واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: جانشين فرمانده ناجا: نصب «بسته ايمني» درخودروها اجباري شود
سرويس حوادث: جانشين فرمانده ناجا با تاكيد بر اينكه بايدنصب در خودروها اجباري شود، گفت: متاسفانه هزينه تخلفات رانندگي در حال حاضر در كشور بسيار پايين است كه بايد هرچه سريعتر افزايش يابد.
سردار احمدرضا رادان در مراسم افتتاح طرح ترافيكي زمستاني امسال افزود: امروز هزينه تخلف در بخش رانندگي بازدارنده نيست به شكلي كه بسياري از متخلفان به خود اجازه ميدهند به تخلفات خود ادامه دهند.
وي گفت: وظيفه پليس ارائه پيشنهاد در زمينه افزايش هزينه تخلفات بود كه پيشنهاد سال گذشته به رئيسجمهوري ارائه شد و ناجا معتقد است هزينه تخلف بر روي سبد خانوارها نميآيد.
جانشين فرمانده ناجا اضافه كرد: بسياري ازحركات مخاطرهآميز همچون انجام حركات مارپيچ، سرعت و سبقت غيرمجاز و غيره هماكنون در شهرهاي بزرگ به دليل بالا رفتن هزينه تخلف جمع شده است.
وي با اشاره به اينكه 30 هزار نفر نيرو در طرح زمستاني حضور دارند افزود: 3 هزار نقطه حادثهخيز در كشور وجود دارد كه85 درصد آنها در 25 استاني است كه طرح زمستان در آنها اجرا ميشود.
وي گفت: بايد ببينيم آيا قيمت جان مردم با يك زنجير چرخ و مثلث خطر و لوازم اوليه امداد و نجات برابري ميكند كه اين وسايل جزو وسايل الزامي خودروها نيست؟
جانشين فرمانده ناجا با اشاره به اينكه بايد بستهايمني در خودروها بكارگيري شود گفت: نگرانيم كه بعضي از وسايلايمني جزء ملزومات خودروها نيست.
وي با تاكيد بر اينكه سختگيري بايد جزو دستور كارهاي پليس در طرح زمستاني باشد، افزود: تمامي عوامل پليسراه كشور بايد از ورود خودروهاي فاقد تجهيزات زمستاني به محورهاي كشور جلوگيري كنند.
* طرح زمستاني پليس
رئيس پليس راه كشور نيز از به كارگيري 8 هزار و 109 نيروي پليس در طرح زمستاني امسال خبر داد. وي گفت: در اجراي اين طرح سازمان هلال احمر اورژانس، راهداري و حمل و نقل جادهاي، وزارت كشور به پليس راه كمك ميكنند.
اسماعيلي گفت: طرح زمستاني با استقرار 3 هزار و 745 تيم گشتي در 75 نقطه برفگير كشور در 13 مرحله 7 روزه در 25 استان به اجرا در ميآيد. رئيس پليس راه كشور گفت: برابر هماهنگي با سازمان راهداري تمامي شركتهاي حمل بار و مسافر موظف شدند كه خودروهايشان را در طول فصل زمستان به زنجير چرخ يا لاستيك يخشكن مجهز كنند. وي افزود: در سال گذشته به 9 هزار و 884 نفر از مسافراني كه به علت بارش برف و كولاك در راه مانده بودند امدادرساني شد.
* 110راهدار خانه سيار
دكتر افندي زاده، رئيس سازمان راهداري كشور نيز در اين مراسم گفت: 25 هزار كيلومتر راههاي شرياني در كشور داريم كه 6 هزار كيلومتر آن را گردنهها و مناطق پر برف شامل ميشوند.
وي گفت: از 500 گردنهاي كه در كشور وجود دارد 60 گردنه بسيار مهم و حساس هستند و بايد در طول فصل زمستان مراقبت شوند.
افندي زاده افزود: شركتهاي خصوصي همكار با وزارت راه موظف شدهاند ماشينآلات خود را درصورت بروز شرايط خاص در اختيار سازمان راهداري قرار دهند. رئيس پليس راه كشور از همكاري با سازمان هواشناسي خبر داد و گفت: هواشناسي تغييرات جوي را چهار تا پنج روز قبل از بروز به ما اعلام خواهد كرد.
رئيس راهداري كشور از نصب دوربين ودستگاه هواشناسي در گردنههاي كشور در سال آينده خبر دادو افزود: امسال براي نخستين بار 20 دستگاه جديد برف خور در جادههاي كشور به كارگيري ميشود.
* هر 25 دقيقه يك قرباني
جانشين فرمانده پليس راهور گفت: آمار تصادفها و مرگ و مير ناشي از آن، سبب شده تا هر 25 دقيقه يك نفر جان خود را در حوادث جادهاي از دست بدهد و اين آمار در ساعت به 3/2 نفر رسيده است.
سردار كمال هاديان فر گفت: براي ايجاد نظم در ترافيك شهري، پليس نيازمند، وحدت مديريت، بسترسازي مناسب و زمينهسازي در بحث مديريت جامعه نگراست.
وي گفت: مديريت كنوني با شيوه سنتي است كه با شرايط فعلي ديگر پاسخگو نيست، بايد مديريت بر ترافيك علميتر اجرا شود.
هاديانفر با اشاره به اينكه ميزان سفردر ايران هفت برابر ديگر كشورهاست، افزود: در حال حاضر حدود 11 ميليون خودرو و پنج ميليون موتوسيكلت در كشور وجود داردوپنج هزار خودرو نيز به صورت توليد در داخل و يا واردات روزانه اضافه ميشود.
وي با انتقاد از نبود مديريت يكپارچه در عرصه ترافيك گفت: وحدت مديريت در كنترل ترافيك يك نياز است و از تداخل وظايف، هدر رفتن توان، ظرفيتها و بودجه جلوگيري ميكند.
جانشين فرمانده پليس راهور با اشاره به سوانح جادهاي گفت: در هر سال متاسفانه بيش از 200 هزار تصادف جادهاي را شاهد هستيم كه دركشورهاي توسعه يافته اين مقدار بسيار كمتر است. وي گفت: تصادفهاي رانندگي در ايران سالانه موجب از دست رفتن550سال عمر ميشود.
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]