تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812884185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك نماينده مجلس: نظام ارجاع راه حل نجات سيستم سلامت كشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك نماينده مجلس: نظام ارجاع راه حل نجات سيستم سلامت كشور است
داخلي. اجتماعي. پزشكي. ارجاع
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت: راه حل نجات سيستم سلامت كشور با اجراي طرح نظام ارجاع(پزشك خانواده) ميسر است.

دكتر امير حسين قاضي زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تمام كشورهايي كه توانسته‌اند شاخص‌هاي بهداشتي و سلامت را با سرانه كم ارتقا دهند از طريق پياده‌سازي نظام ارجاع به اين موفقيت دست يافته‌اند.

وي افزود: اكنون آمريكا بيشترين سرانه درمان را در دنيا دارد اما برخي كشورها با سرانه كمتر به علت موفقيت در نظام ارجاع از آمريكا جلوتر هستند.

وي با اشاره به اينكه پايه‌گذاري نظام ارجاع و بهداشت خانواده در كشور به درستي انجام نشد، افزود: هم‌اكنون به خاطر مسائل و مشكلاتي كه وجود دارد، اجراي طرح پزشك خانواده فراتر از روستاها ميسر نيست و امكان پياده سازي آن در شهرها وجود ندارد.

دكتر قاضي‌زاده به رويكرد بسته بيمه‌ها در طرح ارجاع اشاره كرد و گفت: طي سالهاي گذشته خدمات بيمه‌اي به طور مثال در بخش تحت پوشش گرفتن داروها در قالب طرح پزشك خانواده براي روستائيان هر سال كمتر شده است.

اين نماينده مجلس در خصوص كاهش ‪ ۲۰‬درصدي حقوق پزشكان خانواده در روستاها گفت: اين اقدام با هدف بيمه كردن پزشكان صورت گرفته كه تا پيش از اين وجود نداشت.

دكتر قاضي‌زاده با بيان اينكه كشور ما در حوزه سلامت توليت چند پاره دارد، افزود: در حوزه سلامت يكي تصميم‌گيري مي‌كند، تامين منابع در دست ديگري است و دستگاه سوم مسووليت اجرا را بر عهده دارد و عدم يكپارچكي و اختلافات مربوطه،ارائه خدمات درماني را با چالشهاي مختلفي مواجه ساخته است.

وي توليت يكپارچه را از راهكارهاي ارتقاي سيستم بهداشتي ودرماني كشور دانست و گفت: تشكيل وزارت رفاه با كمي بي‌دقتي در مجلس ششم صورت گرفت در حاليكه با ايجاد اين نهاد و عملكرد موازي آن، بر چالشهاي بهداشت و درمان افزوده شد.

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سووالي كه چرا سلامت اولويت دولتمردان نيست، افزود: كشور ما يك كشور جوان است و فراهم كردن نيازهاي جوانان اعم از شغل، مسكن و ازدواج، منابع را مي‌بلعد و بهداشت و درمان اولويت قرار نمي‌گيرد.ك/‪۳‬
 شنبه 23 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن