واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل تراكتورسازي ايران: زيربناي توسعه صنعتي كشور،پيشرفت فرهنگي است كشاورزي،استراتژيكترين بخش اقتصادي كشور است توسعه كشاورزي بدون مكانيزاسيون ممكن نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: شهرستانها
مديرعامل شركت تراكتورسازي ايران گفت: بايد براي احياي اعتبار اقتصادي جهان اسلام در عرصههاي مختلف تلاش لازم صورت گيرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، "محمدرضا زمانلو"، در ديدار اعضاي شوراي اسلامي استان آذربايجانشرقي افزود: ارايه محصولات كشورهاي اسلامي در جوامع غربي به علت داشتن مرغوبيت، مورد اقبال قرار گرفته و فضاي سياسي جهان اسلام به بركت انقلاب اسلامي مطلوبتر شده است.
وي ادامه داد: استقرار مركز برنامهريزي استراتژيك در استان آذربايجان شرقي ضروري است و حمايت لازم از اين مركز در راستاي گسترش فعاليتهاي پژوهشي صورت خواهد گرفت.
وي با بيان اينكه حتي مخالفت در جامعه بايد برخوردار از ساختار باشد، اظهار داشت: مشاركت مردم در اداره جامعه بايد نهادينه شود و مردمسالاري نيازمند اصول است.
مديرعامل تراكتورسازي ايران اضافه كرد: وجود حكومتهاي مقتدر و سالم و مشاركت مردم در پيشرفت جوامع از اهميت شاياني برخوردار است.
زمانلو اظهار داشت: مردم استان بايد تصوير روشني از سيماي تراكتورسازي ايران و عظمت آن داشته باشند.
وي تصريح كرد: تراكتورسازي ايران كه 93 درصد تراكتور مورد نياز كشور را تأمين ميكند، در اقتصاد و فرهنگ كشور تاثير شگرف دارد.
زمانلو خاطرنشان كرد: كشاورزي استراتژيكترين بخش اقتصادي كشور است كه اگر مكانيزه نباشد، نميتواند توسعه يابد و هدف تراكتورسازي ايران افزايش ضريب مكانيزاسيون در اين بخش و رهايي كشور از وابستگي به خارج است.
وي افزود: شركت تراكتورسازي ايران واحدي اشتغال زا و صنعتساز است و اين شركت در سراسر كشور شبكه توزيع دارد و صنايع مختلف نيز در سطح كشور و منطقه از طريق توليد قطعات براي تراكتورسازي به فعاليت اقتصادي ميپردازند و طبعاً با محاسبه اين عوامل ميتوان درك كرد كه تراكتورسازي تا چه اندازه در ايجاد اشتغال و فعاليت براي مردم كشور مؤثر و تعيينكننده است و واقعيت صنعت تراكتورسازي را در سطح منطقه و كشور نميتوان ناديده گرفت.
وي افزود: تراكتورسازي ايران واحدي است كه افراد با تجربه اندك به آن وارد ميشوند و بعد از گذشت چند سال به صورت نيروهاي بالنده، هدايتگر بخشهاي مختلف صنعتي و توليدي ميشوند. ارتباط منطقي تراكتورسازي و دانشگاه در ارتقاي دانش فني كشور اجتنابناپذير است.
زمانلو، زيربناي توسعه صنعتي كشور را پيشرفتهاي فرهنگي دانست و تصريح كرد: ما به اين نتيجه رسيدهايم كه بدون فرهنگ نميتوان صنعت را توسعه داد و تجارب تاريخي نيز نشان ميدهد توسعه صنعتي اروپا نيز پس از رنسانس صورت گرفت و به همين دليل توسعه فرهنگي مجموعه تراكتورسازي از اهداف و اولويتهاي محوري مديريت تراكتورسازي ايران محسوب ميشود.
انتهاي پيام
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]