تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816461220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انسولين آنالوگ وارد ليست دارويي بيماران ديابتي مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: انسولين آنالوگ وارد ليست دارويي بيماران ديابتي مي‌شود
اگر بتوانيم بيماران ديابتي را خوب و مؤثر درمان كنيم، به ظاهر هزينه‌اش زياد مي‌شود، اما هزينه‌هاي عوارض ناشي از ديابت مثل قطع پا، عمل قلب و كليه كم خواهد شد.
خبر مطالعه علمي موفقيت آميز براي بررسي ايمني و مؤثر بودن يك نوع انسولين آنالوگ روز پنجشنبه در همايش بررسي نتايج طرح ارتقاي ديابت 2 اعلام شد.
دكتر عليرضا استقامتي، عضو هيأت‌مديره انجمن غدد درون ريز و متابوليسم در تشريح روند اين مطالعه گفت: در اين مطالعه از يك نوع انسولين آنالوگ به جاي انسولين‌هاي انساني، روي 478 بيمار ديابتي نوع 2 استفاده شد.
دكتر استقامتي با بيان اينكه اين براي نخستين بار است كه يك دارو قبل از ورودش به كشور، روي اين تعداد بيمار مورد ارزيابي و آزمايش قرار مي‌گيرد، به انجام اين مطالعه در كشورهاي ديگر دنيا اشاره كرد و افزود: ايران تنها كشوري است كه در مطالعه ياد شده، انسولين‌هاي آنالوگ، ابزار كنترل قند، نوار كنترل قند، آموزش و همچنين ويزيت پزشكان را به‌صورت رايگان در اختيار بيماران تحت بررسي قرار داده است.
البته لازم به ذكر است كه مطالعه علمي براي بررسي يك نوع انسولين آنالوگ در 5 شهر تهران، يزد، مشهد، اصفهان و تبريز تحت نظر 47 پزشك متخصص انجام شده است.
اين انسولين تحت‌عنوان انسولين «SPART» است كه چون از مخلوطي از دو نوع انسولين به‌دست آمده، به آن «نووميكس» هم مي‌گويند.
دكتر استقامتي خاطرنشان كرد: نتايج به دست آمده در اين مطالعه نشان مي‌دهد كه سطح متوسط هموگلوبين در بيماران مورد مطالعه در آغاز طرح 6/8 درصد بوده كه بسيار فراتر از حد استاندارد كه 7 درصد است، بود.
عضو هيأت‌مديره انجمن غدد درون ريز و متابوليسم با بيان اينكه در پايان دوره 6 ماهه مطالعه ياد شده، ميزان هموگلوبين بيماران به حد 4/7 درصد تنزل يافت، اينطور توضيح داد: همچنين ميزان قند خون ناشتا يا همان FBG از 193 ميلي گرم به‌ازاي دسي ليتر به 139 ميلي‌گرم به‌ازاي دسي ليتر كاهش پيدا كرد كه اين ميزان كمتر از حداكثر قابل‌قبول است.
آنالوگ به فيزيولوژي بدن نزديك‌تر است!
عضو هيأت‌مديره انجمن غدد درون ريز و متابوليسم با اشاره به اينكه انسولين‌هاي آنالوگ از نظر ساختار شيميايي با انسولين‌هاي انساني موجود متفاوت است، افزود:‌ اين انسولين‌ها چون دستكاري شده‌اند به فيزيولوژي بدن نزديك‌ترند.
با اين حال سؤال ديگري كه در رابطه با اين نوع انسولين مطرح مي‌شود، اين است كه كدام دسته از ديابتي‌ها به انسولين آنالوگ نياز دارند؟
دكتر استقامتي در پاسخ به اين سؤال و با بيان اينكه تعدادي از بيماران مبتلا به ديابت به انسولين‌هاي آنالوگ نياز دارند، اظهار داشت: تنظيم و آموزش انسولين‌هاي آنالوگ بسيار ساده است و براي آن دسته از مبتلاياني كه كم سواد بوده يا از تزريق وحشت دارند بسيار مناسب است.
علاوه بر اين، اين داروي جديد برخلاف انسولين انساني همراه با غذا و حتي قبل از غذا هم قابل استفاده است و با طراحي قلم تزريقي آن تقريبا بدون درد است و استفاده از آن بسيار آسان و در همه‌جا ممكن است.
انسولين آنالوگ بايد بيمه شود
«پزشكان متخصص غدد و همچنين اعضاي انجمن غدد از بيمه‌ها انتظار دارند تا با توجه به افزايش ابتلاي به ديابت در كشور و همچنين گستردگي عوارض ناشي از آن اين نوع انسولين‌ها را تحت پوشش قرار دهند.»
دكتر استقامتي در ادامه نسبت به پوشش بيمه‌اي انسولين‌هاي آنالوگ در كشور تاكيد كرد و گفت:‌ در حال حاضر به‌عنوان نمونه قيمت يك نوع قلم انسولين جديد كه 300 واحد انسولين را در خود جاي داده، 170 هزار ريال است. پس اگر يك فرد ديابتي كه به‌طور متوسط به 30 واحد انسولين طي روز نياز دارد، اين قلم فقط براي 10‌روز وي كافي است.
اين عضو هيأت‌مديره انجمن غدد با بيان اينكه بيماري، ثروتمندان را انتخاب نمي‌كند، اظهار داشت: قيمت اين نوع انسولين جديد آنالوگ بايد به ميزاني باشد كه تمام افراد ديابتي - نه فقط مبتلايان به ديابت كه در عين حال ثروتمند هم هستند - از آن استفاده كنند.
وي تصريح كرد: بيمه‌ها با توجه به مشكلات اعتباري‌شان، حداقل نيمي از هزينه انسولين‌هاي آنالوگ را بايد تقبل كنند. اما آيا با آمدن انسولين‌هاي آنالوگ، ‌انسولين‌هاي انساني ديگر مورد استفاده قرار نمي‌گيرند؟
دكتر استقامتي در پاسخ به اين سؤال عنوان كرد: اين طور نيست. انسولين‌هاي انساني، كاركرد‌هاي خود را دارند و استفاده نيز مي‌شوند.
وي با اشاره به اينكه اين موضوع مثل اين است كه بگوييم فقط از خودروهاي ساخت داخل استفاده كنيم، اضافه كرد: در‌حالي‌كه واقعيت امر چيز ديگري است و برخي تمايل دارند تا از خودروهاي خارجي به جاي ايراني استفاده كنند.
به گفته دكتر استقامتي انواع انسولين هم همين گونه است و با آمدن انسولين‌هاي آنالوگ، انسولين‌هاي انساني از مصرف خارج نمي‌شوند بلكه براساس نظر پزشك معالج انتخاب مي‌شوند.
وي توضيح داد:‌ اگر بتوانيم بيماران ديابتي را خوب و مؤثر درمان كنيم، هر چند به ظاهر هزينه‌اش زياد مي‌شود، اما هزينه‌هاي عوارض ناشي از ديابت مثل قطع پا، عمل قلب و كليه كم خواهد شد.
شايان ذكر است كه مطالعه طرح ارتقا در زمينه ديابت نوع 2 با بيش از 58 هزار بيمار و 6 هزار پزشك در 11كشور دنيا از جمله كانادا‌، كره‌جنوبي، چين، هند و روسيه، ايتاليا، ژاپن و يونان انجام شده است.
انسولين خون اكثر كودكان چاق بالا ست
در همايش طرح ارتقاي ديابت 2 يك فوق تخصص غدد درون ريز و متابوليسم كودكان هشدار داد:‌ نتايج يك تحقيق در دانشگاه علوم پزشكي ايران نشان مي‌دهد كه انسولين خون اكثر كودكان مبتلا به چاقي بالاست.
دكتر مريم رزاقي‌آذر اظهار داشت: براساس نتايج اين تحقيق كه روي حدود 400 كودك بين 4 تا 18 سال انجام شده، به‌رغم قند خون طبيعي، انسولين خون آنها بالا بوده كه اين مسئله نشان‌دهنده مقاومت به انسولين در اين كودكان است.
دكتر رزاقي‌آذر با اشاره به اينكه مقاومت به انسولين در كودكان مبتلا به چاقي اعلام خطري براي احتمال به ابتلاي آنان به ديابت نوع 2 در بزرگسالي آنان‌ محسوب مي‌شود، گفت: مقاومت به انسولين باعث مي‌شود كه سلول‌هاي بتا (Beta) مجبور شوند انسولين بيشتري ترشح كنند در حالي‌كه اين سلول‌ها پس از مدتي، از ترشح زياد انسولين خسته شده و در نتيجه در ترشح انسولين كافي شكست مي‌خورند.
وي ادامه داد: در نتيجه شكست سلول‌هاي بتا از ترشح انسولين كافي، مقدار انسولين براي تنظيم قند خون، ناكافي شده و قند خون بالا مي‌رود.
 جمعه 22 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن