تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833379440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

میزان رضایت از خودروهای کشور چقدر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: میزان رضایت از خودروهای کشور چقدر است؟
میزان رضایت مشتریان از کیفیت انواع خودروهای موجود در کشور در شرایطی اعلام شده که پرتیراژها از نظر مصرف‌کنندگان، کمترین رضایت را به دست آورده‌اند.
طبق ارزیابی‌های صورت گرفته توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ،خودروهای موجود در کشور به شش دسته قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان، ۱۰ تا ۲۰، ۲۰ تا ۳۰، ۳۰ تا ۴۰، ۴۰ تا ۵۰ و بالای ۵۰ میلیون تومان تقسیم و اعضای هر گروه بر حسب میزان رضایت مشتریان، رتبه‌بندی شده‌اند.
پرجمعیت‌ترین گروه ، مربوط به ۱۰ تا ۲۰ میلیونی‌ها می‌شود که ۱۵ خودرو در آن جای دارد و دسته ۲۰ تا ۳۰ میلیونی‌ها نیز با تنها سه عضو، کم ترافیک‌ترین به شمار می‌رود.
از نکات قابل توجه این آمار، می‌توان به بالاتر قرار گرفتن MVM از پراید و رضایتمندی بیشتر مشتریان از پژو ۲۰۶ صندوقدار در مقایسه با تندر-۹۰، اشاره کرد. همچنین به لحاظ کسب امتیاز، پورشه کاین حائز بیشترین میزان رضایتمندی از سوی مشتریان شده و پراید صبا نیز کمترین رضایت را احراز کرده است.
شرکت بازرسی به دلیل عدم ارائه لیست فروش از سوی کرمان خودرو، خودروسازان بم و رامک خودرو، محصولات این سه شرکت را در ارزیابی خود لحاظ نکرده، بنابراین مشخص نیست مشتریان تا چه‌اندازه از کیفیت خودروهایی مانند لوبو و سانگ یانگ رضایت دارند.
MVM در صدر اما به سراغ دسته‌بندی خودروهای موجود در کشور برویم و ببینیم مشتریان تا چه‌اندازه از کیفیت آنها رضایت دارند. ابتدا از خودروهای زیر ۱۰ میلیونی، یا دسته ارزان‌ها شروع می‌کنیم، دسته ای که MVM مدل ۱۱۰، پژو روآ و پنج مدل از پراید در آن به چشم می‌آید و در این بین، MVM بیشترین میزان رضایت را نصیب خود کرده است.
این محصول کم مصرف و کوچک توانسته با ۶۵۸ امتیاز از ۱۰۰۰ امتیاز در نظر گرفته شده، بالاتر از روآ قرار گیرد، روآیی که دیگر در ایران خودرو به تولید نمی‌رسد و از دید مشتریان کیفیت بالاتری نسبت به انواع مدل‌های پراید دارد. آن طور که مشتریان نظر داده‌اند، مدل ۱۱۱ (هاچ بک) بهترین کیفیت را بین پنج مدل پراید تحت ارزیابی داراست و صبا نیز کمترین میزان رضایت را به دست آورده است. مدل‌های ۱۳۱ ،۱۴۱ و ۱۳۲ نیز به ترتیب پس از پراید ۱۱۱ حائز بیشترین میزان رضایت شده‌اند. پراید در حال حاضر پرتیراژترین خودرو تولید داخل به حساب می‌آید.
سبقت ۲۰۶ از تندر اگرچه بنابر آمارهای کیفی موجود، تندر-۹۰ کیفیت بالاتری نسبت به پژو۲۰۶ دارد، اما طبق نظرمشتریان، ۲۰۶ صندوقدار بهتر از تندر‌است‌وتندر نیز بهتر از ۲۰۶‌هاچ بک.
این موضوع را رتبه بندی گروه دوم (خودروهای ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومانی) نشان می‌دهد، گروهی که تیبای سایپا آخرین عضو آن به شمار می‌رود و پژو۴۰۵ و پارس نیز در دو رده ماقبل تیبا جای گرفته‌اند. تیبا البته تازه‌وارد به حساب می‌آید، اما ۴۰۵ و پارس در این سال‌ها امتحان خود را پس داده‌اند.
از بین دیگر اعضای گروه دوم، باید به پژو۲۰۷ اشاره کرد، خودرویی که پس از ۲۰۶ صندوقدار و تندر-۹۰ پارس خودرو، سومین محصول پررضایت ۱۰ تا ۲۰ میلیونی بازار خودرو کشور محسوب می‌شود. ۲۰۷ تیراژ بالایی نداشته و در دو مدل اتومات و دنده‌ای عرضه شده است. همچنین طبق آمار، MVM مدل ۵۳۰ نیز پایین تر از ۲۰۶ و ۲۰۷ و تندر، اما بالاتر از ریو و سمند و پارس قرار دارد. این خودرو چینی هم اکنون در داخل کشور به مونتاژ می‌رسد.
به جز MVM ، چری ویانا نیز دیگر چینی گروه دوم است که رده یازدهم را به خود اختصاص داده و مشتریان در ابراز رضایت بیشتری از آن نسبت به سمند SE و پارس کرده‌اند. آنهایی که ریو دارند، بدانند این محصول رضایت بالاتری را در مقایسه با سمند کسب کرده، اما پایین تر از MVM مدل ۵۳۰ قرار گرفته است.
در بین مدل‌های سمند نیز «سورن» بیشترین میزان رضایت مشتریان را به دست آورده و پس از آن، EF7، LX و SE پررضایت‌ترین سمندها شده‌اند. یکی از نکات قابل توجه دیگر در گروه دوم این است که رقابت تندر ایران خودرو و پارس خودرو در اینجا نیز ادامه دارد، به نحوی که مشتریان، تندر پارس خودرو را بیشتر پسندیده‌اند. این در شرایطی است که طبق آمارهای کیفی، گاهی تندر پارس خودرو اوضاع بهتری دارد و گاهی نیز تندر ایران خودرو.
رقابت آسیایی، اروپایی گروه‌های سوم و چهارم به نوعی به محل رقابت خودروهای چینی و فرانسوی و کره‌ای و ژاپنی تبدیل شده، به نحوی که گروه دوم مگان ۱۶۰۰ سی سی و MVM و ورنا را به خود می‌بیند و گروه سوم نیز میزبانی ام جی، مگان ۲۰۰۰ سی سی، هیوندایی i20، مزدا۲ و هیوندایی آوانته را بر عهده گرفته است.
در این بین، مگان ۱۶۰۰ سی سی توانسته بیشترین میزان رضایت مشتریان را در گروه خودروهای ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومانی به دست بیاورد و MVM مدل X33 نیز پشت سر آن قرار دارد. X33 که در داخل به مونتاژ می‌رسد، خودرویی چینی و شاسی بلند به شمار می‌رود و هم اکنون دارای کمترین قیمت میان شاسی‌بلندهای بازار خودرو کشور است. پس از X33 نیز ورنا عضو آخر این گروه سه عضو به حساب می‌آید و این در شرایطی است که ظاهرا تولید آن در داخل متوقف شده و محصولی دیگر جایش را خواهد گرفت.
اما در گروه چهارم، ام جی ۵۵۰ که یک چینی- انگلیسی محسوب می‌شود، لقب پررضایت‌ترین خودرو را به خود اختصاص داده و بالاتر از مگان و مزدا قرار گرفته است. این خودرو «وارداتی» به حساب می‌آید و حضوری کمرنگ در بازار ایران دارد. پس از ام جی با مگان ۲۰۰۰ سی سی در رده دوم روبه‌رو می‌شویم که اتفاقا بیشترین حضور را بین اعضای گروه چهارم داراست. هیوندایی i20 نیز به عنوان خودرویی وارداتی سومین خودرو پر رضایت این گروه به شمار می‌رود و مزدا نیز که خودرویی مونتاژ داخل است، پشت سر آن قرار دارد. هر دو خودرو جزو کوچک‌های بازار هستند.
