واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: گردشگران ايران در مالزي از سال 2003 پنج برابر شده است
يك مسوول گردشگري مالزي با اعلام اينكه طي سال هاي گذشته تعداد گردشگران خارجي در مالزي همواره افزايش يافته است گفت: تعداد گردشگران ايراني كه به مالزي سفر كرده اند، در سال جاري ميلادي نسبت به سال 2003 بيش از پنج برابر افزايش يافته است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، "ذوالكفلي شريف" مدير امور موبوط به تقويت جذب گردشگر مالزي كه همزمان با سفر "عبدالله احمد بداوي" نخست وزير اين كشور به جمهوري اسلامي ايران، به تهران سفر كرده است، در جلسه اي كه با حضور مديران ارشد آژانس هاي مسافرتي ايران در هتل هما برگزار شد، افزود: در سال 2003 بييش از 10 هزار ايراني از مالزي ديدن كردند و اين درحالي است اين رقم تا پايان سال جاري به بيش از 55 هزار نفر افزايش خواهد يافت.
اين مسوول بخش گردشگري مالزي با بيان اينكه تنها در سال 2003 تعداد گردشگران خارجي در مالزي رشد منفي داشت، علت آن را شيوع مقطعي بيماري خطرناك "سارس" در بخشي از مناطق جنوب شرق آسيا عنوان كرد.
شريف صنعت گردشگري را بعد از صنايع توليدي مالزي، اولين منبع درآمد اين كشور عنوان كرد و اظهار داشت كه صنايع ديگري نظير توليد نفت، چوب و كائوچوي طبيعي از جمله ديگر منابع درآمد اين كشور آسياي جنوب شرقي محسوب مي شود.
وي با اشاره به بحران اقتصادي اخير جهان اظهار داشت: صنعت گردشگري مالزي نيز از اين بحران جهاني در امان نمانده و اگرچه پيش بيني مي شد در آمد امسال مالزي از بخش گردشگري به بيش از 22 ميليون دلار برسد، با توجه به بحران ايجاد شده به نظر مي رسد اين رقم در پايان سال جاري حداكثر به 19 ميليون دلار برسد.
شريف در عين حال خاطرنشان كرد كه چون بيشتر گردشگراني كه از مالزي ديدن مي كنند، از كشورهاي جنوب شرق آسيا هستند، به همين دليل ميزان اثرگذاري بحران مالي جهان بر صنعت گردشگري مالزي نسبت به ديگر كشور ها به مراتب كمتر است.
وي با اشاره به جاذبه هاي گردشگري مالزي از جمله جزاير سرسبز با جنگل هاي انبوه، سواحل زيبا با آب هاي زلال و بسياري از چشم اندازهاي طبيعي و آثار باستاني در اين كشور گفت: در سال 2008 مالزي به عنوان بهترين كشور در زمينه "گردشگري و محيط زيست" برگزيده شده است.
همچنين مديران آژانس هاي مسافرتي ايران در اين جلسه با اشاره به افزايش روز افزون تعداد گردشگران ايراني به مقصد مالزي از انجام نشدن پروازهاي مستقيم "تهران - كوالالامپور" از سوي شركت هواپيمايي مالزي ابراز ناخرسندي كردند و اظهار داشتند: دولت مالزي كه تلاش هاي زيادي را براي توسعه صنعت گردشگري در اين كشور انجام داده است، بهتر است هر چه زودتر نسبت به اجراي پروازهاي مستقيم تهران - كوالالامپور از سوي شركت هواپيمايي مالزي اقدام نمايند.
اين مديران همچنين اظهار داشتند كه اين روزها به خاطر حجم انبوه مسافران ايراني به مقصد مالزي، پروازهاي مستقيم شركت هاي هواپيمايي ايران به تنهايي پاسخگو نيست و در اين ميان سود كلاني نصيب شركت هاي هواپيمايي عربي نظير "الامارات" و "الاتحاد" مي شود ضن اينكه در اين پرواز مسافران ايران مجبور هستند ساعات زيادي را در فرودگاه دوبي يا ابوظبي سرگردان بمانند تا به مقصد اصلي خود يعني كوالالامپور برسند.
مسوول بخش گردشگري مالزي حاضر در اين جلسه در پاسخ به اين خواسته مديران آژانس هاي مسافرتي ايران با بيان اينكه دولت مالزي علاقه فراواني براي ايجاد پروازهاي مستقيم به تهران دارد اما وجود يك سري مشكلات تاكنون مانع از تحقق اين مهم شده است تاكيد كرد: به هرحال دولت مالزي و وزارت گردشگري اين كشور در حال بررسي ايجاد راه هايي براي برقراري پروازهاي مستقيم تهران - كوالالامپور توسط شركت هاي هواپيمايي مالزي هستند و بسيار اميدواريم اين امر در آينده نزديك محقق شود.
1723
يکشنبه 1 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]