تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا را خالصانه ياد كنيد تا بهترين زندگى را داشته باشيد و با آن راه نجات و رستگارى را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865853215




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مقامات اسرائيلى خواستار حمله به غزه شدندانتقاد شديد‌اللحن شوراى‌ حقوق‌بشر از اسرائيل


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: مقامات اسرائيلى خواستار حمله به غزه شدندانتقاد شديد‌اللحن شوراى‌ حقوق‌بشر از اسرائيل
تظاهرات مردمى‌ضدصهيونيستى در حمايت از مردم غزه فردا در سراسر كشور برگزار مى‌شود. شوراى هماهنگى تبليغات اسلامى‌و ستاد مركزى قدس و انتفاضه با صدور اطلاعيه‌اى اعلام كرد: فردا همزمان با برپايى نماز پرصلابت جمعه، تظاهرات مردمى‌و گسترده ضدصهيونيستى مى‌خروشد و فريادهاى عدالتخواهى و آزادى خود را به گوش جهانيان مى‌رساند و در حمايت از مردم مظلوم غزه قهرمان و الخليل مبارز، بر اين همه ظلم و جور مظهر دولت ترور و خشونت، رژيم اشغالگر قدس، مى‌شورد و پيام رساى آزادى و حقوق بشر را بار ديگر همپاى ساير ملل آزاده و مسلمان منطقه و جهان در گوش جهان فرياد مى‌زند. امروز، غزه پس از پشت سر گذاشتن روزهاى سخت محاصره شديد نظامى‌و اقتصادى در سكوت سرد و مبهم جهانى همچنان در آتش ظلم و جنايت رژيم غاصب اسرائيل مى‌سوزد ولى پابرجا و استوار ايستاده و آماده جانفشانى و حمايت از دستاوردهاى بزرگ مقاومت اسلامى‌خويش است. اما امروز، اى مسلمان! مرا و ترا چه مى‌شود؟ مگر نظاره‌گر كين دشمنان قسم خورده اسلام نيستيم؟ پس فرياد حق‌طلبى و نداى حقيقت‌جويى برآورده و در تظاهرات مردمى‌و پرشور فردا از ساعت 10:30 صبح با تجمع در ميادين انقلاب، فلسطين، وليعصر و حركت به سمت ميعادگاه نماز جمعه تهران و همزمان در سراسر كشور در ميعادگاه‌هاى نماز جمعه حضور گسترده پيدا كنيد.

شوراى حقوق بشر سازمان ملل اتخاذ 100 گام از جمله پايان دادن به تحريم نوار غزه و ‌آزادى اسيران عربى دربند را از سوى اسرائيل خواستار شد. به گزارش خبرگزارى ايسنا، شوراى حقوق بشر وابسته به سازمان ملل، با عضويت 47 كشور طى نشست دو روزه خود ليستى شامل 100 توصيه كه بايد از سوى اسرائيل اجرا شود را بررسى و ارائه نمود. براساس اين نشست كه همزمان با روز جهانى حقوق بشر برگزار شد، 100 توصيه به اسرائيل شد كه از پايان دادن به تحريم نوار غزه آغاز و به آزادى تمام اسيران خاتمه يافت. سايت اينترنتى فلسطين اليوم گزارش داد: در اين نشست عنوان شده كه كودكان آفريقايى به رغم 60 سال از صدور اعلاميه جهانى حقوق بشر، هنوز بر اثر فقر، گرسنگى و بيمارى مى‌ميرند، هنوز در زندان گوانتانامو وحشيانه‌ترين شكنجه‌ها صورت مى‌گيرد و كودكان و زنان و افراد مسن در نوار غزه تحت تحريم ظالمانه قرار دارند و بدون برق، غذا و دارو زندگى‌شان را سپرى مى‌كنند. در اين نشست عنوان شد: جديدترين نقض حقوق بشر در شهر الخليل فلسطين رخ داده است، چرا كه حدود صدها شهرك‌نشين زندگى 200 هزار فلسطينى را در اين شهر به كابوس غير قابل تحمل تبديل كرده‌اند و اگر حملات اين شهرك‌نشينان به دارايى‌هاى فلسطينى‌ها را نيز به آن اضافه كنيم، مى‌بينيم كه اين تجاوزات يكى از وحشيانه‌ترين جنايت‌ها عليه حقوق بشر است. همچنين عنوان شد: اسرائيل امروز يك ميليون و نيم فلسطينى را در زندانى موسوم به نوار غزه گرفتار كرده است. در حالى كه اتحاديه اروپا كه بايد يكى از محافظان حقوق بشر باشد و اسرائيل را مجازات كند، تحكيم روابط خود را با اسرائيل اعلام مى‌كند. آمريكا كه از مسئله حقوق بشر تنها به عنوان عامل فشار بر برخى كشورهاى جهان استفاده مى‌كند، خود نيز دست به وحشيانه‌ترين شكنجه‌ها و نقض حقوق بشر در افغانستان و عراق مى‌زند. اين شكنجه‌ها از ابوغريب آغاز مى‌شود و به زندان گوانتانامو مى‌رسد. شوراى حقوق بشر در گزارشى كه به موافقت تمام اعضاى اين شورا رسيد، از اسرائيل خواست 100 گام را جهت بهبود وضعيت حقوق بشر اتخاذ كند. در اين توصيه‌ها آمده است: اسرائيل بايد در ماه مارس آينده گزارشى را به كميته حقوق بشر ارائه كند و اعلام كند كه آيا اين توصيه‌ها را اجرا كرده يا نه. به‌رغم انتقاد شوراى حقوق بشر سازمان ملل، وزير خارجه اسرائيل عمليات نظامى‌گسترده در نوار غزه را خواستار شد. به گزارش ايسنا، تزيپى ليوني، وزيرخارجه اسرائيل طى سخنرانى كه روز سه‌شنبه در تل‌آويو انجام شد اعلام كرد: جنبش حماس نيازمند آتش بس است و مى‌تواند بر ديگر گروه‌هاى فلسطينى نفوذ داشته باشد. وزير خارجه اسرائيل انجام عمليات نظامى‌گسترده در نوار غزه در واكنش به آنچه كه آن را نقض آتش بس خواند را خواستار شد. ليونى خاطر نشان كرد: اسرائيل هنوز هدف استراتژيك خود را در قبال حماس در نوار غزه تعيين نكرده است و اسرائيل نبايد با دولت حماس در نوار غزه موافقت كند و بايد تا حد امكان عمليات گسترده‌اى را در اين منطقه انجام دهد.

تهديد اسرائيل

در همين حال وزير داخلى اسرائيل ساكنان نوار غزه را تهديد به انجام عمليات نظامى‌گسترده كرد. مى‌ير شتريت، وزير داخلى اسرائيل روز گذشته قبل از رايزنى‌هايى كه قرار است ميان ايهود اولمرت، نخست وزير مستعفى اسرائيل و ايهود باراك، وزير جنگ و تزيپى ليوني، وزير خارجه درخصوص آينده آتش بس در نوار غزه برگزار شود، گفت: بايد در نوار غزه دست به عمليات نظامى‌گسترده بزنيم و روستا‌ها و شهرك‌هاى نزديك به مرزهاى نوار غزه را امن نگه داريم و پناهگاه‌هايى را ايجاد كنيم. سايت اينترنتى فلسطين اليوم گزارش داد كه شتريت گفته است ارتش آماده چنين حمله‌اى است. اين در حالى است كه قرار است ايهود المرت با حضور ليونى و باراك به بررسى آينده آتش‌بس در نوار غزه بپردازد. اين نشست بنا به درخواست ليونى روز گذشته برگزار شد.

انتقاد مصر از اتحاديه اروپا

در تحولى ديگر وزير امور خارجه مصر اظهار كرد: از برنامه‌هاى اتحاديه اروپا براى گسترش روابط با اسرائيل متعجبم. به گزارش ايسنا، احمد ابوالغيظ وزير امور خارجه مصر، اظهار كرد: مصر از برنامه‌هاى اتحاديه اروپا كه تصميم دارد روابطش را با اسرائيل گسترش دهد، در حيرت است. ابوالغيظ اظهار كرد: جاى تعجب است كه اين اتحاديه با وجود نبود پيشرفت در روند صلح خاورميانه تصميم دارد روابطش را با اسرائيل گسترش دهد. به گزارش خبرگزارى نووستي، وزراى امور خارجه اتحاديه اروپا در بروكسل بر سر افزايش روابط دو جانبه با اسرائيل تا بالاترين سطح تصميم‌گيرى كردند.

شروط عباس براى اسرائيل

در تحولى ديگر رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين ضمن تاكيد بر مسئله اسيران فلسطينى اعلام كرد كه هيچ صلحى بدون آزادى اسيران فلسطينى در بند زندان‌هاى اشغالگر برقرار نخواهد شد. به گزارش ايسنا، محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين در سخنرانى خود به مناسبت عيد قربان كه در مكه ايراد كرد، گفت: در حال حاضر بيش از 11 هزار اسير فلسطينى در بند زندان‌هاى اسرائيل هستند و ما مى‌خواهيم كه تمام آنها آزاد شوند، اگر تمام اين اسيران آزاد نشوند هيچ صلحى با اسرائيل برقرار نخواهد شد. پايگاه اينترنتى المحيط در گزارش خود اعلام كرد: رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين بار ديگر تجاوزات و جنايت‌هاى شهرك‌نشينان در كرانه باخترى را محكوم كرد. وى گفت: جهان بايد به اين وقايع توجه كند و آن را محكوم نمايد. محمود عباس همچنين از دولت اسرائيل خواست دست از اين تجاوزات بردارد چرا كه مى‌تواند به راحتى شهرك‌نشينان را وادار به توقف حملات‌شان كند و ارتش و دولت اسرائيل مسئول اين وضع هستند.
 چهارشنبه 20 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن