واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مسوولان گناوه خواستارتقويت جايگاه پژوهش دراين شهرستان شدند
داخلي. اجتماعي. پژوهش.
مسوولان و اعضاي كميسيون پژوهش وتحقيقات شهرستان گناوه در نشستي خواستار تقويت و نهادينه كردن جايگاه پژوهش دراين شهرستان شدند.
دراين نشست رييس اداره تبليغات اسلامي شهرستان گناوهگفت: پژوهش وتحقيقات در ادارات اين شهرستان كمرنگ است و نياز است كه مسوولان در تقويت و ارتقاي جايگاه پژوهش تلاش جدي كنند.
حجتالاسلام رحيم اهرمي افزود: طرحهاي مهمي كه در كميته برنامهريزي مطرح ميشود، ميبايست پژوهش و تحقيقات پيرامون آن طرحها مدنظر قرارگيرد تا نقش و كارايي آنها مشخص شود و از هدر رفتن سرمايهها جلوگيري شود. مدير شبكه بهداشت ودرمان گناوه نيز اهميت به پژوهش را در جامعه لازم و ضروري دانست و گفت: معرفي طرحهاي دستگاههاي اجرايي به دانشگاهها وتحقيق دانشجويان در اين زمينه نقش اثرگذاري در نتيجه بخش بودن آنها دارد.
مهندس غلامرضا كهن اظهارداشت: با هدف اهميت به تحقيقات وپژوهش ۱۱طرح با اولويت مربوط به بيمارستانها و مراكز درماني اين شهرستان در دستور كار قرار گرفته است كه با همكاري دانشگاهها به اجرا درميآيد.
بخشدارمركزي گناوه نيز گفت: گنجاندن تحقيق وپژوهش دراجراي طرحها بازدهي مطلوب آنها را درپي خواهدداشت و نفع آن به منطقه ميرسد.
ماشاالله احمدي افزود: استفاده از نظرات و ديدگاههاي دانشجويان بويژه در پايان نامه دانشجويي كمك بزرگي در اجراي طرحهاي دستگاههاي اجراي خواهد كرد.
رييس اداره بازرگاني گناوه نيز توجه بهامر تحقيق و پژوهش در تصميمگيري وتصميمسازي ها را حايز اهميت دانست و گفت:در اكثر كشورهاي پيشرفته دنيا اولين گام در اجراي تصميم گيريها تحقيق و پژوهش است.
حميد امام حسني از تشكيل كميته پژوهش توسط فرماندار اين شهرستان تقدير كرد و خواستار تقويت پژوهش در ادارات و نهادهاي اين شهرستان شد.
وي اظهارداشت: در پروژههاي كلان شهري بويژه براي سال آينده قبل از هرچيز بايد تحقيقات و مطالعات روي آن صورت گيرد و سپس براي آن بودجه پيش بيني شود.
رييس دانشگاه پيام نور گناوه هم با اشاره به اينكه پژوهش بعنوان بال توسعه و عامل تحول در جامعه بشمار ميآيد، گفت: اين مركز علمي توجه جدي به امر تحقيقات و پژوهش را در دستور كار خودقرار داده وآن را ازحالت ايستايي به پويايي تبديل كرده است.
خرم آبادي افزود: در اين دانشگاه رشته پژوهشگري داير است اما تاكنون كسي مراجعه نكرده است كه ميطلبد كميته پژوهش شهرستان در اين زمينه يك راهكار مناسب ارايه دهد.
فرماندار گناوه نيز با اشاره به اهميت پژوهش ومطالعه در تصميمسازي و تصميم گيريها گفت: جايگاه پژوهش در شهرستانها نيازمند بازشناسي است و دستگاههاي اجرايي بايد كارها را بصورت علمي دنبال كنند.
تيمور يزدانشناس افزود: تحقيقات وپژوهش نقش بسزايي در فرايند توسعه و پيشرفت جوامع دارد كه بايد مسوولان اين شهرستان آن را مورد توجه جدي قرار دهند و بكارگيرند.
وي اظهارداشت: دراين راستا درروز پژوهش، برگزاري همايشي علاوه بر همايش استاني باحضور مسوول مركز تحقيقات و مطالعات استراتژيك نهاد رياست جمهوري براي اين شهرستان در دستور كار قرار گرفته است.
وي گفت: در اين همايش بحثهاي كلي مطالعات، تحقيقات و پژوهش تببين ميشود و همه دستگاهها با هماهنگي لازم وپژوهشگران دانشگاههاي اين شهرستان حضور يابند تا نهايت استفاده برده شود.
فرماندار گناوه همچنين با اشاره به اينكه جايگاه كارشناسي در ادارات اين شهرستان جايگاه واقعي خود را پيدا نكرده است، گفت: در دستگاههاي اجرايي حتي در فرمانداري جايگاه واقعي كارشناسي بدليل گرفتاريهاي متعدد نامشخص است.
وي گفت: در برخي ادارات اگر كارشناسي هم وجود داشته باشد، احساس ميكند كه به نظرات كارشناسي او اهميتي داده نميشود به همين دليل در بخشهاي غيرمرتبط فعاليت ميكند.
يزدانشناس افزود: اگر بخواهيم در كميته پژوهش و تحقيقات و بحث توسعه شهرستان كارها را به سمت خوبي هدايت كنيم بايد جايگاه كارشناسي را در ادارات ساماندهي كنيم و جلسات متعددي نيز دراين زمينه باحضور كارشناسان برگزار شود.
فرماندارگناوه همچنين ازاساتيد دانشگاههاي اين شهرستان خواست تا پايان نامه دانشجويان را به سمتي هدايت كنند كه گامي در جهت توسعه منطقه باشد و مسوولان ادارات نيازهاي دستگاههاي خود را به دانشگاه اعلام كنند تا موضوع پايان نامههاي دانشجويي به آن سمت هدايت و عملي شود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد. ك/۴
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]