تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816435608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شعرخواني جاسبي در يك همايش خودجوش دانشجويي


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: شعرخواني جاسبي در يك همايش خودجوش دانشجويي
اولين جشنواره تقدير از برترين‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي با حضور برخي از مسوولان و شخصيت‌ها از جمله هاشمي رفسنجاني، مهدي كروبي، كامران دانشجو، عبدالله جاسبي و تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
اولين جشنواره تقدير از برترين‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي با حضور برخي از مسوولان و شخصيت‌ها از جمله هاشمي رفسنجاني، مهدي كروبي، كامران دانشجو، عبدالله جاسبي و تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
به گزارش ايسنا، عبدالله جاسبي رييس دانشگاه آزاد اسلامي در اين نشست ـ كه عنوان شد به صورت خودجوش توسط دانشجويان دانشگاه آزاد برگزار شده است ـ سخنراني خود را با اين شعر حافظ كه مي‌گويد "معاشران گره ز لطف يار باز كنيد شبي خوش است بدين قصه‌اش دراز كنيد" آغاز كرد و گفت: سپاس و حمد بيكران خداي را كه فرصت نهاد تا حلاوت تجربه را در ظرف زمان و مكان محدود خويش بچشيم و اين فرصت غنيمت مي‌دانيم تا ميان گذشته و آينده پلي بسازيم و شيريني يادآوري خاطرات گذشته را به شوق خلق تصويري از روياي آينده فراهم كنيم.
وي افزود: در هنگامه‌ انقلابي‌گري كه به تدبير پير فرزانه كشتي اين سرزمين راه ساحل صلاح مي‌پيمود به جهل افراطيون گاه شعور مغلوب شور مي‌شد تا نهال نوپاي دانش‌اندوزي در كشور تهديد شده و سخن از پايان راهي بود كه سال‌ها پيش از آن به همت اميركبير ايران آغاز شده و افتتاح دارالفنون سرآغاز آن محسوب مي‌شد كه به همت آن پير فرزانه و بلندنظري امام عزيز و همه خردمنداني كه راز ماندگاري نهضت را زدودن جهل و توسعه‌ معرفت مي‌دانستند سرمنشا مبارك و ميموني شد كه حاصل آن دسترسي به دانش و فناوري است.
وي در ادامه با بيان اين‌كه " گرچه به قصور بسياري اين بناي عظيم را با نام‌هايي پيوند مي‌زنند و آن را محصول قمار خلدي اينجانب مي‌دانند" گفت: ليكن ظهور و بقاي اين بناي عظيم علم و معرفت بر وحدت وجود نام‌هاي بي‌شماري استوار گرديده كه فراتر از جان خويش و فراتر از همه نقش قدسي آن عزيز سفر كرده و جانشيني خردمند وي ميمنت و مباركي به ارمغان آورد.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي ادامه داد: نام اعضاي هيات موسس امناي اين دانشگاه و مديران سخت‌كوش آن براي هميشه در تاريخ پرافتخار اين دانشگاه ثبت خواهد شد و جاودان خواهد ماند و بي‌ترديد آيندگان نام آن‌ها را بر لوح زرين فهرست خدمتگزاران صديق اين كشور حك خواهند كرد.
وي در ادامه با يادآوري بيت ديگري از شعر حافظ كه مي‌گويد "بي‌مزد بود و منت هر خدمتي كه كردم يا رب مباد كس را مخدوم بي‌عنايت" گفت: بي‌ترديد بسياري از ستاره‌هايي كه اينك به خاموشي گراييده‌اند نور وجودشان در اين سرزمين به يادگار مانده و ياد انصار شكرريز آن هنگام كه دعوت پروردگار را لبيك مي‌گفت در خاطره‌ها جاودان خواهد ماند و اينچنين است نام‌هايي چون رفيعي، آرمين، رفيعيان و ديگران.
وي دانشگاه آزاد را مجموعه‌اي توصيف كرد كه " روزگاري طعنه‌ رقيب را در پي داشت و از دل مدرسه و مسجد بي‌تكلف كار خويش را آغاز كرد و امروز تعابيري همچون بزرگ‌ترين دانشگاه خاورميانه، بزرگ‌ترين شبكه‌ آموزش عالي و امور توسعه‌ جهاني و بزرگ‌ترين دانشگاه خصوصي جهان بخشي از فهرست توصيفات اين مجموعه به حساب مي‌آيد."
جاسبي همچنين با اشاره به ارقامي كه تا رسيدن به چشم‌انداز بيست ساله در نظر گرفته شده است، گفت: امروز يك ميليون و 400 هزار دانشجو داريم كه در افق 1404 به دو و نيم ميليون افزايش خواهد يافت. همچنين 27 هزار هيات علمي داريم كه تا آن سال به 109 هزار افزايش پيدا خواهد كرد و نسبت دانشجو به هيات علمي از 57 به 23 ارتقاء مي‌يابد و مقالات علمي از شش هزار به 197 هزار كتاب‌هاي تاليفي از 850 به 25 هزار، كتاب‌هاي ترجمه شده از 170 به 20 هزار، مجلات علمي از 150 به 540، طرح‌هاي تحقيقاتي از شش هزار به 80 هزار، كتاب‌هاي موجود در كتابخانه‌ها از 10 ميليون 25 ميليون، مجلات موجود در كتابخانه‌هاي دانشگاه از 37 هزار به 200 هزار، تعداد مراكز تحقيقاتي از 60 به 150، مراكز رشد فناوري از 10 به 100، پارك‌هاي فناوري از يك به هفت، اختراعات از 496 به پنج هزار و 334 و پتنت‌ها از دو به 51 ارتقاء خواهد يافت.
جاسبي خاطرنشان كرد: امروز به جايي رسيديم كه ديگران را در علم‌آموزي و خلق معرفت به چالش كشيده‌ايم و كوتاه‌زماني دور نخواهد بود كه رقيبان تنها به حسرت ديدار غبار برخاسته از تاخت‌مان در مسير فتح قله‌هاي علوم و فناوري دل خوش خواهند كرد و نظامي گسترده شد كه توسعه، امنيت و اقتصاد پويا را براي اين سرزمين مقدس به ارمغان آورد. البته اين آغاز راه است و اين كشتي گريخته از طوفان بي‌مهري غرض‌ورزان و سنگ بي‌غرض جاهلان جغرافياي نويني را براي درنورديدن در ذهن تصوير مي‌كند.
وي گفت: افسوس كه گاه انصاف را به قربانگاه مي‌برند تا بر آهوي آزاد بند نهند و به سر منزل مقصود برسند اما اين نيرنگ به كار نيفتد. امروز عزيزاني كه سنگ كينه و بلاهت بر آستان اين بناي معرفت مي‌كوبند و انصاف را در قربانگاه خواست خود هزينه مي‌كنند بايد نيك بدانند كه همه آن‌چه فراهم آمده متعلق به اين كهن بوم و بر است و خادمان اين درگاه عشق را ديناري به يادگار نيست و اگر فريادي هست و دعوايي بر سر استيفاي حقوق مردماني است كه خسته از تاراجند و دل به اميد زنده داشتند.
وي تاكيد كرد: برادران! نه جاسبي آن اندازه بزرگ است كه مريد بر دانشگاه باشد و خميرمايه‌ نقد نامشفقانه شما و نه دانشگاه قائم به حضور فرد است؛ لذا در هنگام خروشيدن و شيشه انصاف شكستن صداي شكستن دل‌هاي پدران و مادراني را نظاره كنيد كه از آينده فرزندان خود بيمناك مي‌شوند و مي‌هراسند كه در پس اين كينه‌ورزي آن‌چه به قربانگاه برود فرزندان عزيزشان باشد. از اين خيال خام عبور كنيد تا من زنده‌ام دست‌يازيدن به اين سرمايه‌ي اجتماعي به قصد بهره‌گيري سياسي محال است و اگر قصد تجارت داشتيم 30 سال عمر خويش را مصروف نمي‌كرديم تا بسي رنج‌ها خريدار شويم و يقين بدانيد كه پس از من نيز چنين خواهد شد و اينك به لطف پروردگار قامت اين بنا فراتر از آن است كه به چنگ درآيد. گمان نبريد اين واژگان را براي خويش مي‌گويم كه هجمه‌ها و زشتي‌ها را در يك كلام مي‌توان خلاصه كرد و آن اين‌كه ما رايت الا جميل و كساني كه قصد داشتند اين سرمايه عظيم اجتماعي را مصادره كنند از اين‌رو است كه مرز ميان دوست و دشمن خط‌بندي مي‌كنند.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي ادامه داد: در سال‌ها كوشيده‌ايم ننگ بهره‌گيري سياسي قدرت‌مدار را از دامن دانشگاه بزداييم و بر سفره‌ هيچ حزب و گروهي معامله نكرده‌ايم و نخواهيم كرد و گاه در برابر اين هجمه‌هاي نامشفقانه روزگار به تعجب ياد مي‌كنم روزگار مكر، روزگار ادعاهاي عجيب و گويا باور نمي‌دارند روز داوري كين همه قلب و دغل در كار داور مي‌كنند.
وي در پايان به نمايندگي از خانواده بزرگ دانشگاه اسلامي از رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تقدير كرد و گفت: از شما سپاسگذارم كه اينجانب مشرف به تلاش‌هاي جنابعالي هستم و به همت و تدبير آبياري اين نهال را به لطف خويش قبول نموديد و در عبور از بحران و رشد و بالندگي آن از آن محافظت نموديد و هزاران انسان دانش‌آموخته محصول اين تلاش‌هاست. خدا را شكر مي‌كنم كه فرصت داد اين روزها را تجربه كنم و سلام دارم به حضرت مهدي(عج) و همه‌ اعضاي اين خانواده بزرگ.
سپس دكتر موسي‌خاني رييس دانشگاه آزاد قزوين پيرامون پيشرفت‌هاي دانشگاه آزاد و نقش آن در توسعه‌ علمي كشور سخنراني كرد و در ادامه از برترين‌هاي دانشگاه آزاد سراسر كشور در رشته‌هاي مختلف علمي و ورزشي تقدير شد كه از جمله مي‌توان به هادي ساعي در رشته‌ تكواندو، مراد محمدي در رشته كشتي، علي صانعي آراني در رشته‌ فوتسال، شهناز ميرحيدري در رشته‌ كاراته، منصور زادور در رشته‌ واليبال در زمينه‌هاي ورزشي و فرشاد نادري‌نيا، مهدي صلاحي، افشار ميرزايي، شاهين گمانچي، حسن عموزاده خليلي، جواد فلاح، متين رسول‌نژاد، مهرناز گلچين‌فر، مصطفي شرفي، ارغوان صمديان در رشته‌هاي پژوهشي، علمي، ثبت اختراعات، مقاله‌هاي برتر علمي، تحقيقاتي جشنواره خوارزمي و جشنواره رباتيك ايران و كشورهاي اروپايي اشاره كرد.
در اين نشست هنرمنداني همچون جهانگير الماسي، محسن افشاني و مير جلال‌الدين كزازي حضور داشتند كه حضار با تشويق‌شان از آن‌ها تقدير كردند.
 يکشنبه 17 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن