واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جشنواره تئاتر مهرورزان در نيشابور برگزار مي شود
مشهد - خبرگزاري مهر: مدير كل ارشاد خراسان رضوي با برگزاري جشنواره تئاتر مهرورزان در نيشابور موافقت كرد.
به گزارش خبرنگار مهر در نيشابور سيد جواد جعفري صبح امروز در اختتاميه هجدهمين جشنواره تئاتر استان در فرهنگسراي سيمرغ نيشابور افزود: شهرستان نيشابور متمدن، فرهنگ مدار و هنر پرور است و قطعا بايد محور فعاليتهاي سنگين فرهنگي و هنري استان و كشور باشد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد در جشنواره ها اولين كانديدا نيشابور باشد، مبلغ يكصد ميليون ريال جهت شكوفايي هنر تاتر نيشابور براي سال آينده اختصاص داد.
نماينده مردم نيشابور در خانه ملت و عضو كميسيون فرهنگي مجلس نيز گفت : فرهنگ مجموعه اي از باورها و سنت هاي يك ملت است و نقش هنر يك نقش متعالي و باعث ماندگاري فرهنگ است.
حجت الاسلام دكتر سيد علي حسيني افزود : تاريخ تمدن هاي بزرگ بر اساس هنر است و يكي از آنها هنر تاتراست.
وي خاطر نشان كرد: هنر نمايش با هنر خطابه دو ويژگي مشترك دارند اول اينكه بايد در هر دو علاقه وافر باشد، دوم ميل به كمال گرايي است كه براي هنرمند تئاتر و خطيب دو اصل اساسي است.
وي با اشاره به اينكه نيشابور استعدادهاي زيادي را در دل خود جاي داده است، افزود : اين ابر شهر بايد به گالري فرهنگي
تبديل شود.
در ابتداي مراسم، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي نيشابور گفت: اين اداره در سال 87 چندين برنامه و همايش درسطح استاني و كشوري را به اجرا در آمده است .
محمد مهدي مژدي همايش هاي روزملي عطار ، روزملي خيام ، سالروز ورود امام رضا (ع) به نيشابور مراسم دهه كرامت و سه جشنواره ملي الو، ريواس، سيب زميني غذاي آينده را از فعاليت هاي اداره مطبوعش برشمرد.
وي خاطرنشان كرد: هنرتئاتر در ذات بشر نهاده شده است و بشر توانسته است هر چه بيشتر به اين مهم كه همنفسي بازيگر و تماشگر را داراست خود را نزديك و نزديكتر كند.
دبير جشنواره و رئيس انجمن هنرهاي نمايشي استان نيز گفت : 89 متن نمايش به دبير خانه جشنواره ارسال شد و در مرحله بعد 46 نمايش در سطح استان مورد بازبيني قرار گرفت .
محمد مهدي خاتمي افزود : در نهايت 13 كار صحنه اي و پنج كار خياباني براي جشنواره انتخاب و راهي عرصه نمايش شدند.
حميد كريمي پيشكسوت تئاتر نيشابور و عضو هيئت مديره انجمن نمايش نيشابور با انتقاد از عملكرد دو رئيس سابق اداره ارشاد نيشابور گفت: جشنواره تئاتر مهرورزان نيشابور را با 10 سال زحمت شروع كرديم و به مرحله بالندگي و شكوفايي رسانيدم و به علت عدم كفايت رئيس ارشاد وقت نيشابور تعطيل شد .
وي گفت: از مدير كل ارشاد خراسان خواستاريم مجوز فعاليت مجدد اين جشنواره را صادر نمايد تا تاتر نيشابور به رشد و بالندگي سابق خود دست يابد.
در ادامه مراسم لوح سپاس جشنواره به حميد كريمي و حسين لطف آبادي هنرمندان پيشكسوت تاتر نيشابور اهدا شد.
در ادامه مراسم به تمامي گروه هاي نمايش لوح سپاس جشنواره اهدا گرديد و برترين ها به شرح ذيل معرفي و مورد تقدير قرار گرفتند.
هيئت داوران در بخش خياباني با توجه به ضرورت ها تعاريف و اصول نمايش خياباني هيچ گزينه اي را به عنوان اثر برگزيده از انتخاب نكرد و تنها از دو بازيگر به نام هاي احمد طاهونچي و حميد اقبال تقدير به عمل آمد.
مقامهاي اول در بخش طراحي بروشور به ساره ارباب معروف براي خرمگس از مشهد، در بخش طراحي لباس به سيامك قرباني براي تله موش پرنسس از مشهد، در بخش موسيقي به حسن خورسند براي خورشيد مشكي از مشهد تعلق گرفت.
همچنين مقام هاي اول طراحي صحنه به محمد اكبري براي خون چليك از سبزوار، كارگرداني به صورت مشترك به محمد اكبري براي خون چليك سبزوار و بگذار در حوالي خيالت پرسه بزنم از مشهد اهدا شد .
فرزانه سلحشور براي خرمگس ازمشهد و حامد وكيلي براي اكتشافات از رشتخوار به عنوان نفرات اول بازيگران زن و مرد معرفي شدند.
هيئت داوران براي بخش متن هيچ اثري را واجد دريافت رتبه ندانست.
لوح سپاس و دو سكه بهار آزادي از سوي بنياد شهيد و امور ايثارگران استان به خون چليك از سبزوار به خاطر توجه اين نمايش به فرهنگ دفاع مقدس اهدا شد.
همچنين دبير خانه جشنواره از عليرضا روان دل به علت حضور در جشنواره در روز سوم فوت پدرش تقدير ويژه كرد.
شنبه 23 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]