واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرماندار رودبار جنوب در گفتوگو با ايسنا: فرصت مناسبي براي سرمايهگذاري در منطقه مهياست
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمان
سرويس: شهرستانها
"مدت زمان كوتاهيست كه رودبار جنوب به عنوان يك شهرستان معرفي شده است و اين شهرستان نوپا با توجه به پتانسيلهاي بالقوه، فرصتهاي سرمايه گذاري بسياري را دارا است."
الياس بازگير در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه كوير افزود: اين شهرستان با توجه به پتانسيلهاي بالقوه در بخش كشاورزي موجب آن شده است كه فرصتهاي دست نيافتني در بخش سرمايه گذاري صنعتي به دست آيد.
وي اظهار داشت: كاشت و برداشت حنا كه در سال بيش از 15 هزار تن توليد محصول دراين شهرستان ميباشد، موقعيت خوبي براي سرمايه گذاري در بخش فراوري حنا ميباشد كه از سرمايه گذاران سراسر كشور در اين راستا نيز دعوت به عمل ميآوريم.
فرماندار رودبار جنوب با توجه به ساير توليد محصولات كشاورزي در شهرستان فراوري ساير محصولات غذايي را در منطقه موثر اعلام كرد و گفت: با سرمايه گذاري در بخش صنعتي مي توان در جهت ارتقا حوزه صنعتي منطقه جنوب كرمان گام برداشت.
وي در ادامه فراوري ذرت با سطح زير كشت 7000 هكتار و برداشت بيش از 50 هزار تن محصول ذرت در سال را يكي ديگر از فرصتهاي سرمايه گذاري در اين شهرستان اعلام كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: برداشت انواع مركبات در رودبار جنوب و احداث سردخانه و بسته بندي مركبات از ديگر فرصتهاي سرمايه گذاري در روند توسعه اقتصادي شهرستان ميباشد و قطعاً سرمايه گذاراني كه در اين راستا اقدام كنند دچار سود هنگفتي خواهند شد.
الياس بازگير وجود 400 هزار راس دام سبك در رودبار را در صنعت فراوري پشم موثر دانست و اعلام كرد: از كليه سرمايه گذاران در اين بخش استقبال خواهيم كرد.
نماينده عالي دولت در شهرستان رودبار توليد لوله و اتصالات پلي اتيلن در منطقه را ضروري اعلام كرد و گفت: استفاده انواع اين لولهها در بخشهاي مختلف مي طلبد تا در اين زمينه نيز سرمايه گذاري شود.
الياس بازگير راه اندازي انواع كارخانههاي پلاستيك سازي را از ديگر فرصتهاي سرمايه گذاري در رودبار اعلام كرد و افزود: توليد سبد و تورهاي پلاستيكي مورد استفاده در بخشهاي كشاورزي و توليد انواع نايلون مورد استفاده براي بسته بندي محصولات و براي استفاده از روكش در بخش كشاورزي از نيازهاي ضروري است و اين در حالي ست كه كشاورزان منطقه بايد از توليدات ساير شهرستانها استفاده كنند.
فرماندار رودبار جنوب با اشاره به برداشت زياد محصول گوجه فرنگي در شهرستان ضرورت راه اندازي فراوري گوجه در محصولات غذايي مختلف و توليد پودر گوجه فرنگي در منطقه را مهم اعلام كرد و گفت: سرمايه گذاري در راه اندازي كارخانه مربوطه در رشد اقتصادي و كاهش خسارات كشاورزان در محصول گوجه موثر خواهد بود.
الياس بازگير با توجه به تصميم دولت در بحث كپرزدايي، سرمايه گذاري در بخش خانههاي پيش ساخته را نيز از فرصتهاي ديگر سرمايه گذاري اعلام كرد.
وي در پايان برداشت خرما در منطقه را از ديگر پتانسيلهاي سرمايه گذاري در بخش صنعت در تهيه زنجيره فراوري خرما اعلام كرد.
شهرستان رودبار جنوب با دارا بودن دو بخش و چهار دهستان و جمعيتي بالغ بر 80 هزار نفر در فاصله 380 كيلومتري استان كرمان در جنوب اين استان قرار دارد و جزو محروم ترين نقاط كشور به شمار ميرود.
انتهاي پيام
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]