واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: نام و میزان محکومیت بیش از ۱۰ مفسد بزرگ اقتصادی
مجتمع قضایی امور اقتصادی اعلام کرد: نام و میزان محکومیت بیش از ۱۰ مفسد بزرگ اقتصادی
مجتمع امور اقتصادی در تازهترین آرای خود در مورد پروندههای اقتصادی نام و میزان محکومیت تعدادی از مفسدان بزرگ اقتصادی کشور را اعلام کرد که طی آن متهمان علاوه بر رد مال به سیستم بانکی و سازمانها به پرداخت جریمههای میلیاردی و حبس محکوم شدهاند.
به گزارش ایسنا، در یکی از این پروندهها شعبه ۶۹ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستقر در مجتمع قضایی امور اقتصادی حکم قطعی چهار متهم یک پرونده اقتصادی را صادر کرد.
با اعلام شکایت بانک توسعه تعاون علیه متهمان، پرونده در دستور کار مجتمع قضایی امور اقتصادی قرار گرفت. پس از صدور کیفرخواست از ناحیه دادسرای امور اقتصادی همچنین صدور رأی در شعبه ۱۱۹۱ دادگاه عمومی جزایی پرونده موصوف در شعبه ۶۹ دادگاه تجدیدنظر رسیدگی شد. براساس رأی صادره از این شعبه؛ چهار متهم این پرونده آقایان وخانمها ۱- حجت الله خواجه زاده فرزند عبدالله ۲- پوریا خواجه زاده فرزند حجت الله ۳- پروانه امتی فرزند شکرالله ۴- منا خواجه زاده فرزند حجت الله از حیث اتهام مشارکت در تحصیل مال نامشروع مشترکاً به رد مبلغ هشت میلیارد و ششصد و بیست و دو میلیون ریال درحق بانک توسعه تعاون و همچنین هرکدام به پرداخت مبلغ هفده میلیارد و دویست و چهل و چهار میلیون ریال جزای نقدی درحق صندوق دولت محکوم شدند.
مجتمع امور اقتصادی اعلام کرد که این رأی باتوجه به قطعی بودن در اجرای مقررات تبصره ۳ ماده ۱۸۸ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب سال ۱۳۷۸ اعلام شد. تأیید محکومیت «مهرداد صفری» در دیوان عالی
همچنین شعبه هفتاد دادگاه تجدیدنظر مستقر در مجتمع قضایی امور اقتصادی با موافقت دیوانعالی کشور به اعاده دادرسی، رسیدگی به پرونده یک محکوم علیه را در دستور کار خود قرار داد.
شعبه هفتاد دادگاه تجدیدنظر به رغم موافقت دیوان عالی کشور با اعاده دادرسی در پرونده مهرداد صفری فرزند غلامعلی که سابقاً به اتهام تحصیل مال نامشروع در شعبه ۶۹ دادگاه تجدیدنظر منتهی به صدور رأی قطعی، تحمل یازده ماه حبس ومجموعا پرداخت مبلغ یک هزار و پانصد و سی و چهار میلیارد و یکصد و هفتاد و هفت میلیون و نهصد و پنج هزار و صد و شصت و چهار ریال به بانکهای ملت، سپه، ملی، کشاورزی، صادرات و رفاه کارگران محکوم شده بود را، کاملاً براساس قانون دانسته و رای قبلی را عیناً تأیید کرد. محکومیت ۱۵ سال حبس برای دو متهم اقتصادی دو متهم یک پرونده فساد اقتصادی در مجتمع قضایی امور اقتصادی جمعا به تحمل پانزده سال حبس محکوم شدند.
شعبه ۱۱۹۳ دادگاه عمومی جزایی مجتمع قضایی امور اقتصادی به کیفرخواست دادسرای امور اقتصادی با موضوع شکایت معاونت قضایی اداره کل تصفیه و سرپرست اداره تصفیه امور ورشکستگی تهران، شرکت سهامی ایران دارو ، شرکت سرمایه گذاری البرز و شرکت سهامی تولی پرس رسیدگی کرد.
شعبه مذکور دو متهم پرونده موصوف به نامهای «س.ن.ص»، «س.ح.ط» به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول و مشارکت در آن مجموعاً متهم ردیف اول و دوم را به تحمل پانزده سال حبس و متهم ردیف دوم را از باب تتمیم مجازات به مدت پنج سال از شغل سردفتری محروم و محکوم کرد.
مجتمع امور اقتصادی اعلام کرد که در اجرای مقررات ماده ۱۸۸ قانون آیین دادرسی کیفری پس از صدور رأی قطعی مشخصات کامل متهمین به نحو مقتضی اعلام خواهد شد. محکومیت یک گلدکوئیستی به ۱۹ سال حبس
شعبه ۶۹ دادگاه تجدیدنظر مستقر در مجتمع قضایی امور اقتصادی تجدیدنظرخواهی یک متهم از سرشاخه های شرکت هرمی گلدکوئیست را رد کرد.
متهم «ح.غ.پ.ژ» از سرشاخههای شرکت هرمی گلدکوئیست است که از سال ۱۳۸۳ به عضویت این شرکت در آمده و متعاقب آن اقدام به عضوگیری گسترده کرده است. پرونده این متهم در شعبه ۱۰۴۸ دادگاه عمومی تهران رسیدگی و منتهی به رأی شد.
براساس رأی شعبه یاد شده، این متهم به تحمل نوزده سال حبس با احتساب ایام بازداشت قبلی و استرداد درآمد و عواید حاصل از جرم معادل ارزش ریالی به میزان سه میلیون و هفتصد و چهل و پنج هزار دلار درحق دولت محکوم شده است.
با تجدیدنظرخواهی متهم نسبت به دادنامه بدوی، پرونده به شعبه ۶۹ دادگاه تجدیدنظر ارسال شد که شعبه مذکور پس از بررسی و رسیدگی، تجدیدنظرخواهی متهم را رد و محکومیت وی را قطعی اعلام کرد. اعلام اسامی و محکومیت قطعی ۵ مفسد اقتصادی شعبه هفتاد دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی علیه پنج متهم یک پرونده اقتصادی را صادر کرد.
با اعلام شکایت بانکهای سپه و تجارت پرونده حاضر در دستور کار مجتمع قضایی امور اقتصادی قرار گرفت. پس از صدور کیفرخواست از دادسرای امور اقتصادی و رسیدگی در شعبه ۱۱۹۱ دادگاه عمومی جزایی نهایتاً این پرونده در شعبه هفتاد دادگاه تجدیدنظر منتهی به صدور رأی قطعی شده است. براساس دادنامه اصداری شعبه اخیرالذکر، محکومیت متهمان به شرح ذیل است:
۱) رضا حاجتی فرزند اکبر از حیث اتهام مشارکت در کلاهبرداری از بانکهای سپه و تجارت به تحمل ۷ سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به مبلغ هفت میلیارد و سی و پنج میلیون و هفتصد و هفتاد و نه هزار و نهصد و هفتاد ریال درحق دولت و رد سیصد و بیست و سه هزار و سیصد و هشتاد و نه دلار آمریکا درحق بانک تجارت و رد مبلغ ششصد و چهل و چهار هزار و دویست و شصت و چهار دلار آمریکا درحق بانک سپه و سه سال محرومیت از انجام هرگونه معاملات و دریافت تسهیلات بانکی از بانکهای دولتی و خصوصی محکوم شد.
۲) بابک عبداللهی فرشینه فرزند احمد از حیث اتهام مشارکت در کلاهبرداری از بانک تجارت به تحمل دو سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به مبلغ پانصد و نود و نه میلیون و چهارصد و نود و هفت هزار و ششصد و نود ریال درحق دولت و رد مبلغ پنجاه هزار و شصت و دو دلار و پنج سنت آمریکا و سه سال محرومیت از انجام هرگونه معاملات و دریافت تسهیلات بانکی از بانکهای دولتی و خصوصی محکوم شد.
۳) مهدی ربیعی قمی فرزند غلامحسین از حیث اتهام مشارکت در کلاهبرداری از بانک تجارت به تحمل یک سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به مبلغ پانصد و نود و نه میلیون و چهارصد و نود و هفت هزار و ششصد و نود ریال درحق دولت و رد مبلغ یازده هزار و دویست و چهل و شش دلار آمریکا درحق بانک تجارت و سه سال محرومیت از انجام هرگونه معاملات و دریافت تسهیلات از بانکهای دولتی و خصوصی محکوم شد.
۴) حمیدرضا کن زال فرزند محمد از حیث اتهام معاونت در کلاهبرداری به تحمل یکسال حبس تعزیری و سه سال محرومیت از انجام هرگونه معاملات و دریافت تسهیلات بانکی از بانکهای دولتی و خصوصی محکوم شد.
۵) حامد کن زال فرزند محمد از حیث اتهام معاونت در کلاهبرداری به تحمل پنج ماه حبس تعزیری و سه سال محرومیت از انجام هرگونه معاملات و دریافت تسهیلات بانکی از بانکهای دولتی و خصوصی محکوم شد.
مجتمع امور اقتصادی اعلام کرد که این رأی با توجه به قطعی بودن، در اجرای مقررات تبصره ۳ ماده ۱۸۸ قانونی آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب سال ۱۳۷۸ اعلام گردیده و لازم الاجرا است.
۹ آذر ۱۳۹۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایران ویج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]