واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اولين سامانه آموزش مجازي علوم كتابداري منطقه خاورميانه، افتتاح شد
فرهنگي. ادبيات. خارجي. كتابخانه ملي
اولين سامانه آموزش مجازي علوم كتابداري منطقه خاورميانه، امروز (دوشنبه ) در محل سازمان اسناد و كتابخانه ملي افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا ، مراسم رونمايي و آغاز به كار اولين سامانه آموزش الكترونيكي تخصصي حوزه علوم كتابداري و اسناد كه براي اولين بار در سطح كشور و منطقه توسط سازمان اسناد و كتابخانه ملي، طراحي و اجرا شده است، با حضور شماري از مسوولان برگزار شد.
در مراسم افتتاحيه اين دوره، علي اكبر اشعري رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي، در آستانه فرار رسيدن ميلاد حضرت مسيح (ع )، اين روز را تبريك گفت و افزود: براي استفاده شيوههاي نو و فن آوريهاي علمي نوين، در همه عرصههاي سازمان اسناد و كتابخانه ملي همواره تلاش ميكنيم.
وي، خاطر نشان كرد: فن آوريهاي اكترونيكي و ديجيتالي، تنها در اطلاع رساني كاربرد ندارد، بلكه بايد ازاين فن آوريها در ساير بخشهاي سازمان هم استفاده كنيم تا اين بخش هم از شيوههاي نو، برخوردار شوند.
مشاور رييس جمهور با بيان اينكه بخش آموزش در جامعه ما روندي رو به رشد داشته است، افزود: جامعهاي كه در راه پيشرفت گام برمي دارد و براي خود چشم انداز تعريف كرده و در چشم انداز رتبه اول منطقه را هدف گرفته است، بدون آگاهي و دانش كافي نميتواند پيشرفت كند.
اشعري، با بيان اينكه، جامعه دانايي محور، جامعهاي است كه در آن همه افراد هر گامي كه بر ميدارند، بر اساس آگاهي و دانش باشد، افزود: بايد راه رسيدن به هدف را بشناسيم تا زندگي ما هدفمند و معنا دار باشد كه همه اينها در گرو آموزش است.
رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي، با اشاره به اينكه انسان بايد از تكرار خارج شود و به دنبال راههاي جديد باشد، افزود: اگر تكرار نباشد، خلاقيت ظهور ميكند و هر كس در حوزه كاري خود بهترين و بيشترين اطلاعات را داشته باشد، در آن كار پيشرفت ميكند و در آن حرفه خلاقيتهايي از خود، بروز ميدهد.
وي با تاكيد بر اينكه در اين رويكرد، سازمانهاي پيش تاز و پيش رو، مسئوليت سنگين تري بر عهده دارند، افزود: سازمانهايي كه هدفشان كوتاه مدت است و آينده نگري ندارند، پيشرفتي هم نخواهند داشت.
اشعري، با تاكيد بر اينكه، نبايد از قافله علم جهاني عقب بمانيم، افزود:
بايد حداكثر بهره برداري را از سرمايهگذاري هاي خود داشته باشيم تا بتوانيم به قلههاي دست نيافته، دست يابيم و تا دهه فجر امسال، شاهد تحولات بزرگي در سازمان اسناد و كتابخانه ملي باشيم .
در فاز اول دورههاي اكترونيكي سازمان اسناد و كتابخانه ملي كه بر اساس توسعه كمي و كيفي آموزش تخصصي كتابداري و علوم اطلاع رساني در سطح كشور و منطقه با استفاده از فناوريهاي نوين آماده شده است، دو دوره مباني كتابداري و اطلاع رساني و - مجموعهسازي > به صورت مجازي آموزش داده خواهد شد.
در فازهاي بعدي اين طرح نيز، دورههاي آموزش از راه دور و مجازي كارشناسي ارشد علوم كتابداري و اطلاع رساني و نيز دورههاي مجازي علوم كتابداري، ويژه كتابداران منطقه راه اندازي خواهد شد.
براساس اين گزارش ، بيش از ۴۳۳نفر از علاقه مندان علوم كتابداري و كارشناسان كتابخانهها و مراكز اسنادي و موزهاي كشور، در اين دو دوره آموزش مجازي ثبت نام كرده اند.
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]