واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / سفر دوم استاني هيات دولت به خوزستان/ وزير بهداشت: هيچ پروژهاي در بخش بهداشت و درمان وجود ندارد كه تكليفش روشن نشده باشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در دومين سفر استاني هيات دولت به خوزستان گفت: با تاكيد رئيس جمهور سفر دوم استاني هيات دولت به خوزستان پيش از اتمام برنامهريزي بودجه سال 88 انجام شده تا شاهد آثار مصوبات اين سفر براي خوزستان را در بودجه سال 88 باشيم، زيرا استان خوزستان به كارهاي قويتري در زمينههاي زيرساختي نياز دارد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ دكتركامران باقريلنكراني در فرمانداري شهرستان رامشير اظهار داشت: بيمارستان رامشير از جمله پروژههاي ملي بود كه سرعتي مقطعي داشت. امروز بعد از حدود سه سال و اندي 75 درصد از پروژهها به اتمام رسيده است. آغاز صدها پروژه جديد در سطح استان نشان دهنده جهت گيري توسعه ملي است.
وي درباره پروژههاي نيمه تمام بخش بهداشت و درمان افزود: در آغاز كار من در وزارت بهداشت و درمان، بيش از 5 هزار پروژه نيمه تمام وجود داشت كه عمر برخي از آنها به 16 تا 17 سال ميرسيد. پس از مدتي نيز متوجه شديم كه به صورت كلان، 10 هزار پروژه ملي نيمه تمام در اين بخش وجود دارد. حدود 1700 پروژه از اين تعداد داراي رديف اعتباري بودند و برخي از آنها نيز رديف اعتباري نداشتند كه اين مسئله، اجراي آنها را سخت ميكرد ولي امروز هيچ پروژهاي در بخش بهداشت و درمان وجود ندارد كه تكليف آن روشن نشده باشد.
باقريلنكراني گفت: تورم مهم نيست زيرا تورم در كشوري كه ساكن است و پانسيوني اداره ميشود، اتفاق نميافتد. مسلما اين تورم در كشوري كه در حال سازندگيست به وجود ميآيد و اين از نظر علمي نيز در اقتصاد ثابت شده است و مهم اين است كه تورم در چه شرايطي است. در ايران توسعه ناهمگون وجود دارد، در بخشهايي از كشور زيرساختها فراهم هستند و در بخشهايي نيز زيرساختها فراهم نشدهاند.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خاطرنشان كرد: در دورههاي پيشين و در 16 سال پيش از اين دولت، مجموع حضور رئيس جمهورهاي قبلي در شهرستانها 150 سفر بوده ولي آقاي احمدي نژاد در دور اول سفرهاي استاني كه حدود 580 روز طول كشيد در 337 شهرستان حضور يافت؛ در مدت اين سفرها نيز امور دولتي به صورت منظم انجام شده است.
وي يادآور شد: در بخش بهداشت، دانشآموختگان پزشكي طرح اجباري دارند و بايد در مناطق محروم خدمت كنند و از اين امر نيز دفاع ميكنيم. هيچ فارغالتحصيلي جز دانشآموختگان پزشكي طرح اجباري ندارند. البته اين افراد نيروهاي ماندگاري در آن مناطق نيستند و به اين دليل بايد از نيروي انساني بومي در مناطق محروم استفاده شود.
باقريلنكراني تصريح كرد: تعدادي از مديران رامشير بومي نيستند و اين مسئله نشانگر ايثار اين مديران است كه در چنين منطقه محرومي به سختي كار ميكنند.
وي عنوان كرد: دولت در اين دوره از سفرها چند مصوبه مهم خواهد داشت. قرار است در مناطق محروم كمكهايي به شهرداريها شود كه رقم اين كمكها بيش از ميزان اعتبارات اختصاص يافته به شهرداريها در سفر اول است. از آنجا كه شهرداريهاي مناطق محروم كه از صنايع صنعتي برخوردار نيستند و بنابراين از عوارض و ماليات اين صنايع بهرهمند نميشوند، دولت كمكهايي براي اين شهرداريها در نظر گرفته است.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بيان كرد: آب يكي از مشكلات مهم استان خوزستان است كه دولت براي حل اين مشكل طرح جامعي دارد و تحولي اساسي در بخش آب به وجود ميآورد.
باقريلنكراني اضافه كرد: اعتبارات رامشير نسبت به سال 84 و سالهاي پيش از آن، حداقل سه برابر افزايش يافته است.
وي اظهار داشت: براي حل نيروي انساني رامشير پيشنهادي دارم كه البته در مصوبات دولت قابل تصويب نيست ولي آن را به شوراي انقلاب فرهنگي ارائه ميدهم تا سهميهاي ويژه در برخي از رشتههاي دانشگاهي براي جوانان ديپلمه اين شهر قرار دهند. البته اين پيشنهاد را با آموزش عالي نيز مطرح ميكنم و اگر آموزش عالي موافقت نكرد در علوم پزشكي هر ساله در رشتههاي دندانپزشكي، پرستاري، پزشكي عمومي و داروسازي به صورت ويژه 2 تا سه نفر از رامشير در دانشگاهها پذيرفته شوند، آنگاه مطمئن ميشويم كه نيروي ماندگاري در اين بخش از رامشير تامين شده است.
انتهاي پيام
چهارشنبه 27 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]