تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829222717




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسجد جمكران در آئينه وبلاگ «ظهور»


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مسجد جمكران در آئينه وبلاگ «ظهور»
گروه وبلاگ و IT: بلاگر «ظهور» كه از سرويس‌دهنده بلاگفا استفاده مي‌كند، در يكي از جديدترين پست‌هاي‌ خود موضوع «مسجد جمكران» را بررسي كرده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، بلاگر «ظهور» در اين‌باره مي‌نويسد: «اين روزها هر عاشق و شيفته امام عصر(ع) هرگاه دلتنگ فراق امام و دلدار خود شود، اولين جايي كه براي عرض حال و ارادت به آن حضرت در ذهن او نقش مي‌بندد مسجد مقدس جمكران است. هرچند عمر اين مسجد بالغ بر 1056 سال است اما تا پيش از سال 1348 شمسي رونق اندكي داشت و تنها جمعي از خواص به فراخور ايام به اين مكان مقدس مشرف مي‌شدند. در سال‌هاي اخير مطابق آمار، همه ساله، بيش از دوازده ميليون عاشق دل‌باخته، از سرتاسر ميهن اسلامي و جهان، در اين پايگاه معنوي، گرد آمده و به آستان مقدس امام عصر(عج) متوسل مي‌شوند.»

«مسجد مقدس جمكران، روز هفدهم رمضان 373 قمري به فرمان حضرت بقيه‌الله(عج)، در كنار روستاي جمكران تأسيس شد. تاريخچه آن در بسياري از كتاب‌هاي شيعي آمده و اولين بار شيخ صدوق(ره) كه معاصر با حسن‌بن‌مثله جمكراني بوده ماجراي تاسيس آن را به دستور و نقشه امام عصر(ع) در كتاب‌«مونس الحزين» خويش نقل كرده است. در پايان ماجرا و به نقل از امام زمان(ع) شيخ صدوق مي‌نويسد: هر كس، اين دو نماز را بخواند، گويي در خانه كعبه آن را خوانده است.»

وي مي‌افزايد: «تا مدت‌ها، بسياري از اهالي قم و آشنايان حسن‌بن‌مثله حتي به وسيله تبرك جستن از زنجيري كه حدود مسجد را مشخص كرده بود شفا مي‌يافتند. امروزه بسياري از شيعيان در سراسر ايران و در موارد متعددي از ساير نقاط جهان با اديان و مذاهب مختلف براي حل مشكلات و شفاي بيماري‌هاي شفانايافتني خود به اين مكان مقدس آمده و با كوله باري آكنده از مهر و محبت و رأفت امام مهرباني‌ها به ديار خويش بازمي‌گردند.»

نويسنده مي‌نويسد: «مطابق نقل خلاصه «البلدان» از كتاب «مونس الحزين»، اميرمؤمنان(ع) درباره مسجد جمكران خطاب به حذيفه فرمود: اي پسر يماني! قائم‌آل‌محمد(عج) در اول ظهور، از شهري كه آن را قم گويند و مردم را دعوت به حق مي‏كند، خروج مي‌كند. همه خلايق از شرق و غرب، به آن شهر روي آورند و اسلام، تازه شود. اي پسر يماني! اين زمين، مقدس است، از همه لوث‏ها، پاك است.»

وي در ادامه به سخن آيت‌الله بهجت درباره مسجد جمكران اشاره مي‌كند، كه در اين‌باره مي‌گويد: «خود اين مسجد افراد را راهنمايي مي‌كند، كساني كه آنجا (مسجد جمكران) مي‌روند، مسجد خودش آنها را راهنمايي مي‌كند. همه مطالب مربوط به مسجد را بزرگان گفته‌اند يا در كتاب‌هاي خود نوشته‌اند. ولي حرف من اين است كه ما معتقديم اين مشاهد مباركه و مساجدي نظير مسجد جمكران مستغني از معرفي هستند، ما بر اين اعتقاد هستيم. اگر كسي بگويد رفتيم و چيزي در آنجا نديديم، به حسب ظاهر بايد گفت از روي اعتقاد صحيح نرفته است يا براي امتحان رفته يا همين‌طوري رفته است. به هر حال بهترين معرف اين اماكن خود آنها هستند.»

براي مشاهده ادامه مطلب اينجا را كليك كنيد!
 چهارشنبه 20 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن