واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: آيا جناب وزير با ساخت مسجد كنار تئاتر شهر موافق است؟ سخنگوي قاليباف: وزارت ارشاد موضع صريح خود را روشن كند
گروه اجتماعي: سخنگوي شهرداري تهران در نشست خبري صبح ديروز خود، به انتقادات صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در خصوص وضعيت تئاتر شهر تهران به تفصيل پاسخ گفت.
به گزارش مهر، دكتر ايازي گفت: همان طور كه گفته شده است در سال 1383 با هدف ساختن مسجدي در كنار تئاتر شهر گودبرداري صورت گرفته است كه با اعتراض هنرمندان اين كار متوقف شد.
وي ادامه داد: بحث جديدي كه در حال حاضر مطرح شده است وجود ترك هايي در تالار قشقايي است كه اعلام كردند اصل سازه را دچار مشكل كرده است اما بر اساس گزارشات متخصصين اينگونه نيست.
سخنگوي شهرداري تهران گفت: شايد اين تركها ناشي از اقداماتي است كه در درون خود تئاتر شهر از طرف ميراث فرهنگي براي بازسازي از سال 84 انجام گرفته است يا مربوط به اضافه بنايي است كه بر روي تئاتر شهر قرار دارد.
وي در مورد حل مسائل مربوط به تئاتر شهر تصريح كرد: دكتر صفار هرندي نامه اي به شهردار تهران ارسال كرده است كه در اين نامه آمده است شهردار تهران مي تواند براي برگزاري جشنواره تئاتر در تالار تئاتر شهر بدون آنكه مشكلي براي مردم ايجاد شود ضمانت كند، بايد گفته شود كسي كه بايد تضمين دهد وزارت ارشاد است چون مسئول تئاتر شهر است اگر در اختيار ما بود ضمانت مي كرديم.
سخنگوي شهردار تهران ادامه داد: بايد وزارت ارشاد موضع خود را به طور صريح مشخص كند كه آيا ساختمان كناري تئاتر شهر كه ايجاد مشكل كرده مسجد شود يا نه تا اين مساله هر چه زودتر حل شود.
ايازي در ادامه با اشاره به برگزاري جشنواره برترين هاي پژوهش در حوزه مديريت شهري در هفته گذشته گفت: خوشبختانه در سال گذشته در حدود 620 اثر علمي براي شركت در اين جشنواره به دست ما رسيده بود كه امسال اين تعداد به 2 هزار و 66 مورد افزايش يافته است.
وي ادامه داد: مساله سرمايه گذاري بخش خصوصي در پروژههاي شهري از اقدامات مهم ديگر شهرداري در اين مدت بوده است و طي اين دوره بالغ بر 2 هزار و 60 ميليارد تومان سرمايه گذاري بخش خصوصي با هدف كارسازي اتفاق افتاده و آخرين آن نيز مربوط به پروژه هزار و 40 ميليارد توماني حقاني است.
سخنگوي شهرداري تهران در ادامه اين نشست در مورد تشديد آلودگي هوا طي چند روز گذشته گفت: بنا بر قانون كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا در استانداري تهران مسوول رسيدگي به اين مشكل است. شهرداري با بررسي هاي لازم سريعا شدت آلودگي هوا را به سازمان محيط زيست و استانداري اعلام و درخواست برگزاري يك جلسه كرد. اما متاسفانه عليرغم اعلام همكاري اين جلسه تشكيل نشد و مسئوليت آن مربوط به سازمان محيط زيست و استانداري است.
وي در پاسخ به سئوال يكي ديگر از خبرنگاران در مورد جمع آوري زبالههاي عفوني تصريح كرد: جمع آوري پسماندهاي بيمارستاني بر عهده وزارت بهداشت است كه البته اين نهاد اعلام كرده اعتبار مورد نياز براي خريد تجهيزات اين كار را ندارد.
سخنگوي شهردار تهران درباره انتقال و ساماندهي مشاغل از سطح شهر تهران گفت: شهرداري در جهت ساماندهي مشاغلي كه در سطح شهر ايجاد مشكل مي كند طرحي را به صورت مطالعاتي و اجرايي تدوين كرده و برنامههاي مربوط به آن در حال پيگيري است.
ايازي ادامه داد: شهرداري در زمينه طرح انضباط اجتماعي جلساتي با نيروي انتظامي داشته و با توجه به اينكه يكي از مشكلات شهر تهران وجود سد معبر است با هماهنگي هاي صورت گرفته با نيروي انتظامي اين طرح هم اكنون در منطقه 3 آغاز شده است.
ايازي در پاسخ به سئوال يكي از خبرنگاران درباره اينكه شخص رئيس جمهور پيشنهاد تشكيل ستاد صيانت از حقوق شهروندان را ارائه داده اند بدون اينكه نامي از شهرداري برده شود گفت: اداره شهر تهران به عهده شهرداراست قاعدتا موضوعاتي كه در چارچوب شهر تهران قرار بگيرد مربوط به شهرداري است. اگر ماده 137 برنامه پنج ساله چهارم توسعه تحت عنوان مديريت واحد شهري اجرا شود ديگر نيازي به تشكيل ستادهاي مختلف نيست.
وي درباره كارتن خوابها گفت: هدف شهرداري از اسكان كارتن خواب ها شامل اسكان موقت افراد بي خانمان، شناسايي مشكلات افراد بي سرپرست، آگاه سازي عمومي از پيشگيري از كارتن خوابها و ارائه خدمات حمايتي و اجتماعي است.
به گفته سخنگوي شهردار تهران تعداد كارتن خوابها در سال 86 نسبت به سال 85 يك و نيم برابر شده است و در 8 ماهه اول سال 87 نيز اين تعداد نسبت به سال 86 به كمتر از نصف كاهش يافته است.
از سوي ديگر قاليباف در اختتاميه «دومين جشنواره انتخاب برترينهاي پژوهش و نوآوري در حوزه مديريت شهري»، گفت: به همه پژوهشگران و كارشناسان حوزه شهري قول مي دهم كه نگراني سال هاي گذشته در مورد پژوهش ها را جبران كنم و پژوهشي در حوزه شهري در قفسه ها باقي نماند.
به گزارش ايسنا، مراسم اختتاميه «دومين جشنواره انتخاب برترينهاي پژوهش و نوآوري در حوزه مديريت شهري» عصر روز شنبه با حضور رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، شهردار تهران، رييس شوراي شهر تهران و جمعي از معاونان، كارشناسان و پژوهشگران حوزه شهري، كه عمدتا ميهماناني از شهرداري تهران بودند، برگزار شد طي آن 50 نفر از برگزيدگان پژوهش و مطالعات شهري در 9 بخش معرفي و تقدير شدند.
در اين مراسم دكتر محمد باقر قاليباف در سخناني اظهار كرد: بسياري از تحقيقاتي كه در حوزه شهري صورت گرفته مي گيرد، در مديريت شهري نيز مورد استفاده قرار مي گيرد و شورا و شهرداري تهران تمام تلاش خود را مي كنند كه اين مطالعات در عمل پياده سازي شود.
وي يادآورشد: هر اتفاقي كه در سطح شهر مي افتد، قطعا ثمره خرد جمعي است و تلاش علمي كارشناسان و محققان در حوزه شهري است.
وي در بخشي از صحبت هاي خود همچنين ضرورت پژوهش و دانايي محوري را از محورهاي اصلي برنامه پنجم توسعه اجتماعي اقتصادي و فرهنگي كشورمان برشمرد و توضيح داد: در برنامه پنجم توسعه كه تهيه و براي ابلاغ به دولت به محضر مقام معظم رهبري ارسال شده است، موضوع «دانايي محوري» يكي از اساسي ترين بخش هاي آن است.
به گزارش ايسنا، معاونان شهردار تهران از جمله معاون حمل و نقل ترافيك، معاون فني و عمراني، معاون خدمات شهري، معاون برنامه ريزي و پشتيباني، مديرعامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه و دو نفر از مركز مطالعات فرهنگي شهرداري تهران و سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با حضور رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، شهردار تهران و رييس شوراي شهر تهران مورد تقدير قرار گرفتند.
گفتني است، روز گذشته در بخشي از اين مراسم محسنهاشمي - مدير عامل متروي تهران - هديه خود را از دست پدر خود - رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام - دريافت كرد.
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]