تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834902959




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حذف سهميه‌بندي سوخت منوط به طرح تحول اقتصادي است


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: حذف سهميه‌بندي سوخت منوط به طرح تحول اقتصادي است
رويانيان : (تكميلي)تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور با اشاره به اين كه سياست‌هاي دولت درباره سوخت كوتاه مدت نيست، افزود: طرح تحول اقتصادي دولت سرنوشت سهميه‌بندي سوخت و قيمت آن را در سال آينده تعيين مي‌كند.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، سردار "محمد رويانيان" با تاكيد بر اين كه هيچ تصميمي براي تغيير سهميه سوخت زمستان خودروها در نظر گرفته نشده است، افزود: اساسا سياست دولت درباره قيمت و سهميه بنزين بر اساس طرح تحول اقتصادي است.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور خاطرنشان كرد: بر اساس قانون حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت مصوب مجلس شوراي اسلامي بايد بنزين تا پايان سال 1390 از سبد حمايتي خارج شود كه اين امر در طرح تحول اقتصادي ديده شده است.

سردار رويانيان افزود: طرح تشويق رانندگاني كه مديريت بيشتري در مصرف سوخت خود اعمال كرده و مصرف كمتري داشته اند در شرف تهيه است.

وي گفت: بر اين اساس تا پايان سال افرادي كه مصرف سوخت كمتري داشته‌اند يك مرحله تشويق مي‌شوند.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور با اشاره به اينكه وزارت نفت تلاش خوبي در زمينه سوخت رساني در سال جاري داشته و تمهيدات لازم را براي فصل زمستان انديشيده است گفت: در عين حال از تمامي شهروندان مي‌خواهيم در فصل زمستان در مصرف سوخت جدا صرفه جويي كنند تا به مشكلي بر نخوريم.

سردار رويانيان با اشاره به اينكه سرانه مصرف بنزين خودروهاي شخصي هم اكنون 5/3 ليتر در روز است افزود: اين رقم نيم ليتر كمتر از سهميه تعيين شده روزانه براي خودروهاي شخصي است از سوي ديگر آمارها نشان مي‌دهد بيش از 40 درصد رانندگان در مصرف بنزين صرفه جويي داشته‌اند.

وي با اشاره به اينكه حدود 81 درصد خودروهاي شخصي بين 200 تا 800 ليتر در مصرف سوخت صرفه جويي كرده‌اند افزود: تنها حدود 9 درصد خودروهاي كشور بيش از سهميه خود مصرف كرده‌اند.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور خاطرنشان كرد: طي 2 سال گذشته يعني از زمان اجراي سهميه‌بندي بنزين در كشور بين 25 تا 30 درصد مصرف سوخت در خودروها كاهش داشته است.

وي با اشاره به اينكه سرانه مصرف بنزين براي هر ايراني در سال 85 حدود 1/1 ليتر بوده است، افزود: اين در حاليست كه اين سرانه در سال جاري با 15 درصد كاهش به 93/0 ليتر رسيده است. همچنين براساس قانون توسعه حمل و نقل عمومي اين رقم بايد تا اول سال 91 به 7/0 ليتر برسد.

سردار رويانيان با اشاره به اينكه صرفه‌جويي از محل بنزين صرف توسعه حمل و نقل عمومي در كشور شده است گفت: بر اين اساس از محل صرفه جويي سوخت تا كنون بيش از 6 هزار و 300 دستگاه اتوبوس طي دو سال گذشته به ناوگان اتوبوسراني كشور تزريق ، حدود 90 هزار تاكسي در طرح توسعه و جايگزيني وارد ناوگان و 250 هزار مسافربر شخصي به تاكسي تبديل شده‌اند. از سوي ديگر اعتبارات بخش حمل و نقل ريلي در دولت نهم حدود 4 برابر افزايش داشته است.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور در پاسخ به سوالي در خصوص سهميه بنزين جانبازان گفت: بر اساس مصوبه قبلي ستاد حمل و نقل و سوخت كشور 15 درصد جانبازان 25 تا 49 درصد سهميه بنزين ويژه مي‌گرفتند كه بر اساس هماهنگي انجام شده با بنياد شهيد و تصويب هيات ويژه نمايندگان رييس‌جمهوري اين رقم هم‌اكنون به 20 درصد افزايش يافته است.

وي در خصوص احداث جايگاه‌هاي سوخت در شهرك‌ها نيز گفت: مصوبه دولت در خصوص احداث جايگاه‌هاي سوخت در شهرك‌ها روز گذشته توسط دولت ابلاغ شد كه بر اين اساس تمامي شهرك‌هاي مسكوني و صنعتي موظف شدند نسبت به در اختيار گذاشتن زمين براي وزارت نفت جهت احداث جايگاه‌هاي بنزين و CNG اقدام كنند.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور با اشاره به اينكه ميانگين مصرف روزانه امسال بنزين در كشور 66 ميليون ليتر است افزود: در صورتي كه سهميه بندي بنزين اجرا نمي‌شد اين رقم به حدود 90 ميليون ليتر مي‌رسيد.

وي گفت: از 66 ميليون ليتر مصرف روزانه بنزين در كشور حدود 46 ميليون ليتر از طريق داخل توليد و مابقي وارد مي‌شود.

رويانيان با اشاره به اينكه طبق آمار رسمي 10 ميليون و 500 هزار خودرو در كشور وجود دارد گفت: اين در حالي است كه آمارها نشان مي‌دهد تعداد خودروهاي فعال كشور حدود 9 ميليون و 300 هزار دستگاه است.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور در خصوص منطقه‌اي كردن سهميه بندي سوخت نيز گفت: هم اكنون كار اصلاح سيستم نرم افزاري كارت هوشمند سوخت در حال انجام است كه بدين ترتيب از سال آينده سهميه بندي سوخت به صورت منطقه‌اي در كشور خواهد بود.

رويانيان در پاسخ به سوالي در زمينه طرح تسجيل خودروها گفت: از 700 هزار خودروي زير مدل 56 در كشور تا كنون تنها حدود 50 هزار خودرو برچسب طرح تسجيل گرفته‌اند و مابقي آنها مراجعه نكرده‌اند كه بر اين اساس تا اول دي ماه در صورتي كه مالكان خودروهاي مدل 56 براي دريافت برچسب طرح تسجيل مراجعه نكنند نيروي انتظامي ضمن ابطال كارت سوخت و كارت خودرويشان از تردد آنها در كشور جلوگيري مي‌كند.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص توسعه جايگاه‌هاي سوخت CNG در كشور گفت: از ابتداي سال جاري تا كنون 632 جايگاه CNG در كشور ساخته شده و 630 جايگاه نيز در دست احداث است.

سردار رويانيان با اشاره به اينكه بر اساس قانون بايد تا پايان سال جاري يك هزار و 800 جايگاه سوخت CNG در كشور احداث شود گفت: وزارت نفت براي جبران اختلاف هزار و 632 جايگاه تا هزار و 800 جايگاه اقدام به احداث جايگاه‌هاي دو منظوره بنزين و گاز كرده است كه بدين ترتيب در جايگاه هاي بنزين يك جايگاه گاز نيز احداث مي‌شود.

وي در عين حال گفت: بر اساس ابلاغيه انجام شده به وزارت نفت اين وزارتخانه مكلف است به ازاي هر يك هزار دستگاه خودروي CNG سوز در كشور يك جايگاه سوخت احداث كند.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور در پاسخ به سوال ديگري در خصوص وضعيت اتوبوس‌هاي توليدي در كشور گفت: برنامه ستاد حمل و نقل و سوخت كشور در زمينه توسعه اتوبوس در كشور تا سال 1391 بسته شده و به زودي مصوبه هيات ويژه نمايندگان رياست جمهوري در اين خصوص و تعداد و نوع اتوبوس‌ها و جدول آن ابلاغ مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه متاسفانه برخي شركت هاي توليد اتوبوس به تعهدات خود عمل نكرده‌اند گفت: در حال حاضر ستاد حمل و نقل و سوخت كشور حدود دو هزار دستگاه اتوبوس از توليد كنندگان طلبكار است.

سردار رويانيان در خصوص قيمت اتوبوس‌هاي توليدي نيز گفت: اگر قرار باشد قيمت اتوبوس را توليد كنندگان اتوبوس تعيين كنند با توجه به اينكه اتوبوس جزو وسايط حمل و نقل عمومي است به نظر مي‌رسد صحيح نباشد و دولت و وزارت كشور بايد در اين زمينه اقدام كنند كه در اين راستا وزارت كشور در حال استخراج قيمت‌هاي جديد اتوبوس‌هاست كه در قراردادهاي جديد اين قيمت‌ها اعمال خواهد شد.

وي در خصوص توزيع گازوئيل با كارت هوشمند سوخت نيز گفت: هم‌اكنون گازوئيل با كارت هوشمند سوخت عرضه مي‌شود اما مشكل اين است كه برخي خودروهاي گازوئيل‌سوز به دليل فرسودگي پلاك ملي نگرفته و براي طرح تسجيل هم مراجعه نكرده‌اند.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور تاكيد كرد: از 700 هزار دستگاه خودروي گازوئيل سوز در كشور تنها براي حدود 500 هزار دستگاه خودرو كارت هوشمند سوخت صادر شده است كه بر اين اساس قبل از آنكه تمامي گازوئيل توزيعي در كشور از طريق كارت هوشمند صورت گيرد بايد تعداد خودروهاي گازوئيل سوز به طور مشخص همانند خودروهاي بنزيني تعيين شود كه بدين ترتيب پيش بيني مي كنيم تا پايان سال جاري تحول قابل قبولي در اين عرصه صورت گيرد.

وي در خصوص نوسازي ناوگان كاميون در كشور گفت: وزارت راه امسال براي نخستين بار 4 هزار دستگاه كاميون بالاي 40 سال عمر را نوسازي مي‌كند از سوي ديگر بايد ظرفيت توليد كاميون در داخل كشور تقويت شود كه فعلا در مرحله اول با حجم كمتري اين كار در حال انجام است اما از سال آينده بر اساس جدول ستاد حمل و نقل و سوخت كشور اين نوسازي صورت مي‌گيرد.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت كشور در پاسخ به سوال ديگري در خصوص تامين اتوبوس‌ها و كاميون‌هاي ناوگان حمل و نقل بار و مسافر كشور از طريق واردات گفت: تلاش ستاد حمل و نقل و سوخت كشور تامين كاميون و اتوبوس‌هايمورد نياز از طريق شركت‌هاي داخلي است از سوي ديگر اين شركت‌ها نيز بايد تلاش كنند توليدات خود را به حد استانداردهاي جهاني برسانند كه در اين خصوص تيم ويژه بازرسي تشكيل شده و هم اكنون در حال بررسي نقاط ضعف توليدات داخل است كه به زودي نتايج اين امر اعلام خواهد شد.

انتهاي پيام//
 دوشنبه 25 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن