واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: وزير صنايع و معادن: بايد سرمايهگذاري كلان در صنعت ريلي كشور انجام شود
تهران- خبرگزاري كار ايران
وزير صنايع و معادن، سرمايهگذاري در صنعت ريلي را جزء بزرگترين مزيتهاي نسبي كشور توصيف كرد و اظهار داشت: با توجه به اجراي طرح تحول اقتصادي و براي به روز كردن قيمت انرژي، بايد سرمايهگذاري كلان در صنعت ريلي صورت گيرد.
به گزارش ايلنا، مهندس علياكبر محرابيان در مراسم افتتاح كارخانه صنايع ريلي ايران خودرو (ايريكو) افزود: اتفاقي كه امروز در صنعت حمل ونقل رخ داده است، منحصر به فرد بوده و قابل مقايسه با گذشته نيست و توليد انواع خودورهاي تاكسي، ون، اتوبوس، ميني بوس و صنايع ريلي نشانگر اين امر است.
مهندس محرابيان در اين مراسم كه با حضور وزير صنايع الجزاير، استاندار و نمايندگان زنجان در مجلس، مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو و جمعي از مسؤولان محلي در شهرستان ابهر برگزار شد، اظهار داشت: دولت نهم برنامه و محورهاي مهمي را در توسعه حمل و نقل عمومي، مصرف سوخت و تغيير نوع انرژي مصرفي دنبال كرده است و عملكرد دولت در اين زمينه قابل تقدير است.
وي با مقايسه حمل ونقل بار و مسافر به صورت ريلي و جاده اي خاطرنشان كرد: هزينه حمل ونقل توسط ريل يك ششم حمل و نقل جاده است كه اين امر نشان دهنده اهميت و مزيت حمل و نقل ريلي در كشور است.
وزير صنايع و معادن، امكان صادرات را از ديگر مزيتهاي صنايع ريلي بر شمرد و اعلام كرد: هم اكنون صادرات اين صنايع به كوبا در برنامههاي وزارت صنايع و معادن قرار دارد.
محرابيان در باره ويژگيهاي كارخانه صنايع ريلي ايران خودرو افزود: وجود زنجيره توليد در اين كارخانه و تكنولوژي بالا، استان زنجان را به قطب صنعتي ريلي مدرن در كشور تبديل كرده است
محرابيان در بخش ديگري از سخنان خود گفت: رشد اقتصادي كشور ما با رشد اقتصادي ساير كشورها قابل مقايسه نيست به طوري كه اكنون در اين زمينه شاهد رشد 9 / 6 درصدي در كشور بودهايم.
وي افزود: در سالجاري سهم بخش صنعت و معدن در رشد اقتصاد كشور حدود 40 درصد بود كه اين رقم از برنامههاي پيشبيني شده جلوتر است.
يادآور ميشود: با بهرهبرداري از كارخانه ايريكو، شهرستان ابهر در استان زنجان به قطب توليد انواع واگنهاي ريلي شهري و بين شهري برقي و ديزلي مدرن اعم از ريل باس، مترو ، قطار سبك شهري، تراموا، منوريل با تكنولوژي روز تبديل خواهد شد.
ظرفيت توليد اين كارخانه در فاز نخست 100 واگن در يك شيفت كاري در سال است كه در مرحله بعد طي 2 شيفت كاري به 200 دستگاه در سال قابل افزايش است.
ظرفيت نهايي كارخانه ايريكو توليد 400 دستگاه واگن است كه نياز كشور را به طور كامل تامين خواهد كرد.
ميزان سرمايهگذاري پيش بيني شده اين طرح بالغ بر 450 ميليارد ريال بوده كه 60 درصد سرمايه گذاري توسط شركت ايران خودرو و 40 درصد مابقي توسط بانك تجارت تامين خواهد شد.
در زمينه اشتغالزايي نيز با بهرهبرداري از اين كارخانه، با ظرفيت توليد 100 واگن در سال تعداد 300 نفر، با افزايش ظرفيت به 200 واگن تعداد 530 نفر در 2 شيفت كاري و در نهايت پس از تكميل فاز نهايي و رسيدن به ظرفيت توليد 400 دستگاه، تعداد نيروي انساني اين كارخانه به 630 نفر خواهد رسيد.
گفتني است؛ وزير صنايع و معادن در ادامه سفر به استان زنجان همچنين از خط توليد واگن در زنجان بازديد كرد .
پايان پيام
كد خبر: 464170
يکشنبه 1 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]