واضح آرشیو وب فارسی:مهر: احمدينژاد در جشنواره رازي:افق شايسته ايران فتح تمام قله هاي علمي و پژوهشي جهان است
رئيس جمهور شجاعت را عامل كليدي براي رسيدن به نوآوري در زمينه هاي علمي و تحقيقاتي خواند و تاكيد كرد كه افق شايسته و نگاه پژوهشگران ايراني بايد فتح تمامي قله هاي علمي - پژوهشي در جهان باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، دكتر محمود احمدي نژاد كه صبح امروز در چهاردهمين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي در سالن اجلاس سران سخن مي گفت اظهار داشت: هيچ ملتي بدون دانش، نوآوري و فتح عرصه هاي جديد نمي تواند آرزوهاي خود را محقق كند، به ويژه ايران كه آرمانهاي بلند انساني و بشري را دنبال مي كند.
وي با تاكيد بر اينكه نوآوري و پژوهش راهنما و محور اصلي حركت علمي كشور است افزود: خوشبختانه امروز شتاب حركت علمي كشور افتخارآميز است، وقتي اين حركت را با سالهاي گذشته مقايسه مي كنيم شتاب روز افزوني را به روشني مشاهده مي كنيم پس براي آينده اي بهتر بايد براي نوآوري و فتح عرصه هاي جديد همگي دست به دست هم بدهيم و بيشتر از گذشته تلاش كنيم.
رئيس جمهور با بيان اينكه امكانات و فرصتها از عوامل رسيدن به رشد در زمينه هاي علمي محسوب مي شود شجاعت را عامل كليدي براي رسيدن به نوآوري در زمينه هاي علمي و تحقيقاتي خواند و گفت: طي 70 سال عالمان فراواني آمدند و رفتند اما نتوانستند عرصه هاي بديعي را به تسلط خود درآورند چرا كه عامل شجاعت علمي را نداشتند.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي كشور تاكيد كرد: امروز مسئولان و دستگاههاي ذيربط و حتي اساتيد دانشگاهها بايد فضاي شجاعت در نوآوري را چه در آموزش و چه در هدايت و رسالت پژوهشها ايجاد كنند.
احمدي نژاد در ادامه با بيان اينكه نظام سلطه براي بسط دادن خود در ميان ملتها اولين چيزي را كه از يك ملت مي گيرد خودباوري و شجاعت است يادآور شد: وقتي شجاعت از دانشمندان يك كشور گرفته شود آن ملت چيزي به دست نخواهد آورد وقتي دانشمندان يك كشور حركت نكنند اتفاقي درون آن كشور نخواهد افتاد.
وي خطاب به شركت كنندگان در جشنواره رازي افزود: امروز خوشبختانه شاهد آن هستيم كه روحيه شجاعت در نوآوري به وجود آمده ولي بنده در همين مراسم باشكوه باز از شما مي خواهم تا در تمامي زمينه ها راه را براي محققان باز كنيد به خصوص در عرصه پزشكي، چرا كه نوع نگاه به انسان و تشريح انسان مي تواند ضامن سلامت باشد و همچنين نوع مصرف دارو براي بيمار را عوض كند.
رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه ما نياز داريم به طور مستمر روحيه خودباوري را در فضاي علمي - پژوهشي كشور تزريق كنيم، گفت: عرصه پژوهش بسيار وسيع است، بايد پژوهشگران را تشويق كنيم و اگر كسي حرفي زد كه از نظر ما درست نبود نگران نشويم بلكه تاكيد كنيم كه پژوهشها بايد كاربردي نيز باشند.
وي با بيان اينكه افق نگاهمان بايد فتح تمامي قله هاي علمي - پژوهشي در جهان باشد خاطرنشان كرد: ما ابتدا بايد بدانيم كه افق نگاهمان كجاست. يك وقت ما خود را با كشورهاي همسايه مقايسه مي كنيم و مي خواهيم جلو بيفتيم و زماني نيز خود را با گذشته مقايسه مي كنيم و از طرفي ديگر مي خواهيم در خاورميانه رتبه اول را كسب كنيم اما بنده در اينجا مي خواهم بگويم كه ايران يك جغرافياي محدود ندارد و يك ملت معمولي نيست. ايران سرزميني است كه براي همه بشريت حرف داشته و دارد.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي كشور در بخش ديگري از سخنانش گفت: ملتي كه نقش درجه اول در فرهنگ و تمدن بشري داشته نمي تواند بگويد فقط در منطقه اول است. افق نگاه بايد به كل جامعه بشري باشد و ايده شما بايد پاسخگوي كل بشر باشد. شما بايد افق را جايي قرار دهيد كه ايران مرجع علمي در جهان قرار بگيرد چرا كه كشور ما در بسياري از زمينه ها از جمله پزشكي ريشه عميق دارد.
احمدي نژاد در ادامه با بيان اينكه با استعدادهايي كه در جامعه پزشكي است اين اهداف دور از دسترس نيست خطاب به حاضران تصريح كرد: دولت در حد مقدور خود پشتوانه كار پژوهشي و علمي در كشور است چرا كه اين يك اصل براي ماست.
رئيس جمهور در پايان خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي ايران امروز توانسته است به لطف خدا و دانشمندان جوان خود نشاط عجيبي را در بين ملتهاي منطقه بوجود آورد به طوري كه جهان اخبار ايران را هر روز رصد مي كند و هر اتفاقي كه در جمهوري اسلامي ايران رخ مي دهد نه تنها باعث خوشحالي هموطنان بلكه باعث خوشحالي جهانيان مي شود.
پيش از سخنان دكتر احمدي نژاد، كامران باقري لنكراني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به ارائه گزارشي از نحوه برگزاري اين جشنواره پرداخت.
همچنين در اين مراسم پژوهشگران نمونه از رئيس جمهور لوح يادبود گرفتند.
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]