واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئيس سازمان بازرسي كشور:فضاي سياسي كشور بايد به سمت شفاف سازي حركت كند
كرمان - خبرگزاري مهر: حجت الاسلام مصطفي پورمحمدي با اشاره به شعاري شدن فضاي سياسي كشور گفت: بايد براي رشد و ارتقا جامعه به سمت شفاف سازي فضاي سياسي و ارتقا مقررات اجتماعي حركت كنيم.
به گزارش خبرنگار مهر در كرمان، حجت الاسلام پورمحمدي شب گذشته در جلسه پرسش و پاسخ در تالار وحدت دانشگاه شهيد باهنر كرمان در پاسخ به يكي از دانشجويان در زمينه جو سياسي كشور گفت: متاسفانه شاهد شعاري شدن فضاي سياسي كشور هستيم.
وي تصريح كرد: در حال حاضر عدم شفاف سازي در مسائل به عنوان درد مطرح است و شفاف سازي فضاي سياسي كشور به عنوان وظيفه اي براي ماست كه بايد با جديت در اين راستا همچنين ارتقاء مقررات اجتماعي و ساماندهي رفتار سياسي حركت كرد زيرا كشور از اين مسئله متضرر شده و آسيب مي بيند.
پورمحمدي عنوان كرد: بايد تعريف روشني از فضاي سياسي و فعاليتهاي اجتماعي در جهت ارتقاء جايگاه اين عرصه ها صورت گيرد.
رئيس سازمان بازرسي كشور در خصوص قانون انتخابات افزود: بحث انتخابات پيچيده و تاثيرگذار است و بايد تحول بزرگي در آن اتفاق بيفتد كه در همين راستا مجموعه اي تحت عنوان نظام جامع انتخابات به دولت و مجلس داده ام اما چون اقدام خاصي صورت نگرفت و به تاخير افتاد، طي نامه اي به رهبر معظم انقلاب تقديم كردم كه ايشان نيز اين موارد را به مجمع تشخيص مصلحت نظام ارجاع دادند.
وي گفت: انتخابات در ايران يكي از آبرومند ترين و با نظم ترين انتخابات در مقايسه با بسياري از كشورهاي دنياست اما در مواردي مي توانيم خيلي بهتر از اين عمل كنيم.
پورمحمدي افزود: اين مجموعه توسط مجمع نيز پذيرفته شده و در حال حاضر در حال بررسي و پيگيري است.
وي در خصوص اقدامات و عملكرد دولت و انتقاد به برخي از فعاليتهاي دولت گفت: نبايد اقدامات و تلاشهاي صورت گرفته در دولت را در مسير تخريب قرار دهيم و در چهار سال گذشته اقدامات فراواني صورت گرفته كه قابل تقدير است، اما واقعيت اين است كه دولت با مشكلات زيادي روبروست كه در برخي موارد موفق عمل نكرده است و قرار نيست بر آنها سرپوش بگذاريم و بايد با بحث و استدلال بين گروههاي مختلف نقاط ضعف و قوت را بررسي كنيم و در جهت پيشرفت كشور حركت كنيم.
رئيس سازمان بازرسي كشور افزود: خوشبختانه آستانه تحمل در جامعه بالا رفته است اما مي توان اين سطح تحمل اجتماع را بيشتر از اين ارتقا داد و بايد نقد سازنده بيش از اين مورد توجه قرار گيرد.
وي عنوان كرد: دين اسلام هميشه بر امر به معروف و نهي از منكر براي اصلاح امور تاكيد فراوان داشته است و در اين زمينه احكام فراواني دارد و بايد اين نكته مورد توجه قرار داشته باشد كه بيشترين مخاطب امر به معروف و نهي از منكر حاكمان هستند و مي توانند با اجراي اين امر با نقاط ضعف خود آشنا شوند و آنها را رفع كنند.
پورمحمدي افزود: نقد سازنده مي تواند باعث حيات و نشاط اجتماعي شود و جامعه را رشد اجتماعي دهد اما اين نكته را بايد مدنظر داشت كه نقد بايد سازنده باشد و در جهت تخريب استفاده نشود و نقد به جا و منصفانه صورت گيرد.
وي درخصوص معرفي مفسدان اقتصادي گفت: نمي شود با معرفي چند مفسد اقتصادي اين مشكل را حل كنيم و بايد به صورت ريشه اي و كارشناسي شده اين مشكل برطرف شود.
رئيس سازمان بازرسي كشور گفت: معرفي مفسدان اقتصادي خود نوعي مجازات است كه احتياج به قانون دارد كه بايد اين مسئله مورد توجه قرار گيرد و سازمان بازرسي نمي تواند خود در جهت معرفي مفسدان به جامعه اقدام كند.
وي خواستار همكاري بيشتر دستگاهها در راستاي حل مشكلات شد و گفت: بايد حمايت هاي لازم از مجموعه قضايي كشور درخصوص برخورد قاطع با مفسدان اقتصادي فراهم شود.
پورمحمدي با اشاره به دوران مسئوليت خود گفت: من در وزارت كشور با توجه به گستره فعاليت ها و نيروي انساني موفق عمل كرده ام و به آنچه انجام داده ام به عنوان خدمت به مردم راضي هستم هر چند كه هميشه بيشتر نيز جاي كار وجود دارد.
وي افزود: هدف اصلي من از سفرهاي استاني آشنايي با حوزه كاري و مشكلات و معضلات در استانها و حل اين مسائل است و هيچ هدف تبليغاتي و انتخاباتي ندارم گرچه اگر نطق انتخاباتي بد است بايد براي همه افراد اين مسئله مد نظر قرار گيرد و جو سياسي كشور از شعار زدگي دور شود.
رئيس سازمان بازرسي كشور همچنين در خصوص شركت خود در انتخابات رياست جمهوري گفت: من تاكنون تصميم نهايي خود را در خصوص شركت در انتخابات رياست جمهوري نگرفته ام اما اين حضور را نيز نفي نمي كنم و درحال بررسي شرايط هستم و اگر صلاح باشد در اين انتخابات شركت خواهم كرد.
چهارشنبه 27 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]