تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را مى‏افزايد و گناهان را پا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816452657




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روشهای کم کردن مصرف گاز در ساختمان ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: روشهای کم کردن مصرف گاز در ساختمان ها


با توجه به هزینه های جنجالی قبوض گاز در زمستان ۸۹، لزوم رعایت الگوهای مصرف و بهینه سازی مصرف انرژی های تجدید ناپذیری مانند گاز بیش از پیش خود نمائی می کند. البته عده ای که در فصل تابستان برای جلوگیری از افزایش هزینه های برق مصرفی، عدم استفاده از کولرهای گازی را تبلیغ میکنند، شاید بخواهند در مورد کاهش مصرف گاز نیز با پاک کردن صورت مسئله (رفاه شهروندان) پیشنهاد قاطع دیگری ارائه نمایند!
رعایت پیشنهادات زیر موجب کاهش چشمگیر مصرف گاز و هزینه های سنگین مربوطه خواهد گردید.
۱) ابتدا مطمئن شوید کنتور گاز ساختمان متناسب با تعداد واحد های آن در نظر گرفته شده است، به عبارت دیگر اگر در قبوض شرکت گاز تعداد واحدها کمتر از آنچه هست قید شده باشد، هزینه بهای گاز مصرفی شما بصورت دوبل تصاعدی محاسبه می گردد.
۲) بهتر است ترموستات دیگ موتور خانه در تابستان ها روی دمای ۵۰ تا ۵۵ درجه و در زمستان ها روی دمای ۶۵ تا ۷۰ درجه سلسیوس تنظیم شود.
۳) در صورتیکه رادیاتورهای شوفاژ ساختمان شما دارای شیرهای ترموستاتیک نمی باشند بهتر است برای هریک از آنها شیر ترموستاتیک رادیاتور تهیه و نصب نمائید. در غیر این صورت می توانید با استفاد از تایمر اتوماتیک و یا حتی بصورت دستی، هر شب در حدود ساعت ۱۰:۳۰ مشعل را خاموش و هر صبح ساعت ۶:۳۰ مجدداً آن را روشن نمائید.(بجز شبهای سرد زمستان)
۴) اصولاً در محاسبات مهندسی قدرت گرمایش مشعل را ۲۰% بیشتر از ظرفیت دیگ در نظر می گیرند و اگر مازاد بر این باشد، بخشی از انرژی گرمایشی مشعل توسط دیگ قابل جذب نبوده و از طریق دودکش هدر می رود و در این صورت لازم است مشعل موتور خانه را با مشعل کوچکتری تعویض نمائید.
۵) اگر مشعل دیگ موتورخانه شما از نوع اتمسفریک (بدون صدا و موتور) است، توصیه می شود آنرا با مشعل دمنده دار و متناسب با ظرفیت دیگ تعویض نمائید.
۶) در صورتیکه مشعل دمنده دار باشد و قدرت گرمایش آن نیز متناسب با دیگ در نظر گرفته شده است، سرویسکاران حرفه ای می تواندد با کاهش مقداری از هوای ورودی مشعل، علاوه بر کاهش صدای احتراق، سرعت عبور شعله در دیگ را بصورت هنرمندانه ای کاهش دهند تا قبل از ورود گازهای احتراق به دهانه دودکش، حداکثر حرارت ممکن توسط دیگ جذب شود.
۷) عایق کاری را جدی بگیرید و تمامی لوله های سیستم گرمایش شوفاژ، منبع دوجداره یا کویلی آب گرم موتورخانه و همچنین منبع انبساط روی بام را فوراً و کاملاً عایق نمائید.
۸) اگر از منبع آبگرم کویلی در موتورخانه استفاده نمی کنید و فقط از منبع دو جداره استفاده می نمائید بدانید که آب گرم دیگ موتورخانه بصورت ترموسیفون، آب مصرفی درون منبع دوجداره را گرم می نماید و در فصل بهار و تابستان نیازی به روشن بودن پمپ سیرکولاتور نمی باشد.
۹) ایجاد امکان ورود هوای تازه به موتورخانه جهت جلوگیری از احتراق ناقص مشعل با نصب دریچه روی درب موتورخانه و یا نیم باز نمودن پنجره موتورخانه تامین می گردد.
۱۰) به نظر شما بهتر نیست با وجود اینکه سالیانه به طور متوسط ۳۳۰ روز آفتابی در کشور وجود دارد و در نظر گرفتن موقعیت جغرافیائی و تابش شدید نور خورشید در روزهای آفتابی سال و نیز امکان ذخیره آبگرم در مخزن آبگرمکن های خورشیدی برای هوای ابری و مواقع تاریکی هوا، همچنین رسیدن دمای آب به حدود ۹۰ درجه در کلکتور آبگرمکن های خورشیدی، برای شروع حداقل در ساختمان های تک واحدی و مستقل استفاده از آبگرمکن های خورشیدی را آغاز نمائیم؟همانطور که در ترکیه اغلب ساختمان ها از آبگرمکن خورشیدی استفاده می کنند و مشکلی هم پیش نمی آید. به امید روزی که روی بام تمامی ساختمانهای کشور، صفحات جاذب آبگرمکن های خورشیدی نصب شده باشد
۱۱) تعویض پنجره های پروفیلی و خصوصاً آهنی قدیمی که خوب جفت نمی شوند با پنجره های UPVC و شیشه دوجداره جهت جلوگیری از نفوذ هوای سرد به داخل باعث کاهش شدید ورود هوای سرد، هوای آلوده و ذرات معلق هوا خصوصاً در فصل پائیز و زمستان به داخل ساختمان می گردد. این تعویض بدون خرابی و با نصب پنجره های UPVC جدید روی فریم پنجره های قدیمی و سپس اجرای پیچ و چسب سیلیکون به راحتی قابل انجام است.
۱۲) استفاده از پوشش ضد تشعشع روی سطح شیشه ها باعث می شود تشعشع سرما در زمستان و همچنین تشعشع گرما در تابستان بر میزان گرمایش و سرمایش مورد نیاز واحد شما بی تاثیر گردد. برای توضیح اثر تشعشع سرمائی در زمستان فرض کنید دمای هوای هال نشیمن واحد شما در زمستان ۲۰ درجه باشد، در این شرایط شاید ترجیح دهید لباس اضافه ای بپوشید ولی در فصل بهار که از تشعشع سرمای بیرون خبری نیست، با وجود دمای هوای ۲۰ درجه شما به راحتی با حداقل پوشش وبدون احساس سرما زندگی می کنید.
۱۳) شکی نیست که راندمان احتراق پکیج های گرمایشی بسیار بیشتر از مجموعه مشعل و دیگ حرارت مرکزی موتورخانه است، ولی اگر در ساختمانی زندگی میکنید که دارای سیستم موتورخانه حرارت مرکزی است، تعویض آن با پکیج بدلیل لزوم تغییرات و هزینه های گسترده ای مانند قطع لوله کشی های موجود و انجام لوله کشی جدید شوفاژ و آب گرم مصرفی (روکار) از پکیج هر واحد به رادیاتورها وسرویسهای بهداشتی همان واحد و کنده کاریها و بنائی های مربوطه توصیه نمی شود. علاوه بر این نهایتاً باز هم کنتور گاز مصرفی هر واحد جدا نخواهد بود. ضمن اینکه مزیت سیستم حرارت مرکزی هم اطمینان بخش تر بودن آن است.
۱۴) اگر در حال ساخت بنا و آپارتمان هستید، لازم است کلیه موارد مبحث ۱۹ انرژی مقررات ملی ساختمان را کاملاً رعایت نمائید. از جمله عایق نمودن سقف، کف و دیوارها، استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتور و نیز استفاده از پنجره های UPVC با شیشه دوجداره را جدی بگیرید و برای جلوگیری از مشکلات تقسیم هزینه گاز مصرفی واحدهای ساختمان برای هریک از واحدها یک انشعاب گاز مجزا و یک پکیج جداگانه در نظر بگیرید، خصوصاً اینکه راندمان احتراق در پکیج های گرمایشی معتبر بسیار بالاتر از راندمان احتراق مجموعه دیگ و مشعل سیستم حرارت مرکزی است.

۱۵ آذر ۱۳۹۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ویج]
[مشاهده در: www.iranvij.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن