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]