طبق آمار، آخرین عضو گروه چهارم هیوندایی آوانته نام دارد، خودرویی که در داخل به مونتاژ می‌رسد و فعلا مانند هموطن و هم خانواده‌اش «ورنا»، خیال ترک ایران را ندارد.
دعوای آسیایی به سراغ گروه پنجم برویم، گروهی که رقابت آسیایی‌ها در آن داغ به نظر می‌رسد.
از دید مشتریان، کیاسراتو معمولی کیفیت بهتری را بین سایر خودروهای ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان بازار کشور دارد و مدل کوپه آن نیز در رده دوم رضایتمندی آنها قرار گرفته است. سراتو در حال حاضر خودرویی وارداتی به حساب می‌آید، اما قرار است از سال آینده سایپایی‌ها مونتاژ این خودرو را آغاز کنند. پس از سراتو، مشتریان از مونتاژی ژاپنی به نام مزدا۳ ابراز رضایت کرده‌اند و سپس به هیوندایی i30 وارداتی رای داده‌اند.
همچنین نیسان ماکسیما که یکی از پرمصرف‌ترین خودروهای داخلی به شمار می‌رود، توانسته پس از i30، بیشترین میزان رضایت مشتریان را از آن خود کند. طبق آمارهای موجود، ماکسیما در جمع سه خودرو برتر تولید داخل قرار دارد.
از این ژاپنی که بگذریم، با یک ژاپنی شاسی بلند به نام سوزوکی گرندویتارا در آخرین رده گروه دوم روبه‌رو می‌شویم. ویتارا که در داخل به مونتاژ می‌رسد، کمترین میزان رضایت مشتریان را در جمع خودروهای ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان داراست.
گروهی پر از کیفیت! و اما گروه ششم، گروهی که خودروهای لوکس بالای ۵۰ میلیون تومان را در خود جای داده و از پورشه چند صد میلیونی گرفته تا هیوندایی ۷۰ میلیونی، در آن به چشم می‌آید.
در بین اعضای این گروه، پورشه کاین نه تنها توانسته پر رضایت‌ترین خودرو گروه شود، بلکه بیشترین میزان رضایتمندی مشتریان را نیز تصاحب کرده و با این حساب باید آن را پررضایت‌ترین خودرو کشور نیز نامید.
این آلمانی گران قیمت حضوری بسیار کمرنگ در بازار خودرو ایران دارد. پس از پورشه، سه مدل از هیوندایی به نام‌های جنسیس معمولی، سوناتا و جنسیس کوپه توانسته‌اند حائز بیشترین میزان رضایتمندی مشتریان شوند. این سه دارای قیمتی زیر ۱۰۰ میلیون تومان هستند. هیوندایی البته سه نماینده دیگر نیز در گروه خودروهای لوکس دارد، که در این بین مشتریان سانتافه را بیشتر از IX55 و IX55 را نیز بیش از IX35 (عضو آخر گروه ششم) پسندیده‌اند. اما در بین خودروها کیا، موهاوی و سورنتو توانسته‌اند پس از جنسیس کوپه، بیشترین میزان رضایت مشتریان را به دست بیاورند و در گروه لوکس‌ها، رده‌های پنجم و ششم از آن خود کنند.
کیا یک نماینده دیگر نیز به نام اسپورتیج دارد، که یکی به آخر شده است.تک نماینده تویوتا یعنی اوریون نیز که عضو هشتم گروه ششم به حساب می‌آید، اگرچه در مقایسه با سانتافه و اسپورتیج رضایت بیشتری را به دست آورده، اما پایین تر از دیگر مدل‌های هیوندایی و کیا قرار گرفته است.
گروه لوکس‌ها یک میهمان داخلی را نیز در خود جای داده که نیسان تینا نام دارد و هفتمین رده را از آن خود کرده است. تینا که طبق آمارهای موجود، باکیفیت‌ترین خودرو تولید داخل به حساب می‌آید، از نظر مردم کیفیتی پایین تر از جنسیس و موهاوی و سورنتو دارد، اما از اوریون و سانتافه اسپورتیج بهتر است.
مرجع : دنیای اقتصاد

۱۰ بهمن ۱۳۹۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ویج]
[مشاهده در: www.iranvij.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن