تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827715898




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هاشمي رفسنجاني: ـ دانشگاه آزاد مالكي جز خانواده دانشجويان ندارد ـ چه كم داريم؟ چرا نبايد الگوي دنيا و جزو مرفه‌ترين و عالم‌ترين مردم دنيا باشيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هاشمي رفسنجاني: ـ دانشگاه آزاد مالكي جز خانواده دانشجويان ندارد ـ چه كم داريم؟ چرا نبايد الگوي دنيا و جزو مرفه‌ترين و عالم‌ترين مردم دنيا باشيم؟
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با حضور در همايش تقدير از برترين‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي با تبريك به تمامي دانشجوياني كه در راه تسهيل علم و پويايي به توفيق دست يافته‌اند، جوايزي را به آن‌ها اهدا كرد و با اشاره به اين‌كه نبايد از تشويق اين افراد خسته شد براي دانشجويان زندگي شاد و موفقي را آرزو كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) آيت‌الله هاشمي رفسنجاني هم‌چنين با تسليت شهادت امام محمد باقر(ع) و تبريك اعياد غدير و قربان با اشاره به حضورش در مراسم مختلف دانشگاه آزاد در عين حال با افتخار از حضور در چنين مراسمي ابراز اميدواري كرد كه اين جشنواره آغاز حركتي مداوم در اين زمينه باشد.

وي يادآور شد: روزي كه اين نهال كوچك را كاشتيم، مي‌دانستيم تقاضا زياد است و عرضه چنين نهالي به ميدان تحصيل، كار پر رونقي خواهد بود اما نه به اين سرعت. خدا بركت داد و انفاس قدسي امام(ره) راه را هموار كرد. آن زمان فضاي انقلابي كشور كار غيردولتي را آن هم از نوع دانشگاه نمي پذيرفت و در عين حال فضا هم به حدي نبود كه بتواند تقاضاي تحصيل انبوه جوانان را تامين كند. الان هم با اين‌كه درآمدهاي كشور آن‌قدر زيادشده ودر قله دريافت وجوه نفت هستيم، مطالبات وزارت علوم، بهداشت و آموزش و پرورش تامين نمي‌شود و آن‌ها دايما گله دارند كه در اين حدي كه در اختيار دارند، كافي نيست و خانواده‌هاي دانشجويان بخشي از هزينه‌هاي آن‌ها را مي‌دهند.

وي ادامه داد: به ياد آوريد روزهايي را كه پشت در كنكور صف طولاني از جواناني بود كه تعداد كمي از آن‌ها وارد دانشگاه شده بودند و سايرين مايوس به خانه بر مي‌گشتند و خانواده‌ها، بچه‌ها و حتي جامعه ناراحت بود و تنها راه رفتن به خارج محسوب مي‌شد و با توجه به اين‌كه در آن زمان ارزي در كشور وجود نداشت كه ريال‌ها تبديل به ارز شود، اكثريت امكان رفتن به خارج از كشور را هم نداشته‌اند. آن‌هايي كه داشتند معلوم نبود سرنوشت‌شان چگونه مي‌شود. در اين زمان بود كه فكر كرديم راهي نيست جز آن‌كه به اقيانوس مردم وارد شويم و ازتوانايي‌هاي آن‌ها استفاده كنيم و اين نهال را بكاريم.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در آن زمان امام(ره) با اهداي يك ميليون تومان علاقه خود را به رشد و بالندگي اين نهال نشان داد. البته كمك‌هاي ديگري نيز از جمله اهداي زميني كه به ايشان هديه شده بود، انجام دادند و پس از رحلت ايشان نيز كسي به خود اجازه نداد در اين مورد بدگويي كند.

وي هم‌چنين يادآور شد: در آن زمان عرضه به اندازه تقاضا نبود، اما امروز به جايي رسيده‌ايم كه تا سال ‌٩٢ بحث حذف كنكور مطرح است و دانشگاه‌ها در حال توسعه هستند. اگر دانشگاه آزاد نبود دانشگاه‌هاي دولتي هم خود را توسعه نمي‌دادند؛ چراكه امروز دولتي‌ها مي‌بينند عقب مي‌افتند و در پي توسعه هستند و اين بسيار خوب است چون باب پيشرفت را باز مي‌كنند. حال از خودتان بپرسيد اگر دانشگاه آزاد نبود ‌٥/١ ميليون دانشجوي امروز ، ‌٥/٢ ميليون فارغ التحصيل و ‌٣٠ هزار استاد اين دانشگاه اكنون كجا بودند و چه شرايطي داشتند؟ اگر جواب سوال داده شد و قانع كننده بود معلوم است كه برخي نقدها بجاست اما دانشگاه آزاد فقط مرهون خانواده‌هاست و با ‌١٤ هزار هكتار فضاي آموزشي مالكي ندارد، بلكه ثروتي است كه از آن كشور است و ‌٩٥ درصد منبع آن را خانواده‌هاي دانشجويان تامين مي‌كنند و اين مال آن‌هاست. ما به دنبال آن هستيم كه اموال اين دانشگاه را به لحاظ حقوقي تثبيت كنيم تا صدها سال بماند و زماني كه ما نباشيم و حتي نوه‌هاي ما هم نباشند نسل‌هاي آينده‌تر از آن‌ها استفاده كنند.

وي با بيان اين‌كه " خوشبختانه امروز از مرحله تقاضاهاي كارشناسي عبور كرده و به آن‌ها جواب داده‌ايم" گفت: امروز در مرحله ديگري هستيم و آن تحصيلات تكميلي است. اگر آن روزها از هر ‌١٥ دانشجوي متقاضي يك نفر به مقطع كارشناسي وارد مي‌شد امروز در مقاطع تكميلي همين‌گونه است و حدود ‌٥٠٠ هزار نفر در سال متقاضي كارشناسي ارشد و دكترا هستند اما ‌٦٠ هزار نفر پذيرفته مي‌شوند و اين مانند زماني است كه تازه دانشگاه آزاد تاسيس شده بود؛ بنابراين بايد تلاش كنيم كساني را كه عاشقانه در راه تحصيل مي‌كوشند و حاضرند هزينه بپردازند، محروم نكنيم.

هاشمي‌رفسنجاني با طرح اين سوال كه " اما براي افرادي كه امكان مالي ندارند و نمي‌توانند وارد شوند، چه كنيم؟ " ادامه داد:ما امسال در سياست‌هاي كلي برنامه پنجم كه از مجمع تشخيص خدمت رهبري جهت ابلاغ فرستاديم، موارد بزرگي را براي مقاطع تحصيلي در نظر گرفته‌ايم كه اجراي آن‌ها همت عالي مي‌خواهد. ما گفتيم ‌٢٠ درصد از فارغ‌التحصيلان بايد وارد مقاطع تكميلي شوند و نيز گفته‌ايم كه در ‌٥سال آينده بايد به ميزان مطلوبي از مقالات علمي برسيم كه بخشي از هزينه‌هاي آن را دانشگاه‌هاي دولتي مي‌توانند، تامين كنند و بخشي از آن‌ها را بايد از مردمان عاشق تحصيل فراهم كرد و اين حركت جديد دانشگاه آزاد اسلامي است.

وي افزود: ما برنامه ‌٢٠ ساله‌مان را در افق سندچشم‌انداز تعيين كرده‌ايم و اميدواريم با تلاش مديران و خانواده‌ها روزي را ببينيم كه كشورمان در برابر عاشقان به ادامه تحصيل و علم اظهار عجز نكند. اگر دولت ، مجلس و هر يك از مراكز دولتي مايلند در اين‌جا كمكي كنند، كمك‌شان اين نيست كه دست روي دانشگاه‌هاي دولتي بگذارند؛ بلكه بايد با ارايه وام‌هاي بدون بهره و اقساط طولاني پس از تحصيل و البته اشتغال‌دار كردن دانشجويان به آن‌ها كمك كنند. البته تعدادي از دانشجويان نياز ندارند اما به هر حال عده‌اي وجود دارند كه به اين وام‌ها نيازمند و راهي نيست يا بايد محروم از ادامه تحصيل باشند يا از طريق خانواده‌ها و يا بهتر است با وام‌هاي دولتي اين كار انجام شود و ‌شود كه حتي افتخاراتي را به نام آن‌ها در دانشگاه‌ها ثبت مي‌كند.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: ايرانيان از هوش و استعداد بالايي برخوردارند و در دل‌هاي آن‌ها تمدن ‌٢٥٠٠ ساله و ‌١٤٠٠ ساله تمدن اسلامي وجود دارد؛ بنابراين مي‌توانند گام‌هاي بزرگي بردارند و اين وظيفه ماست كه به آن‌ها كمك كنيم. ما شايد در ضريب هوشي جزو چند كشور اول دنيا باشيم و همين طور در منابع طبيعي. ما جزو دو سه كشور اول دنيا هستيم و در بهترين نقطه جغرافيايي قرار داريم و بين حوزه خزر و خليج فارس بهترين شرايط را براي عبور هواپيماهاي دنيا دارا هستيم. خاك ما بهترين استعداد براي عبور خط لوله‌هاي نفت و گاز دارد و از لحاظ هوش و استعداد فرزندان‌مان هم جزو باهوش‌ترين كشور هستيم. همچنين از نظر مكتب، مكتب ايمان ، اسلام و قرآن را داريم و دين خاتم در اختيار ماست. پس چه كم داريم؟ چرا نبايد الگوي دنيا و جزو مرفه‌ترين و عالم‌ترين مردم دنيا باشيم.

وي گفت: خانواده‌هاي فقير هم با هزينه‌هاي ناچيز به دنبال تحصيل و علم هستند و اين ثابت مي‌كند كه مردم ما به علم، عشق مي‌ورزند و اين ما هستيم كه بايد راه را هموار كنيم. ان‌شاءالله سهم دانشگاه آزاد در اين افق ‌٢٠ ساله زياد باشد و مطمئن باشيد اين شجره مقدسه آن‌چنان شاخه در خون و آسمان وطن ما دارد كه هيچ‌كس نمي‌تواند آن را از پاي درآورد، به خاطر همين شرايط اين نهاد جاودان است.

وي با اعلام اين خبر كه " تقاضاهاي زيادي از كشورهاي در حال توسعه براي تاسيس شعبات دانشگاهي ايران شده است" گفت: در كشورهاي اسلامي وقتي انتخابات شوراها و هيات‌هاي مديره علمي مي‌شود، نماينده دانشگاه آزاد راي اول را مي‌آورد و امروز در بخش خصوصي دنيا روي دانشگاه آزاد حساب باز كرده است و اميدوارم خداوند توفيق دهد كه بتوانيم اين غنچه‌ها را شكوفا كنيم.

انتهاي پيام
 يکشنبه 17 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن