واضح آرشیو وب فارسی:موج: بزرگترين پروژه مشاركتي شهرداري با بخش خصوصي به امضاء رسيد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي سخنگوي شهرداري تهران از امضاي قرارداد بزرگترين پروژه مشاركتي شهرداري با بخش خصوصي خبر داد.
به گزارش خبرنگار موج،سيدمحمدهادي ايازي در نشست مطبوعاتي خود با خبرنگاران با اعلام اين مطلب افزود: اين پروژه به پروژه حقاني معروف است و روبه روي پارك طالقاني در بزرگراه شهيد حقاني واقع شده است.
وي گفت:پروژه يك قرارداد تجاري ، اداري و مسكوني به وسعت 75 هزار متر مربع است كه 438 هزار متر مربع احداث دارد و 50 درصد آن را پاركينگ تشكيل مي دهد.
وي تصريح كرد: شهرداري در اين بخش 600 ميليارد تومان سرمايه گذاري غير نقدي داشته و فرد مشاركت كننده 440 ميليارد تومان و نيز 58 درصد سهم پروژه متعلق به شهرداري است.
سخنگوي شهرداري تهران گفت: مدت زمان اجراي اين پروژه 36 ماه است و دو هزار و 500 ميليارد تومان پيش بيني فروش ملك از اين پروژه را داريم كه از اين مقدار 1500 ميليارد تومان سهم شهرداري است.
ايازي در ادامه در خصوص آلودگي چند روز اخير شهر تهران گفت: برابر قانون استانداري تهران مسئول كميته اجرايي كاهش آلودگي هواي تهران است و اين كمتيه بايد زماني كه آلودگي هوا از نورم مشخص شده بيشتر شود تشكيل جلسه داده و تمهيدات لازم را اتخاذ كنند.
وي با اشاره به نگراني شهرداري تهران از بابت سلامت مردم گفت: با توجه به اين نگراني با سازمان محيط زيست مكاتبه كرديم تا كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا تشكيل جلسه دهد ولي عليرغم اين موضوع روزهاي دوشنبه و پنجشنبه جلسه تشكيل نشد.
به اعقتاد ايازي مسئوليت عدم برگزاري جلسه از اين بابت متوجه استانداري و محيط زيست و سازمان هاي مسئول در اين رابطه به وظيفه خود عمل نكرده اند و اين در حالي است كه آلودگي هواي تهران به حدي بود كه بايد جلسه اين كميته براي اتخاذ تصميمات برگزار مي شد.
به گفته ايازي شهرداري از طريق روزنامه همشهري استديوي صداي شهر و سايت خبررساني سما در اين خصوص به شهروندان اطلاع رساني كرده است.
وي در ادامه در خصوص اجراي طرح انضباط اجتماعي در تهران و در منطقه 3 به صورت پايلوت گفت: شهرداري در اين خصوص با ناجا همكاري دارد و پس از منطقه 3 طرح انضباط اجتماعي در منطقه 12 اجراي خواهد شد.
وي گفت: بر اساس تصميمي كه با اجراي طرح در منطقه 3 حاصل شده از اين پس خودروها در اطراف اماكن اداري و تجاري نمي توانند بيش از 30 دقيقه توقف داشته باشند و بيش از 30 دقيقه خودرو توسط عوامل راهبر منتقل خواهد شد.
ايازي در ادامه در خصوص موضوع تئاتر شهر و احتمال آسيب اين بنا ثبت شده گفت: كلنگ احداث مجموعه مذهبي و مسجد در سال 83 و در زمان مديريت دوره قبل به زمين زده شدكه با اعتراض تعدادي از هنرمندان پروژه متوقف شد ولي تاكنون كاربري اين پروژه تغييري نيافته است.
سخنگوي شهرداري تهران با اشاره به ايجاد ترك هايي در تالار قشقايي تئاتر شهر گفت: عده اي معتقدند كه اين ترك ها اصل سازه را تخريب مي كند ولي بر اساس بررسي هاي سازمان مشاوره فني و انجمن معماري اصل سازه فعلا دچار هيچ مشكلي نيست.
وي گفت: علاوه بر اين دغدغه ديگري در خصوص تئاتر شهر وجود دارد كه آن مربوط به بازسازي و اضافه سازه به تئاتر شهر است كه با توجه به ثبت اين بنا در سال 84 بعنوان يك اثر ميراث فرهنگي اين اقدامات و بازسازي آن ممكن است باعث خسارت به كل بنا شود.
ايازي در ادامه به نامه وزير ارشاد به شهردار تهران اشاره كرد وگفت: در اين نامه از شهرداري براي برگزاري سالم جشنواره تئاتر فجر تضمين خواسته شده است ولي بحث ما اين است اگر كسي بايد دراين موضوع تضمين دهد آن خود وزارت ارشاد است چرا كه ساختمان در دست اين وزارتخانه است.
وي افزود: علاوه بر اين وزارت ارشاد بايد موضع خود را در خصوص اين بنا مشخص كند كه مي خواهد ساختمان جنب آن بنا مسجد باشد يا خير؟اين موضوع از دوره شهرداري قبلي وجود داشته و اگر ساختمان به ما بدهند برگزاري سالم جشنواره تئاتر فجر در آن را تضمين مي كنيم.
وي گفت: پيش از اعلام نظر ما در خصوص احداث مسجد در كنار تئاتر شهر بايد وزارت ارشاد نظر خود را اعلام كند.
سخنگوي شهرداري تهران در مورد طرح ترافيك گفت: در جلسه امروز بعد از ظهر شوراي عالي ترافيك تبادل نظر در خصوص اين بحث با مسئولان وزارت كشور انجام خواهد شد.
وي در خصوص تبيين منشور صيانت از حقوق شهروندان به دستور رئيس جمهور و ديده نشدن شهرداري تهران در ستاد تدوين اين منشور گفت: حتما رئيس جمهوري به وجود شهرداري در اين ستاد احساس نياز نكرده است. البته اين موضوع ريشه دار است و ناشي از نگاهي است كه به موضوع حكومت هاي ملي و محلي داريم.
وي گفت: وقتي كه بحث تدافند غيرعامل يا مديريت بحران در شهر بر عهده شهردار است بايد موضوعاتي از اين قبيل نيز به شهرداري واگذار شود. وقتي ماده 137 قانون برنامه چهارم كه مديريت واحد شهري است اجرا نمي شود ستادهاي موازي تشكيل خواهد شد كه اين ستاد ها تعارضات و مشكلات را ايجاد مي كند.
وي گفت: توسعه ما اين است كه ماده 137 قانون برنامه چهارم به درستي در كشور اجرا شود.
سخنگوي شهرداري تهران در ادامه در خصوص وضعيت كارتن خوابها گفت: تعداد كارتن خواب سال 86 نسبت به سال قبل 5/1 برابر شده بود ولي در هشت ماهه اول امسال اين رقم به كمتر از نصف كاهش يافته است.
وي گفت: شهرداري وظيفه ايجاد اشتغال براي غير شاغلين را بر عهده ندارد و اگر در اين رابطه نقشي ايفا مي كند به كمك دولت مي شتابد.
وي اذعان داشت: گرمخانه هاي تهران فعال هستند و گشت هاي اين موضوع نيز در سطح شهر به گشت زني مشغول هستند.
سخنگوي شهرداري تهران در مورد برداشت مترو از صندوق ذخيره ارزي تاكيد كرد: قانوني كه به تصويب مجلس و تائيد شوراي نگهبان رسيده است غير قابل برگشت است و همه نهادها مكلف به اجراي آن هستند با اين وجود طي نه ماهه گذشته اين قانون اجرا نشده است.
وي يادآور شد: مترو به قابليتي رسيده كه در طول سال مي تواند 30 كيلومتر مترو احداث كند ولي لازمه اين امرداشتن اعتبارات است.
وي همچنين در ادامه تاكيد كرد: ترافيك تهران بايد يك مرجع واحد داشته باشد و رياست جمهوري يا مجلس بايد تكليف اين موضوع را مشخص كنند آنچه مسلم است اين است كه تهران نيازمند يك متولي واحد در امر ترافيك است.
وي در پايان جذب سرمايه گذاري 450 ميليون يورويي خارجي در بخش بافت هاي فرسوده خبر داد و افزود: معاون مالي و اداري شهرداري براي امضاي قرارداد به زودي راهي كشور سرمايه گذار خواهد شد.
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]