تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد وضو و كليد هر چيزى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837701999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس دانشگاه تبريز: سياست دانشگاه توسعه دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكتراست توسعه دوره‌هاي كارشناسي دانشگاه به آموزشكده‌هاي اقماري محدود مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس دانشگاه تبريز: سياست دانشگاه توسعه دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكتراست توسعه دوره‌هاي كارشناسي دانشگاه به آموزشكده‌هاي اقماري محدود مي‌شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: آموزشي

رييس دانشگاه تبريز در جلسه شوراي دانشگاه كه با حضور وزير علوم برگزار شد با ارايه گزارشي از وضعيت اين دانشگاه، گفت: دانشگاه تبريز به عنوان دومين دانشگاه قديمي كشور در حال حاضر تقريبا در همه رشته‌هاي كارشناسي و 77 رشته دكتري و 106 رشته كارشناسي ارشد دانشجو مي‌پذيرد.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر علوي با اشاره به نقش ارزنده دانشجويان،‌ كاركنان و اعضاي هيات علمي دانشگاه تبريز در دوران پيروزي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس اين دانشگاه را مشهدالشهداي دانشگاه‌هاي كشور عنوان كرد و گفت: در سال 1365 در حالي كه جمعي از دانشجويان دانشگاه تبريز در كارگاه دانشكده فني مشغول ساخت ادوات جنگي براي رزمندگان اسلام بودند با حمله هواپيماهاي رژيم بعثي 220 تن از دانشجويان اين دانشگاه به شهادت رسيدند كه هم اكنون محل شهادت آنان به موزه شهدا تبديل شده و آثاري از اين شهداي دانشجو در آن محل براي بازديد عموم نگهداري مي‌شود.

وي وجود 6 قطب علمي، فعاليت موزه‌هاي تاريخ، فرهنگ و هنر دانشگاه تبريز، ‌موزه جانور شناسي، استقرار آزمايشگاه‌هاي مجهز، اعضاي هيات علمي فعال و مجرب را از جمله پتانسيل‌هاي دانشگاه تبريز عنوان كرد و گفت: سياست دانشگاه تبريز توسعه دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكتري و دوره‌هاي عالي در دانشگاه تبريز و ايجاد دوره‌هاي كارشناسي در دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي اقماري اين دانشگاه در ساير شهرهاي استان مي‌باشد.

دكتر علوي با قدرداني از دانشگاهيان دانشگاه تبريز به دليل معرفي اين دانشگاه به عنوان يكي از10 دانشگاه برتر كشور از سوي وزارت علوم، گفت: اين اقدام شور و نشاط خاصي را در بين دانشجويان، كاركنان و اعضاي هيات علمي اين دانشگاه به وجود آورده تا ضمن حفظ اين رتبه، تلاش مضاعفي را براي ارتقا و كسب شاخصهايي كه از سوي وزارت علوم اعلام مي‌شود، به عمل آورند.

وي با اشاره به تركيب و تعداد اعضاي هيات علمي دانشگاه تبريز گفت: هم اكنون 526 عضو هيات علمي شامل 48 استاد، 69 دانشيار، 292 استاديار و 116 مربي در اين دانشگاه فعاليت مي‌كنند. همچنين دانشگاه تبريز هم اكنون 111 دانشجوي بورسيه از دانشگاه‌هاي داخلي و 18 دانشجوي بورسيه از دانشگاه‌هاي خارجي دارد.

وي انتشار 4 نشريه با درجه علمي پژوهشي را از ديگر فعاليت‌هاي دانشگاه تبريز برشمرد و گفت: چندين نشريه علمي تخصصي نيز در دانشگاه تبريز منتشر مي‌شوند كه در مسير ارتقا و كسب رتبه علمي پژوهشي قرار دارند.

دكتر علوي همچنين تعداد كاركنان دانشگاه تبريز را 954 نفر عنوان كرد و گفت:‌ از اين تعداد 308 نفر رسمي و بقيه به شكل قراردادي، ‌پيماني، روزمزد و قرارداد كار معين با اين دانشگاه همكاري دارند كه از اين تعداد 7 نفر دكترا، 62 نفر فوق ليسانس، 371 نفر ليسانس و بقيه داراي مدرك تحصيلي فوق ديپلم، ديپلم و پايين تر از آن هستند.

رييس دانشگاه تبريز با اشاره به پروژه‌هاي عمراني دانشگاه تبريز روند اجرايي آنها را مناسب ارزيابي كرد و گفت: مشكل عمده دانشگاه تبريز مسئله بودجه است كه البته در سالهاي اخير با توجه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در حال رفع شدن است.

دكتر محمد حسين پورفيض رييس پارك علم و فناوري استان آذربايجان شرقي نيز در اين نشست گزارشي از فعاليت‌هاي صورت گرفته در اين مركز ارايه داد و گفت: هم اكنون‌70 شركت در پارك علم و فناوري استان آذربايجان شرقي با اشتغال زايي 650 نفر مستقر شده‌اند كه بسياري از طرح‌هاي آن به نتيجه رسيده است.

وي به برنامه‌هاي توسعه‌اي پارك علم و فناوري استان آذربايجان شرقي اشاره كرد و گفت: ساختمان عصر انقلاب با10هزار متر مربع زيربنا كه در زميني به وسعت 16 هكتار مستقر شده است در حال تكميل است و دهه فجر انقلاب اسلامي به بهره برداري مي‌رسد.

دكتر متفكر آزاد مشاور رييس دانشگاه تبريز و رييس موسسه تحقيقاتي سه علامه نيز در اين نشست طي سخناني با اشاره به اينكه توسعه مرزهاي دانش و كمك به رفع معضلات جامعه از جمله مهمترين وظايف دانشگاه‌ها است، گفت: در شرايط كنوني با اجراي سياست‌هاي اصل 44 مبني بر كوچك سازي دولت ضروري است يك بازنگري در رشته‌هاي دانشگاهي صورت گيرد تا دانشجويان بر اساس نياز جامعه در آتي تربيت شوند.

وي با قدرداني از اقدام وزارت علوم، بر فعال سازي دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و تغيير عنوان آن به مراكز پژوهشهاي كاربردي، گفت: متاسفانه علي‌رغم آنكه پژوهش‌هاي خوبي در سطح دانشگاه‌ها صورت مي‌گيرد ولي به دليل پراكندگي فعاليت‌ها نتيجه بخشي كمي را از آن شاهد هستيم كه لازم است در اين زمينه با بازنگري‌هايي كه انجام مي‌شود نقش بيشتري به پژوهش‌هاي انجام شده در دانشگاه‌ها براي رفع مشكلات جامعه و تحقق اهداف سند چشم انداز بيست ساله نظام و نقشه جامع علمي كشور صورت گيرد.

دكتر سكوتي رييس دانشكده علوم انساني و اجتماعي دانشگاه تبريز نيز در اين نشست با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در خصوص تحقق جنبش نرم‌افزاري، تحقق اين امر را مستلزم توجه بيشتر به امر پژوهش عنوان كرد و گفت: در اين راستا اختصاص بودجه‌هاي مناسب پژوهشي بسيار كارساز است كه خواستار عنايت بيشتر دولت در اين زمينه هستيم.

دكتر نصراله زاده رييس دانشكده كشاورزي دانشگاه تبريز نيز در اين نشست با اشاره به نقش بخش كشاورزي در توسعه كشور خواستار توجه بيشتر به اين دانشكده شد و گفت: هم اكنون 2 هزار و 500 دانشجو در دانشكده مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد 460 نفر در مقطع كارشناسي ارشد و 100 نفر در دوره دكتري مشغول به تحصيل هستند.

وي با قدرداني از تلاش‌هاي صورت گرفته براي ارتقا سرانه فضاي فيزيكي دانشكده به نسبت دانشجو در دانشكده كشاورزي دانشگاه تبريز افزود: با عنايت هيات رييسه دانشگاه تبريز از 5/3 متر مربع به 7 متر مربع ارتقا پيدا كرده است.

وي در ادامه سخنان خود خواستار تجهيز فاز دوم دانشكده كشاورزي دانشگاه تبريز و موافقت با ايجاد پژوهشكده كشاورزي با توجه به نياز منطقه و در راستاي تحقق بخشيدن به تاكيدات مقام معظم رهبري براي جنبش نرم افزاري و توليد علم شد.

حجت الاسلام و المسلمين فروهي مسئول راه‌اندازي دانشكده الهيات و علوم اسلامي دانشگاه تبريز نيز در اين نشست طي سخناني ايجاد اين دانشكده را در دانشگاه تبريز از بركات دولت نهم عنوان كرد و گفت:‌عليرغم ضرورتي كه به ايجاد اين دانشكده احساس مي‌شد اقدامي در جهت راه اندازي آن در دانشگاه تبريز صورت نگرفته بود كه با اقدامات انجام شده در 2 سال گذشته و به بركت دولت نهم مجوز پذيرش دانشجو در 2 رشته كارشناسي ارشد از شوراي گسترش آموزش عالي براي اين دانشكده اخذ شده است.

دكتر پرهيزگار رييس دانشكده فيزيك دانشگاه تبريز نيز در اين نشست طي سخناني خواستار رفع مشكلات مربوط به اتمام پروژه احداث ساختمان اين دانشكده شد.

دكتر مقدم رييس دانشكده دامپزشكي دانشگاه تبريز نيز در اين نشست طي سخناني با ارايه گزارشي از وضعيت اين دانشكده، گفت: اين دانشكده در سال 84 با موافقت وزارت علوم از آموزشكده به دانشكده ارتقا يافته است كه هم اكنون با احتساب دانشجويان بورسيه، 35 نفر عضو هيات علمي دارد.

وي با قدرداني از هيات رييسه دانشگاه تبريز در خصوص توسعه فضاهاي آموزشي اين دانشكده گفت: هم اكنون از 13 هزار و 500 متر مربع فضاي آموزشي اين دانشكده كه در حال احداث مي‌باشد 5 هزار و 500 متر مربع آن تكميل شده و اميدواريم تا ارديبهشت ماه سال آينده بقيه اين مجموعه نيز به پايان برسد.

دكتر مقدم از وزير علوم خواستار مساعدت ويژه در خصوص تجهيز امكانات آزمايشگاهي اين دانشكده شد و گفت: توسعه و تجهيز آزمايشگاه‌هاي دانشكده دامپزشكي دانشگاه تبريز از نيازهاي جدي اين دانشكده مي‌باشد.

انتهاي پيام
 يکشنبه 17 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن