محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831361614
مهمترین اتفاقات سال 2011 به روایت تصویر ( قسمت اول )
واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: مهمترین اتفاقات سال ۲۰۱۱ به روایت تصویر ( قسمت اول ) سال ۲۰۱۱ با همه ی شورش ها ی اجتماعی و سیاسی و مشکلات اقتصادی اش، سال التهاب و جنجال جهانی بود. در این سال شاهد سقوط چندین دیکتاتور بودیم، ظهور یک کشور جدید (سودان جنوبی ) را خوشامد گفتیم، جمعیت سیاره مان از ۷ میلیارد نفر گذشت و با وحشت و اضطراب شاهد زلزله، سونامی و فاجعه ی اتمی در ژاپن بودیم. به گزارش ایران ویج ، مردم دنیا از کشور های عربی گرفته تا اسپانیا و وال استریت به خیابان ها آمدند و بر علیه حکومت ها، سازمان های اقتصادی، بازداشتهای ناعادلانه، خشونت و در بعضی مواقع برای دفاع از جان خود تظاهرات کردند. آنچه در اینجا جمع آوری شده بخش اول از مجموعه ی ۳ قسمتی از خلاصه ی سال گذشته ی میلادی است که به تصویر آمده. منتظر قسمت های دوم و سوم نیز باشید.
۱- تصویر موجی که از دهانه ی رودخانه ی هیگاوابه شهر میاکو در ژاپن نزدیک می شود. این موج حاصل زمین لرزه ای در مقیاس ۹ ریشتر است که در تاریخ ۱۱ مارچ ۲۰۱۱ در ژاپن اتفاق افتاد و بزرگترین زمین لرزه ای بود که در تاریخ ژاپن اتفاق افتاده است. به دنبال آن سونامی بسیار عظیمی جان بیش از ۱۵۸۰۰ نفر را گرفت؛ این واقعه به بسیاری از شهر های ساحلی صدمه وارد کرد و باعث بروز یک فاجعه ی اتمی در ایستگاه انرژی هسته ای فوکوشیما شد.
۲- یک فرد معترضدر تظاهرات قاهره ی مصر، در مقابل مانعی که در حال سوختن است ایستاده است، تاریخ ۲۸ ژانویه ی ۲۰۱۱٫ در طول ۴ روز تظاهرات پلیس با تظاهر کنندگان درگیر شد؛ ده ها هزار فرد مصری در این اقدام بی سابقه شرکت کردند و خواهان خاتمه ی حکومت سی ساله ی حسنی مبارک شدند.
۳- یک شرکت کننده در رالی KTM MRW به نام پدرو گارسیا، در ششمین مرحله ی رالی داکار در آرژانتین و شیلی شرکت کرده است. وی در تاریخ ۷ ژانویه ۲۰۱۱ بین شهر های ایکویک و آریکا در شیلی موتور سواری می کند.
۴- رئیس جمهور تونس، زین العابدین بن علی (چپ)، در مرکز سوختگی تونس با محمد بوعزیزی ملاقات می کند. پس از اینکه پلیس میوه و سبزیجات بوعزیزی را بخاطر نداشتن اجازه ضبط کرد، وی از سر درماندگی دست به خودسوزی زد. این عکس در تاریخ ۲۸ دسامبر ۲۰۱۰ گرفته شده. سرگذشت بوعزیزی میلیونها نفر را در سراسر جهان عرب متأثر کرد و خشم چندین ساله ی آنها را به جوش آورد و نهایتاً به سلسله شورش هایی انجامید که باعث سرنگونی چندین دیکتاتور و ناآرامی های مدنی گسترده در بسیاری از شهر ها شد.
۵- در مرکز فضایی ناسا در ایالت فلوریدا، خدمه ی STS-133 شادی خود را پس از پایان یک پرتاب شبیه سازی شده نشان می دهند. از چپ به راست: کاپیتان اریک بویی، متخصص مأموریت مایکل برت، فرمانده استیو لیندزی و متخصصین مأموریت تیم کوپرا، نیکول اسکات و الوین درو.
۶- در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۱۱، اوریچ فلورستال ۲۴ ساله (سمت چپ) و روزموند آلتیدون ۲۲ ساله وچندروزماندهبهسالگردزلزله ی هانیتی بر روی لبه ی خانه ی نیمه ویران خود در پورتو پرنس هائیتی ایستاده اند. این زلزله که در سال ۲۰۱۰ اتفاق افتاد جان ۲۵۰ هزار نفر راگرفت و بیشتر قسنت های شهر مرکزی پورتو پرنس در هائیتی را ویران کرد.
۷- مردی که تفنگ در دست دارد، به نام میکائیل گونزالس اسلحه ی خود را به سوی رینالدو داگسا، یک سیاستمدار محلی روستایی نشانه رفته است. این عکس کمی قبل از زمانی گرفته شده که گونزالس ماشه را برای ترور داگسا کشیده. این عکس در تاریخ ۵ ژانویه ۲۰۱۱ در مانیلا، فیلیپین گرفته شده. رینالدو داگسا این عکس را در شب سال نوو چند لحظه قبل از کشته شدن،از خانواده ی خود گرفته. گونزالس هم به همراه همدست خود (مردی که در سمت راست دیده می شود) در این تصویر دیده می شود. پلیس گفته که هردوی این مردها دستگیر شده و به جرم قتل مجازات شده اند.
۸ -وقتی یک زمین لرزه در روز سه شنبه ۲۲ فوریه ۲۰۱۱ این کلیسای کاتولیک درشهر کرایست چرچ نیوزیلند را لرزاند، آوار این کلیسا یک اتومبیل را مچاله کرد. این زلزله به قدرت ۶٫۳ ریشتر و در اوج یک روز کاری اتفاق افتاد که ساختمان های بلند و کلیساهای بسیاری را ویران کرد، این ویرانه ها چندین اتوبوس را به زیر آوار بردند و ده ها نفر در اثر این فاجعه ی طبیعی جان باختند.
۹- یک تخته سنگ بزرگ باعث ایجاد این سوراخ عظیم دراین خانه و بر روی زمین شد. این عکس ۲ روز بعد از زلزله در شهری در حوالی کرایست چرچ در نیوزیلند گرفته شده است.
۱۰- کنجکاوی اسم این روبات مریخ نورد است که در آزمایشگاه نیروی محرکه ی تسهیلات فضاپیمایی ناسا، در پاسادانای کالیفرنیا قرار دارد. این روبات در تاریخ ۲۲ جون ۲۰۱۱ به مرکز فضایی ناسا در ایالت فلوریدا منتقل شد. در ۲۲ نوامبر گذشته این روبات به فضا پرتاب شد وقرار است در ماه آگوست اینده در مریخ فرود آید.
۱۱- آتش این پلیس موتور سوار رافرا گرفته و همکارش برای کمک به او تلاش می کند. افراد معترض آتنی در یونان یک بمب بنزینی را به سوی این مأمور پلیس پرتاب کرده اند. به دنبال تظاهراتی که بخاطر یک اعتصاب عمومی رخ داد، جوانان خشمگین سنگ و بمب های دستی خود را به سوی پلیس پرتاب می کردند. این عکس در تاریخ ۲۳ فوریه ۲۰۱۱ گرفته شده است.
۱۲- در تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۱مردی که بر پشت شتر سوار شده یکی از حامیان حسنی مبارک است که با مخالفان او در قاهره مبارزه می کند. در روز چهارشنبه که اعتراضات جدی تر وخطرناک تر شده بود، هزاران نفر از حامیان حسنی مبارک که برخی از آنها سوار بر اسب یا شتر بودند با مخالفان حکومت برخورد کردند.
۱۳- هزاران فرد معترض در میدان تحریر قاهره جمع شده اند تا به حکومت دیکتاتوری۳۰ ساله ی حسنی مبارک خاتمه دهند. ماه فوریه ۲۰۱۱٫
۱۴- افراد معترض ضد حکومت که در میدان تحریر قاهره جمع شده اند تصویر تلویزیونی رئیس جمهور حسنی مبارک را مشاهده می کنند که در تاریخ ۱۰ فوریه ۲۰۱۱ سخنرانی کرده است. معترضان با خشم فریاد می زدند “مرگ بر حسنی مبارک” و “برو، برو”. در این سخنرانی رئیس جمهور اقدامات خود را نیمه کاره رها کرد، البته وی از قدرت کناره گیری نکرد ولی مسئولیت های خود را به معاون رئیس جمهور واگذار کرد.
۱۵- پس از تغییر ناگهانی قدرت در قاهره، حسنی مبارک در تاریخ ۱۱ فوریه ۲۰۱۱ از قدرت کناره گیری کرد. موج قوی اعتراضات در نهایت موجب برکناری حسنی مبارک از دیکتاتوری ۳۰ ساله شد و شادی را به خیابان ها آورد. این موج زنگ خطری بود برای همه ی دیکتاتور ها در جهان عرب و فراتر از آن. در این تصویر در میدان تحریر قاهره مصر، تظاهر کنندگان پس از شنیدن خبر کناره گیری مبارک جشن گرفته اند.
۱۶- شورش ها در لیبی به جنگ داخلی انجامید و مبارزات از جاده های صحرایی به داخل شهر ها کشیده شد. نیروهای ناتو که کنترل هوایی منطقه را در دست داشتند به شورشیان پیشنهاد همکاری دادند. در این عکس اتومبیل های نیروهای طرفدار معمر قذافی منفجر شده. این انفجار در جاده ای بین بنقازی و اجدبیه و در تاریخ ۲۰ مارچ ۲۰۱۱ توسط حمله ی هوایی نیروهای ائتلافی صورت گرفته است.
۱۷- کریس هوندروس عکاس تصاویر Gettyدر جلوی یک ساختمان که در حال سوختن است ایستاده. او در این تاریخ یعنی ۱۸ آوریل ۲۰۱۱ برای انجام مأموریت در میسراتای لیبی بوده. او ۲ روز بعد از این عکس در اثر اصابت موشک (RPG) کشته شده است.
۱۸- پس از وقوع یک زلزله در ژاپن، سونامی عظیمی در تاریخ ۱۱ مارچ ۲۰۱۱ بخش های ناتوری و میاگی را در شمال غربی ژاپن در بر گرفته است.
۱۹- در بندر کامی شی در بخش ایواته ژاپن، جریان سونامی این گزارشگر را به نام تویا چیبا، با خود برده (در تاریخ ۱۱مارچ ۲۰۱۱). او توانست با گرفتن طنابی که آویزان بوده خود را نجات دهد و به بالای یک تپه ی زغال سنگ برود.
۲۰- ۱۱مارچ ۲۰۱۱: پس از زلزله و سونامی در شهر ناتوری در شمال شرقی ژاپنخانه ها ویران شده اند.
۲۱- ۱۲ مارچ ۲۰۱۱: در ناحیه سندای، شمال ژاپن، کانتینر های حمل بار توسط سونامی به اطراف پخش شده اند.
۲۲- درناتوری در شمال شمال ژاپن، این خانم در میان خرابه های حاصل از زلزله ی بزرگ ۱۱ مارچ و سونامی حاصل از آن نشسته است.
۲۳ -این عکس در تاریخ ۱۳ مارچ ۲۰۱۱ گرفته شده در حالی که خانه ای در اقیانوس آرام به این سو و آن سو می رود. هماپیما ها و کشتی های ارتش آمریکا نیز پس از زلزله ی ۹ ریشتری و سونامی، در آبهای ساحلی سندی در ژاپن به دنبال نجات یافتگان احتمالی می گردند.
۲۴- یک فرد داوطلب عکس های خانوادگی را که در جریان سونامی آب آنها را با خود برده بود تمیز می کند. عکس کودکان در کناری گذاشته شده تا خشک شوند. مرکز داوطلبی اوفوناتو، بخش ایواته، ۱۲ اوریل ۲۰۱۱٫
۲۵- رایو تایرا در سمت راست و شخص دیگری که هویتش معلوم نیست این بچه وال آبی را نجات می دهند. این بچه وال توسط سونامی از مزرعه ی کاشت برنج سر در آورده و در آنجا گیر کرده است. تایرا این بچه وال را در حالتی پیدا کرده که در این آب های کم عمق برای زنده ماندن تلاش می کرده است.
۲۶- این کودک که از سونامی نجات یافته با ماشین اسباب بازی خود بازی می کند در حالی که یک اتومبیل واقعی توسط سونامی به این وضعیت در آمده است. ۶ آوریل ۲۰۱۱٫
۲۷- این عکس در روز جمعه ۱ آوریل ۲۰۱۱، توسط گارد ساحلی ژاپن گرفته شده. اعضای گارد ساحلی این سگ را که بر روی سقف یک خانه ی خرابه سرگردان بوده نجات داده اند. این سگ قلاده داشته اما آدرسی بر روی آن نوشته نشده بود.
۲۸- این افراد محلی در میان خرابه های حاصل از سونامی حمام می گیرند. ۱۴ آوریل ۲۰۱۱، شهر کسه نوما در بخش میاگی.
۲۹- ۴ آوریل ۲۰۱۱، معترضان ضد حکومتی که خواهان برکناری رئیس جمهور یمن، علی عبدالله صالح هستند، دستان خود را به این صورت نشان می دهند. ارتش پیاده نظام یمن به سمت مردم معترض شلیک کرده که بنا بر گفته ی شاهدان محلی و نمایندگان رسمی بیمارستان ها به مرگ ۶ نفر و زخمی شدن دست کم ۳۰ نفر انجامید. نوشته ی عربی در سمت راست یعنی “خون مان برای کشورمان”.
۳۰- ۲۹ آوریل ۲۰۱۱ویلیام شاهزاده ی انگلستان و همسرش کاترین، دوشس کمبریج که در وست مینیستر ابی در مرکز شهر لندن ازدواج کردند بر روی بالکن قصر باکینگهام یکدیگر را می بوسند.
۳۱- این عکس هوایی صدماتی را که طوفان به فروشگاه لوز در ایالت کارولینای شمالی وارد کرده نشان می دهد. در ۱۷ آوریل ۲۰۱۱ روز یکشنبه طوفان عظیمی به این منطقه اصابت کرد و در پی آن طوفان های خفیف تری در سراسر این ایالت اتفاق افتادند.
۳۲- ۲۸ آوریل ۲۰۱۱، در طول شب طوفان به مناطق جورجیای شمالی، چاتانوگا و تنسی اصابت کرد. در این عکس اندی پیج در حالی که گربه اش الی را در این سبد مخصوص حیوانات در بغل گرفته گریه می کند. پیج گربه های زیادی دارد و الی آخرین گربه ای بود که گم شده بود.
۳۳- رئیس جمهور آمریکا، باراک اوباما و معاون رئیس جمهورجو بیدن به همراه اعضای گروه امنیت ملی در کاخ سفید در حال مشاهده ی یک گزارش از مأموریتی هستند که در اول ماه می ۲۰۱۱بر علیه بن لادن انجام شده. در این لحظه گروهی از ارتش آمریکا در محوطه ای در عبوت آباد پاکستان که احتمال می رفت محل اختفای بن لادن باشد، فرود آمده اند. در این تصویر هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه (دومین نفر از سمت راست) و وزیر دفاع رابرت گیتس در سمت راست مشاهده می شوند.
۳۴- در اولین ساعات روز دوشنبه ۲ می ۲۰۱۱ مردم بیرون کاخ سفید تجمع کرده اند تا هنگانی که باراک اوباما به طور رسمی مرگ بن لادن را اعلام می کند جشن بگیرند.
۳۵- این عکس که توسط یک فرد محلی گرفته شده، لاشه ی هلیکوپتری را نشان می دهد که بر روی دیوار محوطه ای که بن لادن در آن کشته شده فرود آمده. این هلی کوپتر برای جاسوسی مورد استفاده بوده که در طی انجام عملیات سقوط کرده است. بعدها دولت پاکستان بقایای این هلیکوپتر را به مقامات آمریکایی تحویل داد.
۳۶- در این عکس، کاپیتان هتی ماهندرا سینگ دوتی (چپ) در حال زدن ضربه ای است که باعث پیروزی هندوستان در مسابقات جهانی کریکت در سال ۲۰۱۱ شد. در مسابقه ی فینال که در۲ آپریل ۲۰۱۱ در استادیوم وانکهده در بمبئی برگذار شد، هندوستان با ۶ امتیاز از سریلانکا برد.
۳۷- یک مبارز شورشی لیبیایی در حال کشیدن سیگار است در حالی که بر روی یک وانت نشسته و پشت سرش هم یک اصلحه ی تیربار موشکی قرار دارد. در روز سه شنبه ۱۴ آوریل ۲۰۱۱ و در صحرا های حومه ی اجدبیه در لیبی، شورشیان در صدد حمله هستند.
۳۸- یکشنبه ۱۷ آوریل ۲۰۱۱، خدمات جنگلی تکزاس یک آتش سوزی کنترل شده ایجاد کرد تا مواد سوختنی که بر روی کوه های غرب تکزاس وجود داشتند از بین ببرد که البته باعث ایجاد آتش سوزی بزرگی در جنگل شد. در این عکس کوهستان سیاه در حال سوختن است و گنبد تلسکوپ هابی در سمت راست دیده می شود.
۳۹- در این عکس معترضین گروه “لوس ایندیگنادوس” در تظاهرات شرکت کرده اند و پرچمی را بالای سر گرفته اند که روی آن نوشته شده “خطا در سیستم”. ۱۷ می ۲۰۱۱ مادرید، اسپانیا.
۴۰- ۲۰ می ۲۰۱۱، مردم در میدان پوئرتا دل سول در مادرید اسپانیا دستان خود را به نشانه ی اعتراض بالا برده اند. این راهپیمایی در اعتراض به بحران اقتصادی، نرخ بیکاری، کمبود بودجه، ساختارهای اقتصادی وغیره انجام شده است.
۴۱- عکس جسد بن لادن. اگر این عکس منتشر می شد بی شک به یکی از مهمترین عکس های نمادین این سال تبدیل می شد. بر اساس گزارشات، دست کم سه سری عکس از جسد بن لادن وجود دارد که در دست وزارت اطلاعات آمریکا است. اوباما دستور داده که این عکس ها در رسانه های عمومی منتشر نشوند زیرا ممکن است باعث بروز خشونت های آتی شده یا ابزاری برای تبلیغات شوند.
۲۰ آذر ۱۳۹۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایران ویج]
[مشاهده در: www.iranvij.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]
-
گوناگون
پربازدیدترینها