واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تكميلي/ "روحاني" هم به جمع مدافعان طرح "دولت وحدت ملي" پيوست
"حسن روحاني" هم به جمع مدافعان طرح "دولت وحدت ملي" پيوست و گفت: در آينده بايد از نيروهاي هر دوجناح استفاده كنيم.
چهره هاي ارشد اصولگرا ، طرح "دولت وحدت ملي" را جفا به مردم دانسته اند.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، رييس مركز تحقيقات استراتژيك تشخيص مصحلت نظام در حاشيه همايش توسعه انرژيهاي تجديد پذير در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه آيا در انتخابات آتي رياست جمهوري شاهد دوم خرداد ديگري خواهيم بود، اظهار داشت: من خلق دوم خرداد و مسايلي از اين دست را خيلي بلد نيستم.آنچه ميتوان گفت، اين است كه حضور مردم در انتخابات آن هم به صورت گسترده براي نظام بسيار مهم است.
عضو مجمع تشخيص مصحلت نظام تاكيد كرد: صرف نظر از اينكه چه كسي انتخاب ميشود و اينكه بتوان انتخاباتي داشت كه ميزان مشاركت مردم در انتخابات در مرز 50درصد نباشد، مهم است.
روحاني اضافه كرد: بايد كاري كرد كه انتخابات آينده بسيار پرشور باشد و بيش از 70 درصد مردم در انتخابات شركت كنند.
وي ادامه داد: هرچه ميزان مشاركت مردم بيشتر باشد، اين به معناي وفاداري بيشتر مردم به نظام است و موجب اقتدار نظام خواهد بود.
خبرنگاري از روحاني پرسيد: شما در گذشته گفته ايد كه برخي از گروهها براي نامزدي در انتخابات با شما رايزني داشتهاند، اين گروهها بيشتر از اصلاحطلبان بودهاند و يا گروههاي اصولگرا؟
عضو جامعه روحانيت مبارز پاسخ داد: افرادي كه با خود من صحبت كردهاند، عمدتا از اصولگرايان هستند كه متعلق به بخش هاي مختلف آن و نيز نخبگان اين گروه هستند، البته برخي از گروههاي اصلاح طلب و نيز گروههايي كه در داخل اصولگرايان و اصلاحطلبان نمي گنجند و ميتوان گفت كه اصولگراي اصلاحطلب هستند نيز مذاكراتي داشتهاند.
روحاني در پاسخ به اين سوال كه آيا از سوي جريان كارگزاران نيز با وي رايزنيهايي براي نامزدي صورت گرفته است، گفت: از جريان كارگزاران به عنوان يك حزب نه؛ اما به عنوان فرد چرا.
رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه آيا در انتخابات آتي نامزد خواهد شد يا خير، خطاب به خبرنگاران گفت: اگر عجله نكنيد، به نتيجه "آري" يا "نه" ميرسيد.
خبرنگاري نظر روحاني را درباره طرح دولت وحدت ملي جويا شد. اين عضو ارشد جامعه روحانيت مبارز پاسخ داد: فعلا كه طرح وحدت ملي طرفدارات كمي پيدا كرده و كم كم برخي از آن بازگشت ميكنند.
وي در پاسخ به اينكه چرا برخي در صدد مقابله با طرح دولت وحدت ملي هستند، گفت: عدهاي تصور ميكنند كه معنا و نتيجه اين طرح اين است كه حتما دولت عوض شود در حالي كه ما اصلا در بحث هاي سياسي نبايد خيلي به اين بيانديشيم كه چه فردي باشد بلكه بايد بيشتر به مصلحت كشور ، نظام و مردم انديشيد.
روحاني افزود: اصل اينكه ما به دنبال آن باشيم كه در آينده از هر دو جناح و بخصوص از نيروهاي معتدل در هر دو جناح به خوبي استفاده كنيم ، كار درستي است. اينكه هر جناحي كه روي كار ميآيد، جناح ديگر را از عرصه حكومت بروبد، به نفع كشور نيست.
رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: همه بايد براي اداره كشور دست به دست هم بدهند كشور ما هم وسعت اين كار را دارد و هم نياز به چنين كاري را دارد.
روحاني اضافه كرد: هر چه جناحها به هم نزديكتر شوند، تندهاي افراطي منزوي ميشوند و به آنها براي ايجاد شكاف در بين جناحهاي كشور ميدان داده نخواهد شد.
روحاني در پاسخ به اين سوال كه براي رسيدن به وحدت شيخوخيت برخي چهرهها نظير آقاي ناطق نوري چقدر اثرگذار است، گفت: آنهايي كه از گذشته تجربه كار در عرصه سياسي را دارند، هميشه مي توانند براي پيوند دادن موثر باشند زيرا هم تجربه كافي دارند و هم مورد اعتماد هستند.
خبرنگاري از روحاني پرسيد: گفتهايد كه در صورت نامزدي، به نفع هيچ يك از نامزدها كنار نخواهيد رفت، نظر شما درباره نامزدي سيدمحمد خاتمي در انتخابات آتي چيست؟
روحاني پاسخ داد: به نظر من اگر كانديداها تنوع داشته باشند به گونهاي كه اقشار مختلف مردم و سليقههاي مختلف سياسي احساس كنند كه در ميدان كانديداها نماينده اي دارند كه ميتواند به نمايندگي از افكار آنان سخن بگويد، براي حضور مردم در عرصه انتخابات موثر است.
رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام تعدد نامزدها را زمينه اي براي ايجاد انگيزه بين مردم براي حضور در عرصه انتخابات دانست و با تاكيد بر تنوع نامزدهاي انتخاباتي اظهار داشت: در اين صورت مردم احساس ميكنند كه نمايندهاي براي افكار آنها وجود دارد.
روحاني، رقابتي شدن عرصه انتخابات، پرهيز از تخريبهاي انتخاباتي و تضمين سلامت انتخابات را از ديگر راه هاي دادن انگيزه به مردم براي حضور حداكثري در انتخابات برشمرد.
سيام 9139
دوشنبه 25 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]