تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820047111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آيا تلفن همراه مانع تحصيل دانش آموزان مي شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: آيا تلفن همراه مانع تحصيل دانش آموزان مي شود؟
بررسي ها نشان داده است كه تلفن همراه تنها تاثيرات منفي روي تحصيل دانش آموزان ندارد و در برخي موارد به آموزش آنها كمك مي كند.
آزاده ايلخاني - تحليلگران ژاپني ميزان تاثيرات تلفن همراه را برتحصيل دانش آموزان مورد بررسي قرار داده اند و معتقدند كه اين ابزار ارتباطي تاثيرات مثبت و منفي مختلفي بر روند تحصيلي افراد دارد.
بررسي ها نشان داده است كه تلفن همراه تنها تاثيرات منفي روي تحصيل دانش آموزان ندارد و در برخي موارد به آموزش آنها كمك مي كند.
نكته مهم و قابل توجه اين است كه تاثيرات منفي تلفن همراه از نكات مثبت آن در آموزش دانش آموزان بيشتر است.
به عبارت ديگر چون نمي توان به طور كامل استفاده دانش آموزان از تلفن همراه را كنترل و سازمان دهي كرد، اثرات سوء آن نكات مثبت را خنثي مي كند.
در برخي موارد در دبيرستان ها تلفن همراه را به عنوان يك وسيله كمك آموزشي مورد استفاده قرار داده و سوالات و تست هاي مختلف را از طريق سرويس هاي گوناگون در اختيار دانش آموزان قرار مي دهند و حتي برخي آزمون ها نيز از طريق تلفن همراه گرفته مي شود.
با وجود اين ،مسئله اي كه در حال حاضر بسيار شايع است استفاده هاي غير اخلاقي دانش آموزان مبني بر گرفتن عكس هاي نادرست و به اشتراك گذاشتن آن در كلاس هاي درسي مي باشد و چون كنترل قطعي اين اعمال توسط والدين و مسوولان آموزشي تقريبا غير ممكن است، مربيان و اوليا مدارس از خير منفعت هاي آموزشي تلفن همراه گذشته و آن را ممنوع كردند. استفاده از تلفن همراه مثل چاقو است كه به كار گرفتن آن هم مي تواند در موارد صحيح باشد و به حيات آدمي كمك كند و هم مي تواند جان آدمي را بگيرد.
متاسفانه به دلايل مختلف در گروههاي سني نوجوانان و جوانان استفاده صحيح از اين وسيله ارتباطي جا نيافتاده است و علاوه بر موارد غير اخلاقي استفاده بيش از حد از تلفن همراه در كلاس درس موجب بر هم خوردن تمركز دانش آموزان و افت تحصيلي آنها مي شود.
در حال حاضر بسياري از دولت ها استفاده از تلفن همراه را براي دانش آموزان در مدارس و محيط هاي آموزشي ممنوع كرده اند.
پليس هند اعلام كرد، با تصويب قانون ممنوعيت استفاده از تلفن همراه در مدارس ، 12 تيم پليس براي نظارت و كنترل چگونگي استفاده دانش آموزان از موبايل تشكيل شد.
"كاران سينها" يكي از مقامات پليس هند در مورد دانش آموزاني كه از دوربين هاي تلفن همراه استفاده غير مجاز مي كنند، هشدار داد و گفت : دولت، قانون ممنوعيت استفاده از تلفن همراه را بدون محدوديت سني براي دانش آموزان به تصويب رسانده است.
با وجود تصويب اين قانون برخي از دانش آموزان فيلم هاي مستهجن را توسط رايانه دانلود كرده و از طريق تلفن همراه در مدارس پخش مي كنند. به منظور جلوگيري از اشاعه اين فيلم ها و اعمال غير اخلاقي ديگر در محيط هاي آموزشي، پليس هند يك اقدام ضربتي را براي كنترل دانش آموزان آغاز كرده است.
تحقيقات و بررسي ها نشان مي دهد كه ارسال، دريافت و خواندن پيام كوتاه متني تلفن همراه بشدت در بين جوانان و نوجوانان گسترش و افزايش يافته و اين سرويس نوين ارتباطي جايگزين كتاب خواندن شده است.
اغلب نوجوانان و جوانان پيش از خواب از دستگاه تلفن همراه براي ارسال پيام كوتاه استفاده مي كنند و يا به خواند پيام هاي دريافتي مي پردازند.
آمارها نشان مي دهد كه تلفن همراه بخش بزرگي از زندگي كودكان و نوجوانان را در بر گرفته است و به جاي كتاب خواندن و مطالعه، بيشتر وقت شان را با تلفن همراه و كاربردهاي آن سپري مي كنند.
امروزه اغلب افراد از سنين هفت يا پيش از10 سالگي روز خود را با تلفن همراه آغاز مي كنند.
اين بررسي كه از تعدادي زيادي از كاربران تلفن همراه صورت گرفته ، نشان مي دهد كه بسياري از افراد از بخش پيام كوتاه و ايميل دستگاه بيشترين استفاده را مي كنند و اين موضوع بويژه در ميان نوجوانان بسيار شايع شده است.
بسياري از دانش آموزان معتقدند كه ارسال ايميل و پيام كوتاه به دليل اين كه از كلمات اختصاري و كوتاه استفاده مي كنند، راحت و سرگرم كننده است. در اين گزارش همچنين آمده كه بسياري از جوانان و نوجوان علاوه بر استفاده از تلفن همراه زمان هايي را كه از گوشي هايشان استفاده نمي كنند با اينترنت سرگرم هستند و به سايت هاي مختلف سرمي زنند .
البته با سرويس هايي كه به تازگي براي تلفن همراه ارايه شده كاربران با دستگاه هاي موبايل به راحتي امكان دسترسي به اين سايت ها را در هر جايي و هر زماني دارند.
تاثيرات نا مطلوب موبايل موجب شده تا برخي كشورها تدابيري در اين زمينه بينديشند براي مثال دانش آموزان يك مدرسه آمريكايي در ايالت مونت ايري در كاروليناي شمالي آداب استفاده از تلفن همراه را توسط مربيان و معلمان ياد مي گيرند.
كلي فراجر، معلمي كه در مدرسه به دانش آموزان آداب استفاده از تلفن، ايميل و پيام كوتاه آموزش مي دهد، معتقد است دانش آموزان بايد آداب استفاده از اين دستگاه ها را ياد بگيرند و بدانند كه در شرايط متفاوت چگونه از سرويس هاي مختلف اين دستگاه ها استفاده كنند.
وي اظهار مي دارد كه به دليل فراگير شدن اين دستگاه ها و اين كه بسياري از دانش آموزان پيش از رسيدن به مقطع دبيرستان تلفن همراه دارند بايد آداب و رسم استفاده از اين دستگاه ها را ياد بگيرند.
همانطور كه در يك جامعه مردم به استفاده از فناوري هاي پيشرفته نياز دارند لازم است استفاده از آن نيز براساس آداب خاصي باشد.
هم اكنون نوجواناني را مي بينيم دذر كنار دوستان با دستگاه تلفن همراه خود بازي مي كنند و دوست خود را ناديده مي گيرند.
ايميل و پيام كوتاه نبايد هرگز جايگزين مكالمات رو در رو شود زيرا ارتباطات غير شفاهي طرز بيان و ابراز احساسات را از بين مي برد.
همچنين محققان دانشگاه "ناتينگهام" به اين نتيجه رسيده اند كه تلفن همراه مي تواند به عنوان يك وسيله كمك آموزشي مناسب مورد استفاده قرار گيرد. به گفته محققان ،اكنون زمان آن رسيده است كه مسوولان مدارس در مورد ممنوعيت استفاده از تلفن همراه در محيط هاي آموزشي تجديد نظر كنند. اين تحقيق در تعدادي از مدارس كه استفاده از تلفن هاي همراه و گوشي هاي هوشمند ممنوع نيست ، صورت گرفته است.
پس از گذشت 9 ماه مشاهده شد كه دانش آموزان 14 تا 16 ساله از تلفن همراه براي اهداف آموزشي در دروس خود استفاده مي كنند.
ساختن ويديوهاي كوتاه آموزشي، ضبط صداي معلم و استفاده از كرنومتر گوشي در پاسخ به سوالات از جمله فعاليت هاي دانش آموزان در اين زمان آزمايشي بوده است.
گوشي هاي هوشمند كه قابليت اتصال به اينترنت را دارند نيز به دانش آموزان امكان دسترسي به وب سايت هاي آموزشي، سيستم ايميل مدارس و انتقال فايل هاي الكترونيكي بين خانه و مدرسه را مي دهد.
اين آزمايش و بررسي روي 331 دانش آموز راهنمايي در شهر هاي كمبريج ، برك شاير غربي و ناتينگهام انجام شد.
همچنين بسياري از كارشناسان و مديران مدارس هند مي گويند ، استفاده از سرويس پيام كوتاه متني براي دانش آموزان ضروري است و مي تواند به عنوان ابزار ارتباط گسترده اوليا و مربيان تبديل شود.
به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از پايگاه اينترنتي "لوكال نيوز"، كارشنان آموزش و پرورش هند اعلام كرد ند كه بررسي ها حاكي از آن است كه بسياري از مسوولان مدارس استفاده از سرويس پيام كوتاه را براي پيشرفت درسي دانش آموزان ضروري مي دانند.
استفاده از سرويس پيام كوتاه با تلفن همراه مي تواند والدين را به طور مستمر با مسوولان مدارس در ارتباط نگه دارد و آنها را از وضعيت عمومي دانش آموزان آگاه كند.
بسياري از دانش آموزان به بهانه هاي مختلف بين اوليا و مربيان فاصله ايجاد مي كنند و تلفن همراه مي تواند وسيله خوبي براي پر كردن اين فاصله باشد. علاوه بر اين پيام متني مي تواند به عنوان يك وسيله كمك آموزشي مناسب نيز مورد استفاده قرار گيرد.
در همين راستا شركت فنلاندي نوكيا سرويسي براي آموزش زبان انگليسي به شكل كلاسي و كارگاهي به كاربران هندي ارايه مي دهد و با اين سرويس دانش آموزان مي توانند در زمينه آموزش زبان به پيشرفت قابل توجه اي نايل شوند.
اين سرويس به اين شكل ارايه مي شود كه از دانش آموزان امتحاناتي در زمينه لغات و عبارات گرفته مي شود و نيز امتحانات مقدماتي براي آموزش عالي و دوره هاي آموزش برگزار مي شود.
بخش سرگرم كننده آن ، سرويس هاي نجوم و دانلود موسيقي است كه كاربران مي تواند از طريق پورتال OnMobile به آن دسترسي داشته باشند و اين سرويس به عنوان يك پروژه آزمايشي تا پايان سال فقط در هند ارايه مي شود.
 يکشنبه 1 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2637]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن